Trla baba lan
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Trla baba lan
https://www.vecernji.hr/vijesti/zabio-se-kamionom-u-ljude-u-samom-srcu-barcelone-1188951
2014-04-14
Re: Trla baba lan
Poucak sa juga USA. Bude li musliman(????) porusiti sve dzamije i druga muslimanska znamenja. Mislim ista pravila ili sto?????
2014-04-14
koi proser na šemu crnog humora ......
Jučer mi se jedno dijete vratilo upravo iz Barce.
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Tocno prije mjesec dana poderao par piva u Hard Rock par metara od mjesta zlocina i sto???? Da stavim Spanjolsku ili Katalonsku zastavu na avatar?? Treba se naviknuti . Danas ovi jadnici a sutra???? Mozda ja. To vecina hoce, za to glasa i za to se bori.
2014-04-14
jeftina radna snaga se osvećuje španjolcima jer su bombardirali muslimanske zemlje, i gradili tvornice u afganistanu i siriji gdje su iskorištavali radnu snagu da im radi za kikiriki a prije ih toga bombardirali
Guest- Guest
abraham wrote:Tocno prije mjesec dana poderao par piva u Hard Rock par metara od mjesta zlocina i sto???? Da stavim Spanjolsku ili Katalonsku zastavu na avatar?? Treba se naviknuti . Danas ovi jadnici a sutra???? Mozda ja. To vecina hoce, za to glasa i za to se bori.
I ništa ...... jednostavno nije komično i ne treba se naviknuti.
Barcelona je bila vrlo prijateljska, ugodna i za turise i za život .....
Spaljeni, nadrogirani kemijom i idiotskom doktrinom u trenu naprave pokolj - kako se na to može normalan čovjek naviknuti
2017-06-06
To j neprobavljivo .....ako ćemo o nekoj smislenoj osveti, to sigurno nije u tipu kamikaze na četiri kotača koji nasumično udara....Pinochet wrote:jeftina radna snaga se osvećuje španjolcima jer su bombardirali muslimanske zemlje, i gradili tvornice u afganistanu i siriji gdje su iskorištavali radnu snagu da im radi za kikiriki a prije ih toga bombardirali
2017-06-06
Nije smijesno ali ne pomaze niti biti malodusan , razocaran ili pod strahom. Sto je, tu je. Ukoliko mozes uraditi sto-uradi i plivaj. Elite koje imaju podrsku glasaca rade to sto je za birace najbolje. Stoga.....
2014-04-14
Pa dobro, otkazale kocnice, tako je i lignja neki dan
dijagram-
2015-08-09
Maturalac?orion wrote:koi proser na šemu crnog humora ......
I moja tamo bila.
Bojim se da ćemo sve manje putovati u neke krajeve.
Trinity-
2014-04-17
Najbolje do Kumrovca i nazad. To je sigurno.Triny wrote:Maturalac?orion wrote:koi proser na šemu crnog humora ......
I moja tamo bila.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
[size=36]Sprečen drugi napad - ubijena petorica, imali eksploziv[/size]
Kambrils -- Španska policija saopštila je da je ubila pet ljudi u gradu Kambrils i sprečila novi teroristički napad, drugi nakon onog u Barseloni kada je ubijeno 13 ljudi.Kako navode, napadači su bili opasani eksplozivom, a sve se dogodilo nešto posle jedan sati posle ponoći - manje od osam sati nakon napada u Barseloni.
Napadači su u automobilu uleteli u grupu ljudi na šetalištu pored mora, povređeno sedmoro (šest civila i jedan policajac), od čega je jedna osoba kritično, navode iz hitne službe.
Napadači su potom izašli iz automobila i došlo je do obračuna sa policijom u kojem su svi ubijeni. BBC piše i da je izvršen niz kontrolisanih eksplozija.
RT piše da su četvorica napadača bila u automobilu, njih su ubile bezbednosne službe, a da je peti išao peške. On je ranjen u obračunu sa policijom i priveden, ali je nešto kasnije podlegao ranama.
Šta ću tamo?dzango wrote:Najbolje do Kumrovca i nazad. To je sigurno.Triny wrote:Maturalac?orion wrote:koi proser na šemu crnog humora ......
I moja tamo bila.
Nisam bila ni dok se službeno hodočastilo.
Trinity-
2014-04-17
Eto ti sad prilika. Bolje nego da te zgaze u Barseloni.Triny wrote:Šta ću tamo?dzango wrote:Najbolje do Kumrovca i nazad. To je sigurno.Triny wrote:Maturalac?orion wrote:koi proser na šemu crnog humora ......
I moja tamo bila.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Tamo nek idu drugovi i drugarice.dzango wrote:Eto ti sad prilika. Bolje nego da te zgaze u Barseloni.Triny wrote:Šta ću tamo?dzango wrote:Najbolje do Kumrovca i nazad. To je sigurno.Triny wrote:Maturalac?orion wrote:koi proser na šemu crnog humora ......
I moja tamo bila.
Trinity-
2014-04-17
Vi gospođe bi to radje doma činileTriny wrote:Tamo nek idu drugovi i drugarice.dzango wrote:Eto ti sad prilika. Bolje nego da te zgaze u Barseloni.Triny wrote:Šta ću tamo?dzango wrote:Najbolje do Kumrovca i nazad. To je sigurno.Triny wrote:
Maturalac?
I moja tamo bila.
Po svemu sudeći.
I jos bi se cerile
Ko ona gestapovska kurva ..Irma
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2