17 F-22s "damaged or destroyed"
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: 17 F-22s "damaged or destroyed"
Nema nikakve štete ovdje vezano uz Raptore, to je avion veličine kamiona a u skladištu mu vitar nemože ništa znači palo malo šuta po njima i to je sve a ionako su ostavili primjerke koje misle za rezervne dijelove pošto Raptora više ne proizvode nego F35A
Vaspitajte se malo prije nego šta počnete lupat gluposti
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
400 miljuna procitah negdje. Pa sad to pomnozi sa 20 pas znat za koliko se americka ekonomija i gdp upravo povecao,, ili se bude ili sto vec kako vec to ide...pismejker wrote:uffff jedan Raptor22 je kolko ono..200 milijuna dolara...bed je kad se to skrsi,,polovne kante i ne...tupci mogu kupiti i NOVE sukhoie za 50milijuna dolara,ali Gazda iz Wushingtone,kaze..NE..
Guest- Guest
Raptora moraju proizvoditi,jer f35 nije do koljena ruskim vrhunskim lovcima,a F35 u sustini samo zamjenjuje dosadasnje f18,A/10 i tako to..dakle multifunkcijski avion,ne air superioriti
Guest- Guest
Ništa , lupate svi glupostiLeteca Pegla wrote:400 miljuna procitah negdje. Pa sad to pomnozi sa 20 pas znat za koliko se americka ekonomija i gdp upravo povecao,, ili se bude ili sto vec kako vec to ide...pismejker wrote:uffff jedan Raptor22 je kolko ono..200 milijuna dolara...bed je kad se to skrsi,,polovne kante i ne...tupci mogu kupiti i NOVE sukhoie za 50milijuna dolara,ali Gazda iz Wushingtone,kaze..NE..
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
Leteca Pegla wrote:400 miljuna procitah negdje. Pa sad to pomnozi sa 20 pas znat za koliko se americka ekonomija i gdp upravo povecao,, ili se bude ili sto vec kako vec to ide...pismejker wrote:uffff jedan Raptor22 je kolko ono..200 milijuna dolara...bed je kad se to skrsi,,polovne kante i ne...tupci mogu kupiti i NOVE sukhoie za 50milijuna dolara,ali Gazda iz Wushingtone,kaze..NE..
uffff...bogati..skupa beshtija..
Guest- Guest
Leteca Pegla wrote:400 miljuna procitah negdje.pismejker wrote:uffff jedan Raptor22 je kolko ono..200 milijuna dolara...bed je kad se to skrsi,,polovne kante i ne...tupci mogu kupiti i NOVE sukhoie za 50milijuna dolara,ali Gazda iz Wushingtone,kaze..NE..
150 milijuna USD.
Guest- Guest
Ma bravo bice tako sigurno Ionako im nije trebalo 55 komada toga, dovoljna su im 33, ovo ostalo moze uragan odnjet nikakav problem, nes ti problema i neke stete pih. Pa kad iduci uragan lupi onda bu ih ostalo 11 pa 1 pa 0. Uostalom sta ce im neka kanta koja n'leti, bolje da uragan to iskatapultira kako treba, imamo bar malo zabave, a i raste gdp...RayMabus wrote:Nema nikakve štete ovdje vezano uz Raptore, to je avion veličine kamiona a u skladištu mu vitar nemože ništa znači palo malo šuta po njima i to je sve a ionako su ostavili primjerke koje misle za rezervne dijelove pošto Raptora više ne proizvode nego F35A
Guest- Guest
ma dobro to bio neki glupi clanak negdje pa mi ostala ta brojka negdje. Evo sad citam da su stradala samo 3 avionceka. smrc smrc, ali dobro, kad ni ameri ne znaju koliko sta kosta i kolika coge je otislo u nebo, kako onda da mi znamo ovdje? Ali koliko god da je, ide plus jedan veliki Gromovniku Iknaru....Speare Shaker wrote:Leteca Pegla wrote:400 miljuna procitah negdje.pismejker wrote:uffff jedan Raptor22 je kolko ono..200 milijuna dolara...bed je kad se to skrsi,,polovne kante i ne...tupci mogu kupiti i NOVE sukhoie za 50milijuna dolara,ali Gazda iz Wushingtone,kaze..NE..
150 milijuna USD.
evo od kud mi to:
https://www.news.com.au/technology/innovation/military/f22-raptors-damaged-destroyed-by-hurricane-michael/news-story/d89d7c18e1b3caf550238cbdd7a8a2ba
"Exactly how many of the $475 million aircraft were damaged or destroyed by Hurricane Michael has not yet been revealed."
Guest- Guest
Leteca Pegla wrote:ma dobro to bio neki glupi clanak negdje pa mi ostala ta brojka negdje. Evo sad citam da su stradala samo 3 avionceka. smrc smrc, ali dobro, kad ni ameri ne znaju koliko sta kosta i kolika coge je otislo u nebo, kako onda da mi znamo ovdje? Ali koliko god da je, ide plus jedan veliki Gromovniku Iknaru....Speare Shaker wrote:Leteca Pegla wrote:400 miljuna procitah negdje.pismejker wrote:uffff jedan Raptor22 je kolko ono..200 milijuna dolara...bed je kad se to skrsi,,polovne kante i ne...tupci mogu kupiti i NOVE sukhoie za 50milijuna dolara,ali Gazda iz Wushingtone,kaze..NE..
150 milijuna USD.
Nije mi jasno zašto govoriš o gromovniku sa takvim uvažavanjem da mu i funkciju pišeš sa velikim početnim slovom, a on se slabo trudi pojačati naš BDP. Radije mu pošalji jednu leteću peglu u glavu da se malo stabilizira, ne mora biti ova od ne-čistog sivog lijeva, može i neka moderna.
Što se tiče Amera, pa vidiš da njima nije nikakav problem naštancati dug od pitajposrnuloganđelalucifera koliko trilijardi USD i opet im sve financijske burze jedu iz ruke i vjeruju da će sve to oni uredno vratiti, a njima je to samo brojčani podatak na papiru ili čak niti to nego zapis na hard disku Trumpovog laptopa.
Guest- Guest
Zato sto ne zelim gromom u glavu dobit....Speare Shaker wrote:Leteca Pegla wrote:ma dobro to bio neki glupi clanak negdje pa mi ostala ta brojka negdje. Evo sad citam da su stradala samo 3 avionceka. smrc smrc, ali dobro, kad ni ameri ne znaju koliko sta kosta i kolika coge je otislo u nebo, kako onda da mi znamo ovdje? Ali koliko god da je, ide plus jedan veliki Gromovniku Iknaru....Speare Shaker wrote:Leteca Pegla wrote:400 miljuna procitah negdje.pismejker wrote:uffff jedan Raptor22 je kolko ono..200 milijuna dolara...bed je kad se to skrsi,,polovne kante i ne...tupci mogu kupiti i NOVE sukhoie za 50milijuna dolara,ali Gazda iz Wushingtone,kaze..NE..
150 milijuna USD.
Nije mi jasno zašto govoriš o gromovniku sa takvim uvažavanjem da mu i funkciju pišeš sa velikim početnim slovom, a on se slabo trudi pojačati naš BDP. Radije mu pošalji jednu leteću peglu u glavu da se malo stabilizira, ne mora biti ova od ne-čistog sivog lijeva, može i neka moderna.
Što se tiče Amera, pa vidiš da njima nije nikakav problem naštancati dug od pitajposrnuloganđelalucifera koliko trilijardi USD i opet im sve financijske burze jedu iz ruke i vjeruju da će sve to oni uredno vratiti, a njima je to samo brojčani podatak na papiru ili čak niti to nego zapis na hard disku Trumpovog laptopa.
a sto se amera tice, polako, jedan uragan, pa drugi, pa treci, pa cetvrti.... pa nti, ostat ce oni bez aviona, a i gaca, daleko prije negoli Gromovnik Iknar ostane bez uragana...
Guest- Guest
Leteca Pegla wrote:
evo od kud mi to:
https://www.news.com.au/technology/innovation/military/f22-raptors-damaged-destroyed-by-hurricane-michael/news-story/d89d7c18e1b3caf550238cbdd7a8a2ba
"Exactly how many of the $475 million aircraft were damaged or destroyed by Hurricane Michael has not yet been revealed."
news.com.au?
Je li tu riječ o američkim ili australskim dolarima?
Guest- Guest
nemam pojma, ne obracah pozornosti na detalje, samo mi oci ispale na tu brojku pa ono jedino to um vidio...Speare Shaker wrote:Leteca Pegla wrote:
evo od kud mi to:
news.com.au?
Guest- Guest
Leteca Pegla wrote:
a sto se amera tice, polako, jedan uragan, pa drugi, pa treci, pa cetvrti.... pa nti, ostat ce oni bez aviona, a i gaca, daleko prije negoli Gromovnik Iknar ostane bez uragana...
A ne znam baš, oni ih toliko dobivaju već desetljećima na mjesečnoj bazi, a gdje su još tornada u onoj njihovoj famoznoj aleji na srednjem zapadu, pa ne samo da Florida nije otpuhana nego je Amerika i dalje vojno najjača sila svijeta bez ozbiljne konkurencije na svjetskoj razini (lokalne su druga priča).
Ne vjeruj baš svemu što pročitaš u komentarima na netu.
Guest- Guest
Leteca Pegla wrote:nemam pojma, ne obracah pozornosti na detalje, samo mi oci ispale na tu brojku pa ono jedino to um vidio...Speare Shaker wrote:
news.com.au?
Pa moraš, jer ne kaže se badava da vrag leži u detaljima.
A dobro je da nije objavljena cijena u jugoslavenskim dinarima iz vremena one do sada najveće rekordne inflacije na svijetu, jer ti ne bi ispale samo oči nego bi ti otpala i cijela glava. :p :D
Guest- Guest
ne mogu nista protiv uragana, a ovaj jos bio beba sta ce im doci, pomalo, show je tek poceo...Speare Shaker wrote:Leteca Pegla wrote:
A ne znam baš, oni ih toliko dobivaju već desetljećima na mjesečnoj bazi, a gdje su još tornada u onoj njihovoj famoznoj aleji na srednjem zapadu, pa ne samo da Florida nije otpuhana nego je Amerika i dalje vojno najjača sila svijeta bez ozbiljne konkurencije na svjetskoj razini (lokalne su druga priča).
Guest- Guest
ma ovisi o cemu se radi, ovo je nebitno pa i paznja moze biti....nebitna...Speare Shaker wrote:Leteca Pegla wrote:nemam pojma, ne obracah pozornosti na detalje, samo mi oci ispale na tu brojku pa ono jedino to um vidio...Speare Shaker wrote:
news.com.au?
Pa moraš, jer ne kaže se badava da vrag leži u detaljima.
A dobro je da nije objavljena cijena u jugoslavenskim dinarima iz vremena one do sada najveće rekordne inflacije na svijetu, jer ti ne bi ispale samo oči nego bi ti otpala i cijela glava. :p :D
Guest- Guest
Leteca Pegla wrote:ne mogu nista protiv uragana, a ovaj jos bio beba sta ce im doci, pomalo, show je tek poceo...Speare Shaker wrote:Leteca Pegla wrote:
U nadi je spas, a? :)
I tako slijedećih brat bratu nekih 200 godina.
Guest- Guest
puno manje...Speare Shaker wrote:Leteca Pegla wrote:ne mogu nista protiv uragana, a ovaj jos bio beba sta ce im doci, pomalo, show je tek poceo...Speare Shaker wrote:Leteca Pegla wrote:
Guest- Guest
Leteca Pegla wrote:puno manje...Speare Shaker wrote:Leteca Pegla wrote:ne mogu nista protiv uragana, a ovaj jos bio beba sta ce im doci, pomalo, show je tek poceo...Speare Shaker wrote:Leteca Pegla wrote:
Pa kažem ja, u nadi je spas.
Guest- Guest
ne nada, uragan...Speare Shaker wrote:
bar ovaj put, cek tek kad krene sa vulkanima, potresima i ostalim cirkusima, letit ce prje na sve strane...
da najjaca vojna sila, da im nema demona bili bi govno na sibici ko i svi drugi...
Guest- Guest
Leteca Pegla wrote:ne nada, uragan...Speare Shaker wrote:
Pa nije u Pandorinoj kutiji zadnji ostao uragan nego nada.
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» How California Destroyed its Middle Class
» Old Church on mount Perun in Croatia is getting destroyed by thunder strikes
» Old Church on mount Perun in Croatia is getting destroyed by thunder strikes
Page 2 of 4