17 F-22s "damaged or destroyed"
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: 17 F-22s "damaged or destroyed"
Leteca Pegla wrote:to i je tvoj najveci problem...Speare Shaker wrote:Leteca Pegla wrote:
nisu, Lucifer je otac lazi, laze, nema vise ono sto je imao sto ga je cinilo mocnijim od drugih demona, sad je ipak samo demon...
a i nisu samo demoni u igri, tu je i Gromovnik Iknar, svakome po izboru...
Bojim se da jesu, a to pokazuje i realno stanje po pitanju odnosa snaga u svijetu. Posebno nakon dolaska Trumpa na čelo Amerike, jer je Obama sudeći po rezultatima njegove politike imao druge planove ili je jednostavno bio totalno nesposoban.
Nikada mi neće biti jasno zašto se tako puno žena pali na brbljavce koji se samo hvale, a nikad ne ispunjavaju svoja obećanja.
E svašta i od tebe.
Boldano je ipak obična stilska figura, književna forma koja se sasvim normalno koristi i u kolokvijalnom govoru i nema baš nikakve veze sa nekim stvarnim strahom.
Bit će da wannabe gromovnik a zapravo psihički bolesnik i malo teži komad budaletine na tebe djeluje puno lošije nego sam to procjenio onako na prvu.
De ti njega ipak opali nekom peglom po glavi i nemoj se bojati da će on na tebe poslati neke gromove, jer on zapravo nema tog oružja u svom arsenalu nego samo glupavu smrdljivu jezičinu kojom mlati oko svoje guzice kao krava repom.
Guest- Guest
nema generalno, ali ima partikularno u tvom slucaju npr....Speare Shaker wrote:
E svašta i od tebe.
Boldano je ipak obična stilska figura, književna forma koja se sasvim normalno koristi i u kolokvijalnom govoru i nema baš nikakve veze sa nekim stvarnim strahom.
Bit će da wannabe gromovnik a zapravo psihički bolesnik i malo teži komad budaletine na tebe djeluje puno lošije nego sam to procjenio onako na prvu.
De ti njega ipak opali nekom peglom po glavi i nemoj se bojati da će on na tebe poslati neke gromove, jer on zapravo nema tog oružja u svom arsenalu nego samo glupavu smrdljivu jezičinu kojom mlati oko svoje guzice kao krava repom.
u strahu su obicno velike oci, al u tvom slucaju to je vec preslo u glavu u pijesku!
A sto se tice psihickih bolesnika, pa i normalno je da oni koji su bolesni na psihu govore normalnima da su bolesni, to nije nikakva nova niti zacudjujuca pojava. Izvrtanje teza uvijek bio omiljeni hobi demona! Dakle, o shaku moj dragi, to sto ti mozes samo mlatiti jezicinom okolo, ne znaci da Gromovnik Iknar nije umlatio ovu americku vojnu bazu. Neko mlatara jezikom, neko mlatara n'letecim americkima f22cama, meni u svakom slucaju zabavno i jedno i drugo...
Guest- Guest
kako su ih vidjeli?zar nisu nevidljiviAlfaOmega wrote:Jebeš avijaciju kojoj nevrime desetkuje cilu eskadrilu. Američka vojska je uvik bila neprofesionalna, ali toliko...
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Leteca Pegla wrote:
Izvrtanje teza uvijek bio omiljeni hobi demona!
Tebi i tvom smrdljivom samoprozvanom gromovniku koji je to samo u svojoj bolesnoj mašti su izgleda samo demoni na umu, a što je drugo za očekivati od psihički bolesnih i maloumnih ljudi koji se najpreciznije mogu opisati kao demoni u ljudskom obliku sami.
Guest- Guest
The Republic of Dream wrote:kako su ih vidjeli?zar nisu nevidljiviAlfaOmega wrote:Jebeš avijaciju kojoj nevrime desetkuje cilu eskadrilu. Američka vojska je uvik bila neprofesionalna, ali toliko...
Samo za radare.
Čak i to samo djelomično.
Guest- Guest
Kad zatvoriš oči onda ih najbolje nevidišSpeare Shaker wrote:The Republic of Dream wrote:kako su ih vidjeli?zar nisu nevidljiviAlfaOmega wrote:Jebeš avijaciju kojoj nevrime desetkuje cilu eskadrilu. Američka vojska je uvik bila neprofesionalna, ali toliko...
Samo za radare.
Balkanski izum , oš nevidljivi avion ?
Evo ti ga, sad zatvori oči, jel ga vidiš ?
Eto najnovija tehnologija
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
ohohhoh pa sta je ovo, neko pokusava pokazati mlijecne zubice...Speare Shaker wrote:Leteca Pegla wrote:
Tebi i tvom smrdljivom samoprozvanom gromovniku koji je to samo u svojoj bolesnoj mašti su izgleda samo demoni na umu, a što je drugo za očekivati od psihički bolesnih i maloumnih ljudi koji se najpreciznije mogu opisati kao demoni u ljudskom obliku sami.
a nista evo cisto da se zna, razlika izmedju demoncica amatera i onih nesto profesionalnijih je samo u tome sto ovi drugi nisu tolike podrepe pobjegulje koje prodaju dupe za saku skuda.
Ajde uzivaj u slucajnostima dok se jos mozes praviti da su slucajne, do tada ti mozda uspije i narasti nesto sto slici kicmi pa onda tek bumo procijenili tko si ti uistinu...
Guest- Guest
Leteca Pegla wrote:ohohhoh pa sta je ovo, neko pokusava pokazati mlijecne zubice...Speare Shaker wrote:Leteca Pegla wrote:
a nista evo cisto da se zna, razlika izmedju demoncica amatera i onih nesto profesionalnijih je samo u tome sto ovi drugi nisu tolike podrepe pobjegulje koje prodaju dupe za saku skuda.
Ajde uzivaj u slucajnostima dok se jos mozes praviti da su slucajne, do tada ti mozda uspije i narasti nesto sto slici kicmi pa onda tek bumo procijenili tko si ti uistinu...
Retardirani wannabe gromovniče, idi se napuši znaš već kojeg organa svim svojim demončićima koje vučeš sa sobom kao klošari svoja kolica i ostalu skalameriju jer bez njih ne možeš.
Guest- Guest
ho ho ho,Speare Shaker wrote:
Retardirani wannabe gromovniče, idi se napuši znaš već kojeg organa svim svojim demončićima koje vučeš sa sobom kao klošari svoja kolica i ostalu skalameriju jer bez njih ne možeš.
tko se to javlja,
cije li to lice viri ispod skute,
demona ametera,
ili samo pobjegulje smrtne?
ali ono e stvarno, toliko uspuhanca oko nekih tamo aviona, na drugom kontinentu, nevidljivih, nebitnih i jos k tome nisu tvoji. Koliko mi se crvenis tu u liscu oko ovoga, pa to je drazesno jako. Sto bi tek bilo da je Gromovnik Iknar otpuhao nesto tvoje, pa to bi bio pravi spektakl od pjenjenja...
Guest- Guest
Leteca Pegla wrote:ho ho ho,Speare Shaker wrote:
tko se to javlja,
cije li to lice viri ispod skute,
demona ametera,
ili samo pobjegulje smrtne?
ali ono e stvarno, toliko uspuhanca oko nekih tamo aviona, na drugom kontinentu, nevidljivih, nebitnih i jos k tome nisu tvoji. Koliko mi se crvenis tu u liscu oko ovoga, pa to je drazesno jako. Sto bi tek bilo da je Gromovnik Iknar otpuhao nesto tvoje, pa to bi bio pravi spektakl od pjenjenja...
Jedino što si ti u stanju otpuhati samozvani gromovniče je p. tvoje m. i to u mp3 gdje je i tebi mjesto skupa sa vlastitim demonima.
Guest- Guest
oh, civilizirano jako, klasican demon, kad izgubi bitku, implodira u prostotama. Cak nije ni zabavno, kreativan si u prostakluku jednako kao i u razgovoru u polu alegoriji, dakle nimalo...zijev...Speare Shaker wrote:
Jedino što si ti u stanju otpuhati samozvani gromovniče je p. tvoje m. i to u mp3 gdje je i tebi mjesto skupa sa vlastitim demonima.
Guest- Guest
Leteca Pegla wrote:oh, civilizirano jako, klasican demon, kad izgubi bitku, implodira u prostotama. Cak nije ni zabavno, kreativan si u prostakluku jednako kao i u razgovoru u polu alegoriji, dakle nimalo...zijev...Speare Shaker wrote:
Opet nastojiš izazvati novi uragan svojim verbalnim prdežom samozvani gromovniče? Moram priznati da ti barem to jako dobro ide.
Guest- Guest
ne samo uzivam u posljedicama ovoga uragana Mihaela, trebalo je docekat vise da se Gromovnik Iknar probudi, mozda nam sad bude malo zanimljivije i dinamicnije u svijetu, nema nista zabavnije negoli kad amerima ode vojna baza u prdec...Speare Shaker wrote:
Opet nastojiš izazvati novi uragan svojim verbalnim prdežom samozvani gromovniče? Moram priznati da ti barem to jako dobro ide.
by the way, ja nisam Gromovnik Iknar, ja sam ova nekakva leteca pegla....
Guest- Guest
Leteca Pegla wrote:
by the way, ja nisam Gromovnik Iknar, ja sam ova nekakva leteca pegla....
Dobro je iknare, opusti se, sve je jasno.
Guest- Guest
ma previse para,premalo muzikeSpeare Shaker wrote:The Republic of Dream wrote:kako su ih vidjeli?zar nisu nevidljiviAlfaOmega wrote:Jebeš avijaciju kojoj nevrime desetkuje cilu eskadrilu. Američka vojska je uvik bila neprofesionalna, ali toliko...
Samo za radare.
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» How California Destroyed its Middle Class
» Old Church on mount Perun in Croatia is getting destroyed by thunder strikes
» Chechnya hit by drone strike for first time, special forces university damaged, reports suggest
» Old Church on mount Perun in Croatia is getting destroyed by thunder strikes
» Chechnya hit by drone strike for first time, special forces university damaged, reports suggest
Page 4 of 4