''Krešo Beljak: ''Bandić je hodajući mrtvac, a Kožić vucibatina, izdajica i kukavica''
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: ''Krešo Beljak: ''Bandić je hodajući mrtvac, a Kožić vucibatina, izdajica i kukavica''
Sabina Spielrein wrote:Speare Shaker wrote:Sabina Spielrein wrote:Skuplja političke bodove takvom "iskrenošću".
Ovo za Bandića je moguće istina, ali u sasvim drugom kontekstu.
Pa Beljak je ljut na Bandića zato što mu otima zastupnike i upropaštava i ono malo dobrog glasa što mu je ostalo u stranci. Ako se HSS uopće više može nazvati strankom.
Ali ništa neobično za lika čija je "stranka" u Križevcima na izborima dobila manje glasova nego što je imala registriranih članova.
Mislim kako nije vjerovao ni u taj "uspjeh", pa mu je politika igraonica, a i populizam je trenutno in.
Cilj mu je zamijeniti HNS u ulozi glavnog koalicijskog partnera SDP-u što bi mu ako bi partija ponovo došla na vlast osiguralo nekoliko mjesta u Saboru i nekakvu iluziju važnosti. Plan propada ako partija ne dođe na vlast jako skoro, zato stalno galami o prijevremenim izborima što prije to bolje, a ni strpljenje članstva neće trajati vječno pa će on ili odletjeti sa mjesta šefa ili će se stranka jednostavno rasuti.
Guest- Guest
Re: ''Krešo Beljak: ''Bandić je hodajući mrtvac, a Kožić vucibatina, izdajica i kukavica''
Speare Shaker wrote:Sabina Spielrein wrote:Speare Shaker wrote:Sabina Spielrein wrote:Skuplja političke bodove takvom "iskrenošću".
Ovo za Bandića je moguće istina, ali u sasvim drugom kontekstu.
Pa Beljak je ljut na Bandića zato što mu otima zastupnike i upropaštava i ono malo dobrog glasa što mu je ostalo u stranci. Ako se HSS uopće više može nazvati strankom.
Ali ništa neobično za lika čija je "stranka" u Križevcima na izborima dobila manje glasova nego što je imala registriranih članova.
Mislim kako nije vjerovao ni u taj "uspjeh", pa mu je politika igraonica, a i populizam je trenutno in.
Cilj mu je zamijeniti HNS u ulozi glavnog koalicijskog partnera SDP-u što bi mu ako bi partija ponovo došla na vlast osiguralo nekoliko mjesta u Saboru i nekakvu iluziju važnosti. Plan propada ako partija ne dođe na vlast jako skoro, zato stalno galami o prijevremenim izborima što prije to bolje, a ni strpljenje članstva neće trajati vječno pa će on ili odletjeti sa mjesta šefa ili će se stranka jednostavno rasuti.
Nije mu loš plan, HNS je potpuno bezvezna stranka, a do takvih je pozicija i nekretnina došla za svoje političare, da to nije za povjerovat.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
marcellus wrote:naravno da jesam... indusrija u SFRJ je pred njen kraj imala gubitke od 30% BDP-a, a Juga je funkcionirala po sistemu ponzi shemeYehudim wrote:marcellus wrote:"trebamo proizvodnju"... jebala vas proizvodnja, tko je ikad na proizvodnji lovu zaradio ako ne proizvodi za cijeli svijet?
Jesi ti popio malo više danas.
Nemoj da si to negdi u novinama napisa ili reka javno.........
USA dug je 21 tisuću milijardi dolara ;P Tko to onda funkcionira po principu ponzi šeme?
http://www.usdebtclock.org/
Jugoslavija je je funkcionirala po principu: - Ja sam JBT i ja sam najveća žaba u ovoj lokvi. Davaj pare i kredite ili će da bude krvi do koljena u balkanskom buretu baruta. Haugh!
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kreso Beljak izbacen iz HSS-a
» Krešo Beljak je novi šef HSS-a
» Krešo Beljak podnosi ostavku na čelu stranke
» Bombaš samoubojica Krešo Beljak raznio je sebe i koaliciju
» Dinko Pirak, gradonačelnik Čazme : Krešo Beljak-ODLAZI!!!
» Krešo Beljak je novi šef HSS-a
» Krešo Beljak podnosi ostavku na čelu stranke
» Bombaš samoubojica Krešo Beljak raznio je sebe i koaliciju
» Dinko Pirak, gradonačelnik Čazme : Krešo Beljak-ODLAZI!!!
Page 2 of 2