ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

''Krešo Beljak: ''Bandić je hodajući mrtvac, a Kožić vucibatina, izdajica i kukavica''

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

''Krešo Beljak: ''Bandić je hodajući mrtvac, a Kožić vucibatina, izdajica i kukavica'' - Page 2 Empty Re: ''Krešo Beljak: ''Bandić je hodajući mrtvac, a Kožić vucibatina, izdajica i kukavica''

Post by Guest 14/10/2018, 10:54

Sabina Spielrein wrote:
Speare Shaker wrote:
Sabina Spielrein wrote:Skuplja političke bodove takvom "iskrenošću".
Ovo za Bandića je moguće istina, ali u sasvim drugom kontekstu.

Pa Beljak je ljut na Bandića zato što mu otima zastupnike i upropaštava i ono malo dobrog glasa što mu je ostalo u stranci. Ako se HSS uopće više može nazvati strankom.
Ali ništa neobično za lika čija je "stranka" u Križevcima na izborima dobila manje glasova nego što je imala registriranih članova.

Mislim kako nije vjerovao ni u taj "uspjeh", pa mu je politika igraonica, a i populizam je trenutno in.

Cilj mu je zamijeniti HNS u ulozi glavnog koalicijskog partnera SDP-u što bi mu ako bi partija ponovo došla na vlast osiguralo nekoliko mjesta u Saboru i nekakvu iluziju važnosti. Plan propada ako partija ne dođe na vlast jako skoro, zato stalno galami o prijevremenim izborima što prije to bolje, a ni strpljenje članstva neće trajati vječno pa će on ili odletjeti sa mjesta šefa ili će se stranka jednostavno rasuti.

Guest
Guest

Back to top Go down

''Krešo Beljak: ''Bandić je hodajući mrtvac, a Kožić vucibatina, izdajica i kukavica'' - Page 2 Empty Re: ''Krešo Beljak: ''Bandić je hodajući mrtvac, a Kožić vucibatina, izdajica i kukavica''

Post by Sabina Spielrein 14/10/2018, 11:01

Speare Shaker wrote:
Sabina Spielrein wrote:
Speare Shaker wrote:
Sabina Spielrein wrote:Skuplja političke bodove takvom "iskrenošću".
Ovo za Bandića je moguće istina, ali u sasvim drugom kontekstu.

Pa Beljak je ljut na Bandića zato što mu otima zastupnike i upropaštava i ono malo dobrog glasa što mu je ostalo u stranci. Ako se HSS uopće više može nazvati strankom.
Ali ništa neobično za lika čija je "stranka" u Križevcima na izborima dobila manje glasova nego što je imala registriranih članova.

Mislim kako nije vjerovao ni u taj "uspjeh", pa mu je politika igraonica, a i populizam je trenutno in.

Cilj mu je zamijeniti HNS u ulozi glavnog koalicijskog partnera SDP-u što bi mu ako bi partija ponovo došla na vlast osiguralo nekoliko mjesta u Saboru i nekakvu iluziju važnosti. Plan propada ako partija ne dođe na vlast jako skoro, zato stalno galami o prijevremenim izborima što prije to bolje, a ni strpljenje članstva neće trajati vječno pa će on ili odletjeti sa mjesta šefa ili će se stranka jednostavno rasuti.

Nije mu loš plan, HNS je potpuno bezvezna stranka, a do takvih je pozicija i nekretnina došla za svoje političare, da to nije za povjerovat.
Sabina Spielrein
Sabina Spielrein

2016-02-22

Back to top Go down

Post by Oh_Femder 14/10/2018, 12:25

marcellus wrote:
Yehudim wrote:
marcellus wrote:"trebamo proizvodnju"... jebala vas proizvodnja, tko je ikad na proizvodnji lovu zaradio ako ne proizvodi za cijeli svijet?
:aw

Jesi ti popio malo više danas.
Nemoj da si to negdi u novinama napisa ili reka javno.........
naravno da jesam... indusrija u SFRJ je pred njen kraj imala gubitke od 30% BDP-a, a Juga je funkcionirala po sistemu ponzi sheme

USA dug je 21 tisuću milijardi dolara ;P Tko to onda funkcionira po principu ponzi šeme?

http://www.usdebtclock.org/

Jugoslavija je je funkcionirala po principu: - Ja sam JBT i ja sam najveća žaba u ovoj lokvi. Davaj pare i kredite ili će da bude krvi do koljena u balkanskom buretu baruta. Haugh!
Oh_Femder
Oh_Femder

2016-11-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics