Pašman na vodi
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Pašman na vodi
Eroo wrote:Dakle, građenje bilo čega i
bilo gdje u Dalmaciji ne smiješ prepustiti ukusu napuhanih bogataša.
Kažem, ovome dopustiti projekt, ako nađe novce, no samo ako se arhitektonski izvede kako treba.
Za sad ne zadovoljava...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ono šta sad vidim je da te Bog sačuva...Niđe veze.
dzaba govorisEroo wrote:Leviathan2 wrote:i onda ces imati rusne i unistene otoke od kojih ce turisti bjezat ko mujo od prasetineAssadNaPodmornici wrote:Očito nisi baš puno vidio jadran . Naravno obala uz kopno je uništena i ružna međutim otoci zjape prazni i vape za investicijamaLeviathan2 wrote:aaah, investicije
magicna rjec
hehe
vec je ionako prestrasno ici na jadran od tolikog betona, trpaaaj
de malo kontaj gdje je car turizma, i toonog elitnog koji donosi najvise love
Dalmacija mora prestat s onim kako im je ove godino došlo više turista nego lani za xy procenata.
Treba se ustaviti na ovim brojkama i počet podizati kvalitet (broj zvjezdica, ako baš hoćete) u
postojećim kapacitetima. Rast masovnog turizma treba zaustaviti ...
Uostalom, u Dalmaciji se mora i živjeti.
na kraju ce dalmacija postat ko onaj kokosinjac , palma di malorka i sl
2014-04-11
zast imitiraju srbe i beograd na vodi, zas ne naprave pasman pod vodom :)
Jer nije dovoljno da građevina udovoljava zakonima i dokumentima prostornog uređenja, da bi se smjela dopustiti gradnja...
T. wrote:Odgovor je u osnivanju ministarstva za lijepo, što zagovaram već godinama...
Jer nije dovoljno da građevina udovoljava zakonima i dokumentima prostornog uređenja, da bi se smjela dopustiti gradnja...
To je kurac od ovce......evo sam izgubio 1000 EUR zbog tih zakona koji nalažu parlafone i utičnice za internet i sranja. Zovem tcom oni više ne rade miniprojekte za žičanu dtk mrežu nego sve ide na bežično ali projekt je morao biti po sstandardu od prije 20 godina. Znači imam utičnice koje ej vrijeme pregazilo i parlafone koje nitko e koristi.
đ
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nemože on graditi tamo nikakvi most prema kopnu, ovi malo previše seru
Rade račun bez krčmara, neće ti mornarica dopustiti tu neki most da tebi turisti mogu dolaziti u to naselje
Aj pajdo odjebi
Rade račun bez krčmara, neće ti mornarica dopustiti tu neki most da tebi turisti mogu dolaziti u to naselje
Aj pajdo odjebi
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Sad san tek pročita ovo o mostu, nema van smisla komentirati ovog lika, on priča o mostu koji prekida plovidbu tu mrtav ladan
Eto mene ja doša ono
Aj vrati se kući
Eto mene ja doša ono
Aj vrati se kući
2014-04-11
Pričamo o ministarstvu za lijepo...epikur37 wrote:T. wrote:Odgovor je u osnivanju ministarstva za lijepo, što zagovaram već godinama...
To je kurac od ovce......evo sam izgubio 1000 EUR zbog tih zakona koji nalažu parlafone i utičnice za internet i sranja. Zovem tcom oni više ne rade miniprojekte za žičanu dtk mrežu nego sve ide na bežično ali projekt je morao biti po sstandardu od prije 20 godina. Znači imam utičnice koje ej vrijeme pregazilo i parlafone koje nitko e koristi.
đ
Koje se ne bavi utičnicama i parlafonima već cjelokupnim izgledom građevine u odnosu na prostor, uzimajući u obzir etiku i estetiku...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
T. wrote:Odgovor je u osnivanju ministarstva za lijepo, što zagovaram već godinama...
Definitivno
2018-04-10
T. wrote:Pričamo o ministarstvu za lijepo...epikur37 wrote:T. wrote:Odgovor je u osnivanju ministarstva za lijepo, što zagovaram već godinama...
đ
Koje se ne bavi utičnicama i parlafonima već cjelokupnim izgledom građevine u odnosu na prostor, uzimajući u obzir etiku i estetiku...
Oko tog ministarstva se posve slažem, napose kad gledamo reprezenativna mjesta.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Oko tog ministarstva se posve slažem, napose kad gledamo reprezenativna mjesta.
Obala je devastirana betonizacijom i anti-arhitekturom... Apsolutno stvari treba staviti pod kontrolu i vratiti izvorni sklad gradnje i prirode dalmaciji.
2018-04-10
Je ministarstvo lipoga, ja napravin lipu zgradu kraj kuće na svojoj zemlji pedeset metara od mora ispod park šuma šta općina napravi
Stavi mi kontejner ispri zgrade
Zato san glasa na lokalnim izborima za Akciju mladih
Stavi mi kontejner ispri zgrade
Zato san glasa na lokalnim izborima za Akciju mladih
2014-04-11
Evo i aj ti sad meni reci jesu oni normalni
Na ulici je meni ispred balkona ( prva dva stana s južne strane prvi kat su moja)..
Nikad u životu nisan glasa na lokalnim izborima i eto sad fino uzela Akcija mladih jedno misto u gradskom poglavarstvu
A pa kad ćete vi meni tamo onda ću ga i ja vama tako
Na ulici je meni ispred balkona ( prva dva stana s južne strane prvi kat su moja)..
Nikad u životu nisan glasa na lokalnim izborima i eto sad fino uzela Akcija mladih jedno misto u gradskom poglavarstvu
A pa kad ćete vi meni tamo onda ću ga i ja vama tako
2014-04-11
aben wrote:pašman ni otok, to je samo de vlaškog kopna ko je ostalo malo odvojeno morem
darth_vader-
2014-04-17
aben wrote:Leviathan2 wrote:ajukuracaben wrote:pašman ni otok, to je samo de vlaškog kopna ko je ostalo malo odvojeno morem
zamisli nojgori de bosne, okruži ga morem, i to ti je ustvari pašman
darth_vader-
2014-04-17
Prekasno je za Makarsku išta, a i većinu Dalmacije... a prelijep stari dio i obala cijele rivijere.
darth_vader-
2014-04-17
Neživi se od arije, kad nema industrije onda su se ljudi masovno okrenili i turizmu a to znači i apartmanizaciji
Nek se gradi, lako ćemo srušiti šta nam nepaše
Nek se gradi, lako ćemo srušiti šta nam nepaše
2014-04-11
uz ministarstvo istine, ministarstvo pravde bi napokon riješilo problem slobode gradjanaT. wrote:Odgovor je u osnivanju ministarstva za lijepo, što zagovaram već godinama...
2014-04-16
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Beograd na vodi
» Turska pred politickim kaosom......
» Juncker vodi Afričku Uniju
» maneken i dalje vodi SDP
» Nova anketa :HDZ vodi
» Turska pred politickim kaosom......
» Juncker vodi Afričku Uniju
» maneken i dalje vodi SDP
» Nova anketa :HDZ vodi