Oj Hrvati,opet vam se desio Komsic,a vi ništa? !?!?!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Oj Hrvati,opet vam se desio Komsic,a vi ništa? !?!?!
Pa prije 10 godina su svi srali po Komšiću, bio si na youtubeu aktivan tad i sjećam se kako su BIH Hrvati srali po njemu.Satan Panonski wrote:Gdje ste Hrvatine? Opet sve po starom,a u još većim ste govnima nego sto ste bili.Kad sam ja ovo sve govorio prije 10-15 godina jebali ste mi mater sto sam bio protiv HDZ-a u Hrvatskoj.
Ajde bar imam čast što sam prvi Hrvat (na na forumu nego i opcenito) koji je shvatio podvalu Bosnjaka kroz Željka Komsica i proces dekonstituiranja Hrvata BiH.Utjeha mi je da sam davno predvidio da ste nepopravljivo glupi i da zaslužujete biološki nestanak kao narod u kolektivu
ovaj video je dokaz da su i drugi srali po Komšiću tad.
Guest- Guest
jasambrend wrote:Noor wrote:aj, dobro...neka ste vi to međusobno mjerilipismejker wrote:..a ja imam Pishu debljeg i od Weberove..
Tko je kome dublje sašio... ajme...
Ne znam,reci kako ti je bilo...Weber ti u usta,ja otpozadi...
Guest- Guest
Znači stara si olinjala pederčina. I pretpostavljao sam da je to posrijedi...a Veberu ne pakuj, on se još traži...
darth_vader-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Zar je i to opet moguce?!Srpski propagandisti opet tvrde da su Hrvati sami sebe granatirali tj.Dubrovnik
» Hrvati i branitelji Orašja oštro i ogorčeno poručili Draganu Čoviću da od njega ne očekuju ništa "jer od hrvatskog predstavnika u BiH Dragana Čovića,koji ide na obilježavanje Dana Republike srpske i od njih prima odličje ne očekuju ništa"
» Đikić opet u ništa.
» Komšić opet u elementu
» Dodik : Komšić ne može ništa da uradi , on je smišljen kao podvala
» Hrvati i branitelji Orašja oštro i ogorčeno poručili Draganu Čoviću da od njega ne očekuju ništa "jer od hrvatskog predstavnika u BiH Dragana Čovića,koji ide na obilježavanje Dana Republike srpske i od njih prima odličje ne očekuju ništa"
» Đikić opet u ništa.
» Komšić opet u elementu
» Dodik : Komšić ne može ništa da uradi , on je smišljen kao podvala
Page 2 of 2