Carigrad potvrdio da daje autokefalnost crkvi u Ukrajini
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Carigrad potvrdio da daje autokefalnost crkvi u Ukrajini
Eroo wrote:Nisi razumio napisano u onom mom podužem postu . Ja imam povjerenje u znanost.epikur37 wrote:Ero, mi slaveni smo vas davno nadjačali i poklopili ovaj prostor, tako da ovi tvoji po dinarskim i karpatskim rezervatima asimiliralo...i još smo bili dobri prema vama...
Inače, kad ste donijeli ratarstvo u ove prostore tada ste i dominisali, čim se pojavila
industrija i vaša dominacija nestade.I danas je isto, zar ne vidiš?
I1b* uspijeva u jednom drugom svijetu, kojega Slaveni ne razumiju, niti ga se trude razumjeti.
A ništa, jalov posao raspravljati sa staračkim fantazmagorijama...
kaj god , neka nama i vas slavena tamnije puti, lijepo ste se uklopili ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ero samo iznosi rezultate svjetskih znanstvenih ispitivanja, koja, na svu sreću, nisu vršili partizanski politički komesari.Ringo10 wrote:Hrvati su na balkanske prostore dođli kao SLAVENSKO PLEME I SLAVENSKI ETNOS.epikur37 wrote:Ero, mi slaveni smo vas davno nadjačali i poklopili ovaj prostor, tako da ovi tvoji po dinarskim i karpatskim rezervatima asimiliralo...i još smo bili dobri prema vama...
Ili bolje rečeno kao skupina slavenskih plemena. I asimilirali razne zatečene etničke grupe.
Iranska teorija to ne potire jer se tu radi o pradavnim vremenima koja nemaju veze sa naseljavanjem na Balkan.
Što se tiče plemenskih grupa u vrijeme ledenog doba, svi mi potječemo od njih. A Ero priča budalaštine.
Ne mislim da si glup, ali da si neuk to jesi, s primjesama tursko-arapskog bezobrazluka.
Majko, hvala ti.epikur37 wrote:Eroo wrote:Nisi razumio napisano u onom mom podužem postu . Ja imam povjerenje u znanost.epikur37 wrote:Ero, mi slaveni smo vas davno nadjačali i poklopili ovaj prostor, tako da ovi tvoji po dinarskim i karpatskim rezervatima asimiliralo...i još smo bili dobri prema vama...
Inače, kad ste donijeli ratarstvo u ove prostore tada ste i dominisali, čim se pojavila
industrija i vaša dominacija nestade.I danas je isto, zar ne vidiš?
I1b* uspijeva u jednom drugom svijetu, kojega Slaveni ne razumiju, niti ga se trude razumjeti.
A ništa, jalov posao raspravljati sa staračkim fantazmagorijama...
kaj god , neka nama i vas slavena tamnije puti, lijepo ste se uklopili ;)
MA znam, Hrvati su lovili dlakave mamute prije 24 000 godina.Eroo wrote:Ero samo iznosi rezultate svjetskih znanstvenih ispitivanja, koja, na svu sreću, nisu vršili partizanski politički komesari.Ringo10 wrote:Hrvati su na balkanske prostore dođli kao SLAVENSKO PLEME I SLAVENSKI ETNOS.epikur37 wrote:Ero, mi slaveni smo vas davno nadjačali i poklopili ovaj prostor, tako da ovi tvoji po dinarskim i karpatskim rezervatima asimiliralo...i još smo bili dobri prema vama...
Ili bolje rečeno kao skupina slavenskih plemena. I asimilirali razne zatečene etničke grupe.
Iranska teorija to ne potire jer se tu radi o pradavnim vremenima koja nemaju veze sa naseljavanjem na Balkan.
Što se tiče plemenskih grupa u vrijeme ledenog doba, svi mi potječemo od njih. A Ero priča budalaštine.
Ne mislim da si glup, ali da si neuk to jesi, s primjesama tursko-arapskog bezobrazluka.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Čitaj, uči...američka ispitivanja su najvjerodostojnija, barem se njih drži, a ne mišljenja partijskih komesara.Ringo10 wrote:MA znam, Hrvati su lovili dlakave mamute prije 24 000 godina.Eroo wrote:Ero samo iznosi rezultate svjetskih znanstvenih ispitivanja, koja, na svu sreću, nisu vršili partizanski politički komesari.Ringo10 wrote:Hrvati su na balkanske prostore dođli kao SLAVENSKO PLEME I SLAVENSKI ETNOS.epikur37 wrote:Ero, mi slaveni smo vas davno nadjačali i poklopili ovaj prostor, tako da ovi tvoji po dinarskim i karpatskim rezervatima asimiliralo...i još smo bili dobri prema vama...
Jebote Raif Dizdarević, sve sa Avdom Humom i Đurom Pucarem Starim...plus Mikulić.
Tako je. Evo Holivud je snimio film o tome kako je mladi Hrvat prije 20 000 godina pripitomio jednu vrstu vuka i tako su nastali psi.Eroo wrote:Čitaj, uči...američka ispitivanja su najvjerodostojnija, barem se njih drži, a ne mišljenja partijskih komesara.Ringo10 wrote:MA znam, Hrvati su lovili dlakave mamute prije 24 000 godina.Eroo wrote:Ero samo iznosi rezultate svjetskih znanstvenih ispitivanja, koja, na svu sreću, nisu vršili partizanski politički komesari.Ringo10 wrote:Hrvati su na balkanske prostore dođli kao SLAVENSKO PLEME I SLAVENSKI ETNOS.epikur37 wrote:Ero, mi slaveni smo vas davno nadjačali i poklopili ovaj prostor, tako da ovi tvoji po dinarskim i karpatskim rezervatima asimiliralo...i još smo bili dobri prema vama...
Jebote Raif Dizdarević, sve sa Avdom Humom i Đurom Pucarem Starim...plus Mikulić.
U filmu se ne govori engleski nego neki jezik ledenog doba a sad mi je jasno da je to pra-hrvatski
https://www.youtube.com/watch?v=uIxnTi4GmCo
https://www.youtube.com/watch?v=SlL_6bDSd8E
Sav sam ponosan
2015-09-24
A davno sam gledao još jedan film a da nisam bio svjestan da se radi o pra-Hrvatima
https://www.youtube.com/watch?v=2pcGGKtPpSE
2015-09-24
Ringo10 wrote:A davno sam gledao još jedan film a da nisam bio svjestan da se radi o pra-Hrvatima
Jesi li probao sa kaubojkama?
Ja sam isto Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
Predpostavljam Grkokatolik.crvenkasti wrote:Ja sam isto Hrvat.
Eroo wrote:Predpostavljam Grkokatolik.crvenkasti wrote:Ja sam isto Hrvat.
Ma ne, pravi Hrvat. Sad već i genetski.
crvenkasti-
2014-04-17
Ma to si bio oduvjek, samo vas je Vuk zaeba s onim kuferčetima.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Predpostavljam Grkokatolik.crvenkasti wrote:Ja sam isto Hrvat.
Ma ne, pravi Hrvat. Sad već i genetski.
De ti meni kao Hrvat reci, i kao takav neutralan, kome će secrvenkasti wrote:Ja sam isto Hrvat.
srpska pravoslavna crkva priklonit, braći Rusima ili braći Grcima?
Eroo wrote:De ti meni kao Hrvat reci, i kao takav neutralan, kome će secrvenkasti wrote:Ja sam isto Hrvat.
(Grcima)
Guest- Guest
iz tvojih usta u B....
sumnjam...
bice ok ako se distanciramo od teme
to je politika, tu nema govora.
plus, tema koja je politicki vrlo bitna za srbiju. s obzirm da smo
trapavi, strepim od posledica i price kako
su norme na nasoj strani, ali sila Boga ne moli.
pa sve po starom, .....
losem iskustvu, koje nije delovalo kao upozorenje...da izrodi
pragmaticne odluke !
sumnjam...
bice ok ako se distanciramo od teme
to je politika, tu nema govora.
plus, tema koja je politicki vrlo bitna za srbiju. s obzirm da smo
trapavi, strepim od posledica i price kako
su norme na nasoj strani, ali sila Boga ne moli.
pa sve po starom, .....
losem iskustvu, koje nije delovalo kao upozorenje...da izrodi
pragmaticne odluke !
Guest- Guest
To bi, po meni, izazvalo raskol u SPC...I inače je SPC samo podružniva RPC.MaximusDecimusMiridije wrote:Eroo wrote:De ti meni kao Hrvat reci, i kao takav neutralan, kome će secrvenkasti wrote:Ja sam isto Hrvat.
(Grcima)
Da, doprinos Srbah protjerivanju Hrvatah je uistinu ogroman.pizzon wrote:NE !Eroo wrote:Imaš pogrešan dojam.pizzon wrote:ja pisem jedno a ti drugo. niko ne spori
da oni postoje, da imaju sva nac. verska i druga prava. ali to ne znaci da
zahvate ono sto nije nikad bilo ukrajina.
ujedno mene ne iznenadjuje da to
guslaju hrvati.
Hrvati samo imaju otpor do hegemonstičkih razmišljanja.
Ono, kao Hrvatska nikad nije bila država, dakle, to je srpsko...
ne prihvatamo da su granice rimskog, vizantijdkog, AU, otomanskog carstva, italije,
na balkanu, granice hrvatske. posebno, jer
je doprinos srba proteruvanju istih ogroman.
jel ?Regoč wrote:Da, doprinos Srbah protjerivanju Hrvatah je uistinu ogroman.pizzon wrote:NE !Eroo wrote:Imaš pogrešan dojam.pizzon wrote:ja pisem jedno a ti drugo. niko ne spori
guslaju hrvati.
ne prihvatamo da su granice rimskog, vizantijdkog, AU, otomanskog carstva, italije,
samo da uporedimo zivot hrvata u srbiji
i zlo ndehazije za srbe
u hrvatskoj.dalje da ne kopamo.
Guest- Guest
Hrvati u Srbiji su progonjena manjina. Endezahija nema nikakve sveze s Hrvati, NDH bila je njemačko-talijanski kondominij.pizzon wrote:jel ?Regoč wrote:Da, doprinos Srbah protjerivanju Hrvatah je uistinu ogroman.pizzon wrote:NE !Eroo wrote:Imaš pogrešan dojam.pizzon wrote:ja pisem jedno a ti drugo. niko ne spori
guslaju hrvati.
samo da uporedimo zivot hrvata u srbiji
i zlo ndehazije za srbe
u hrvatskoj.dalje da ne kopamo.
Koji Vi epikure, Ivo srbine Andriću...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Nastavlja se tal: Plenki daje Crkvi nekretnine u vriejdnosti 85 mil. kn
» Rat u Ukrajini dovest će do ekonomske katastrofe u Ukrajini i Rusiji
» Crnogorcima se izgleda smiješi autokefalnost CPC