Narod ne odlucuje
Page 10 of 22
Page 10 of 22 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 22
Re: Narod ne odlucuje
AssadNaPodmornici wrote:HDZ DOMOLJUBI. SVI KOJI SU PROTIV HDZA I ANEMIČNOG SU YUGOSLOVEN I SRBI. BOŽO PETROV JE UDBAŠ I YUGOSLOVEN. PERNAR JE VELEIZDAJNIK. SINČIĆ ISTO. SAMO VASO I PLENKI I ERO SLOVENAC.
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
da nema nje, dzuhudija i ovog macka iz istre osto bi gladan gluposti za procitatNoor wrote:kaya wrote:daprckov wrote:a na vr ti jezika jeldekaya wrote:ne mogu sunce, imam poslaprckov wrote:
pa je, I gluma je poso
nego mores li nam od posla stic rec koja su to prava zenama uskracena
drugi put :)
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Leteca Pegla wrote:a dis otic da cujem? Ako nije afganistan nego ove neke zapadnije vukojebine, imas tamo i gej brakova, i istambulskih i manjina svakavih vrsta i fela i svega drugoga u izobiljumarcellus wrote:kaya wrote:vidi po afganistanu i povedi debelu markickumarcellus wrote:kaya wrote:
da zakljucimo, ne ponasate se lijepo i civilizirano i andrej visarionovic vam je bacio te vase liste u smece i gotova prica.
sad smislite nesto drugo pa se bavite s tim par mjeseci
zato će vama andrej visarionivič vladat idućih sto godina, a ja ću malo pogledat ovih dana oglase po irskoj i singapuru...
pa neki portal otvorite tamo lijepo
:)
ti se vrati s vremenom kad te produ te crkvene ludosti
a nju ostavi tamo.
ne, ako odem odavde, a pun mi je kurac više hrvata, sigurno se više neću vratit ni na godišnji
singapur - pet godina robije za dobrovoljni homoseksualni odnos, kakav gej brak
svaka rasa ima svoje mjesto u hijerarhiji, droge nema pa si miran za djecu (dilere ubijaju po kratkom postupku), istanbulske nema
jedna od najbogatijih država svijeta s najvećim IQ-om
slična stvar hong kong, shanghai...
dubai, pa u krajnjoj liniji i irska (da, imaju pobačaj i gej brak, boli me kurac dok ne maltretiraju s tim, jedino bi me tamo jebala klima koja je užas i pijanci koji mi idu na kurac)
ma zezam se jaLeteca Pegla wrote:ma nista, zezam ove pesimiste malo...prckov wrote:sta?Leteca Pegla wrote:
Ma vidi ti ove, usred bitke ovi bi podvili rep i pobjegli...malo ste mi pesimisticni nesto...
Dakle ove sve gadljivo toksicne karakteristike su karakteristike demona, i iste su svuda gdje su i oni. Ovoga svega vam ima i vani, neznam zasto mislite da je vani med i mlijeko...
Inace uzimate sve ovo malo previse k srcu, ovo je proces ciscenja, otici ce sva demonska gamad u demonsku njemacku ili di vec hoce, i onda mozda nesto i bude od nas ovdje ako se potrudimo. Dakle kokice u ruke i uzivajte! Nema predaje!
nemoj mene ozbiljno shvacat
to mozes samo u rijetkim trenucima kad mi budalastina napusti tikvu
2014-04-19
suti i citajprckov wrote:da nema nje, dzuhudija i ovog macka iz istre osto bi gladan gluposti za procitatNoor wrote:kaya wrote:daprckov wrote:a na vr ti jezika jeldekaya wrote:
ne mogu sunce, imam posla
drugi put :)
to ti ko lektira
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
sta to dok ti ne dodjest tamo...marcellus wrote:jedna od najbogatijih država svijeta s najvećim IQ-om
a nist, sretno ti bilo u singapuru, hong kongu i shangaju, a moze i dubaiju, oni svi jedva cekaju da im ti dodjes tamo, isto ko i ti! ...
Guest- Guest
dobrokaya wrote:suti i citajprckov wrote:da nema nje, dzuhudija i ovog macka iz istre osto bi gladan gluposti za procitatNoor wrote:kaya wrote:daprckov wrote:
a na vr ti jezika jelde
to ti ko lektira
ajd jos nesto izlupaj da se smijem
2014-04-19
Noor wrote:zato on ima vučića, šešelja i sličnu bagru...po istoj logicimortal wrote:NE FILOZOFIRAJdzango wrote:Svaki narod ima vlast kakvu zaslužuje.mortal wrote:stoka lopovska drži vlastdzango wrote:Jebeš narod. Narod je stoka.
Kud ćeš gore bagre od te.
Guest- Guest
marcellus wrote:
Smrtna kazna za malo marihuane.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:kaya wrote:da zakljucimo, ne ponasate se lijepo i civilizirano i andrej visarionovic vam je bacio te vase liste u smece i gotova prica.Speare Shaker wrote:kaya wrote:
ili stavite kukuljice na glavu i odite u pm.. palit nesto , lutku crnca na primjer
Meni tako nešto nikada ne bi palo na pamet, ali nekima ovdje vidim bi, ali ne lutku crnca nego lutku, a možda i živog Hrvata katolika, posebno ako je podrijetlom iz BiH.
sad smislite nesto drugo pa se bavite s tim par mjeseci
Pa rekao sam da je glavni problem, osim u korumpiranom političkom sustavu sa izraženim antidemokratskim standardima koji se sprda sa voljom naroda, i u tome što su organizatori prikupljanja potpisa politički nekompetentni, što su zbunili građane smušenim i nejasnim pitanjima i to još za čak dva referenduma odjednom.
Ljudi više nisu znali za što bi trebali potpisati.
U svakom slučaju, kada se otkloni taj problem političke nekompetetnosti organizatora, ide inicijativa za slijedeći referendum i to najvjerojatnije samo za izmjenu izbornog zakona, jer kada se napravi ta izmjena, novi sastav Sabora će najvjerojatnije sam od sebe riješiti ostale bitne probleme.
Bitno je ne odustati, jer je upravo to cilj korumpiranih političkih elita i posebno etnobiznismena koji nam kroje kapu po svojoj mjeri, a svatko tko misli da ćemo odustati, vara se i to grdno.
božete jeben, čak dvo?!
građani didnt stand a chance.
2014-04-16
Speare Shaker wrote:marcellus wrote:
fašističke pripizdine.
2014-04-16
sta kazesLeteca Pegla wrote:sta to dok ti ne dodjest tamo...marcellus wrote:jedna od najbogatijih država svijeta s najvećim IQ-om
a nist, sretno ti bilo u singapuru, hong kongu i shangaju, a moze i dubaiju, oni svi jedva cekaju da im ti dodjes tamo, isto ko i ti! ...
2014-04-19
tesko je doseliti u ovakve rajeve na zemlji, a jos teze odseliti...prckov wrote:sta kazesLeteca Pegla wrote:sta to dok ti ne dodjest tamo...marcellus wrote:jedna od najbogatijih država svijeta s najvećim IQ-om
Guest- Guest
Teže gluposti. Kad pročitaš referendumska pitanja vidiš da se u prvome referendumskom pitanju nije spominjalo homoseksualce, u drugom žene, a u trećem srbi...kaya wrote:...ali ne mjenja cinjenicu da vam je prvi referendum protiv pedera, drugi protiv zena a treci protiv srba :)
Paranoja kod tebe napreduje od referenduma do referenduma.
Guest- Guest
iako neznam sta imate sad tu protiv srba, zar nije konsensus evo do jucer bio da su oni nasi saveznici protiv zelenih, super, volimo ih, cijenimo ih, dodo evo ti pasta suta. Saveznistva sa demonima se placaju, no no, niste valjda mislili da vam dodek bu pomagal za djabalesku...
Guest- Guest
aben wrote:Speare Shaker wrote:marcellus wrote:
fašističke pripizdine.
Bogate. :D
Guest- Guest
dobroLeteca Pegla wrote:tesko je doseliti u ovakve rajeve na zemlji, a jos teze odseliti...prckov wrote:sta kazesLeteca Pegla wrote:sta to dok ti ne dodjest tamo...marcellus wrote:jedna od najbogatijih država svijeta s najvećim IQ-om
2014-04-19
cujem da je vuchić obecao plenkovicu
da ne zeli da se kandiduje na izbornim
listama u hrvatskoj :)
mirno spavaj :)
da ne zeli da se kandiduje na izbornim
listama u hrvatskoj :)
mirno spavaj :)
Guest- Guest
nakon sto je u ministarstvu uprave utvrdeno , osim da su Narod- to su prekopirali od komunista sa presuda - u ime Naroda, toboz predstavljaju narod (u stvari dvije desne konzervativne margine neslavno propali :) utvrdeno je i da kopiraju liste s proslog refrenduma, potpisuju mrtve i drzavljane BiH, sada bi ih trebalo i zatvoriti. Barem zeljku markic i ostale celnike tih udruga.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 10 of 22 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 22
Similar topics
» narod.hr
» Srbi su lud narod...
» Kako narod diše?
» Srbi su dobar narod
» Palestinci: izmišljeni narod
» Srbi su lud narod...
» Kako narod diše?
» Srbi su dobar narod