Narod ne odlucuje
Page 9 of 22
Page 9 of 22 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 22
Re: Narod ne odlucuje
Ma vidi ti ove, usred bitke ovi bi podvili rep i pobjegli...malo ste mi pesimisticni nesto...jasambrend wrote:Naravno da treba bježati tko god nije uhvatio korjenje.. .atmosfera je gadljivo toksična...s jedne strane imaš ljude iz tzv. građanskih opcija koji bi prodali dušu, nacionalni indetitet, suverenost, sve... samo za to da ih netko izvana potapše po leđima, doduše doda i koju pinku ili mini povlasticu pride (koji usrani self esteem) i onu jebeno primitivno-čobansku opciju koja pozapošljava u državne službe i firme sve što im se dovuklo iz jebenog zavičaja, a da se zna potpisati(nije uvjet)... nekog normalnog, srednjeg puta nema. Nema ga čak ni u promišljanju većine ljudi...bolje bježati, nikad se neće iskorijeniti odavde boljševičko-čobansko-servilno-nepotistički mentalitet...nema tu pomoći, rek'o bi Yoda; low IQ i jebat ga, ali je izgleda u pravu skroz..kic wrote:jasambrend wrote:kic wrote:epikur37 wrote:
A i tebe može izbaciti iz takta obična zagrebačka malograđanka...njah.
ma protiv svake promjene su, a cude se sto im je lose-
ugl, vise je svar u poslu, evo bas pisem otkaz u wordu, ljudi su ovdje malo izgubili kompas, ne mozes ni u kog imat ni trunku povjerenja-
presjelo mi je, 4 mjeseca ucim covjeka poslu i jedini ga primim kako spada ovdje, i on mi prvom prilikom zabije noz u ledja.
ajbok svi.
a kaja se samo zabavlja ali masi cijeli fudbal, ne ljutim se na nju.
Skužio si obrazac ponašanja prosječnog Hrvata konačno... da, baš zbog toga i treba bježati, zbog tih malih, zločestih, zajedljivih i pokvarenih ljudi koji ne bi niti mrava zgazili...dok ne dobiju priliku... na poslu se to najčešće jako dobro i izraženo vidi, ali jebi ga, kad ja zagovaram atomsku, onda sam ja u kurcu..
ma to je samo kulminacija, atmosfera je toksicna.. cim imas s nekim posla padnu maske..
a sami sebi smo najveci neprijatelji, sto se vidi u svakoj stvari koja ispliva u javnost prakticki-
Dakle ove sve gadljivo toksicne karakteristike su karakteristike demona, i iste su svuda gdje su i oni. Ovoga svega vam ima i vani, neznam zasto mislite da je vani med i mlijeko...
Inace uzimate sve ovo malo previse k srcu, ovo je proces ciscenja, otici ce sva demonska gamad u demonsku njemacku ili di vec hoce, i onda mozda nesto i bude od nas ovdje ako se potrudimo. Dakle kokice u ruke i uzivajte! Nema predaje!
Guest- Guest
samo ti svrati kad mozes,Noor wrote::)prckov wrote:di si ti lipaNoor wrote:ej, ej...znam i ja svašta mojoj grevio centrali nalijepiti, to više u žaru borbe, al malograđanka sigurno nijeepikur37 wrote:kic wrote:
ma treba bježat odavde.
A i tebe može izbaciti iz takta obična zagrebačka malograđanka...njah.
odma mi forum drazi kad vidim da si I ti tu
stislo me, al bude bolje nadalje :)
I ja u zadnje vrijeme nemam bas vremena
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
da, .. svi su oni namješteniNoor wrote:zato on ima vučića, šešelja i sličnu bagru...po istoj logicimortal wrote:NE FILOZOFIRAJdzango wrote:Svaki narod ima vlast kakvu zaslužuje.mortal wrote:stoka lopovska drži vlastdzango wrote:Jebeš narod. Narod je stoka.
immortal-
2014-04-16
sta?Leteca Pegla wrote:Ma vidi ti ove, usred bitke ovi bi podvili rep i pobjegli...malo ste mi pesimisticni nesto...jasambrend wrote:Naravno da treba bježati tko god nije uhvatio korjenje.. .atmosfera je gadljivo toksična...s jedne strane imaš ljude iz tzv. građanskih opcija koji bi prodali dušu, nacionalni indetitet, suverenost, sve... samo za to da ih netko izvana potapše po leđima, doduše doda i koju pinku ili mini povlasticu pride (koji usrani self esteem) i onu jebeno primitivno-čobansku opciju koja pozapošljava u državne službe i firme sve što im se dovuklo iz jebenog zavičaja, a da se zna potpisati(nije uvjet)... nekog normalnog, srednjeg puta nema. Nema ga čak ni u promišljanju većine ljudi...bolje bježati, nikad se neće iskorijeniti odavde boljševičko-čobansko-servilno-nepotistički mentalitet...nema tu pomoći, rek'o bi Yoda; low IQ i jebat ga, ali je izgleda u pravu skroz..kic wrote:jasambrend wrote:kic wrote:
ma protiv svake promjene su, a cude se sto im je lose-
ugl, vise je svar u poslu, evo bas pisem otkaz u wordu, ljudi su ovdje malo izgubili kompas, ne mozes ni u kog imat ni trunku povjerenja-
presjelo mi je, 4 mjeseca ucim covjeka poslu i jedini ga primim kako spada ovdje, i on mi prvom prilikom zabije noz u ledja.
ajbok svi.
a kaja se samo zabavlja ali masi cijeli fudbal, ne ljutim se na nju.
Skužio si obrazac ponašanja prosječnog Hrvata konačno... da, baš zbog toga i treba bježati, zbog tih malih, zločestih, zajedljivih i pokvarenih ljudi koji ne bi niti mrava zgazili...dok ne dobiju priliku... na poslu se to najčešće jako dobro i izraženo vidi, ali jebi ga, kad ja zagovaram atomsku, onda sam ja u kurcu..
ma to je samo kulminacija, atmosfera je toksicna.. cim imas s nekim posla padnu maske..
a sami sebi smo najveci neprijatelji, sto se vidi u svakoj stvari koja ispliva u javnost prakticki-
Dakle ove sve gadljivo toksicne karakteristike su karakteristike demona, i iste su svuda gdje su i oni. Ovoga svega vam ima i vani, neznam zasto mislite da je vani med i mlijeko...
Inace uzimate sve ovo malo previse k srcu, ovo je proces ciscenja, otici ce sva demonska gamad u demonsku njemacku ili di vec hoce, i onda mozda nesto i bude od nas ovdje ako se potrudimo. Dakle kokice u ruke i uzivajte! Nema predaje!
2014-04-19
u to doba se dobijala domovnica iz zagrebacatabbath wrote:marcellus wrote: Dobili smo domovnicu i dokumente još dok je bio Predsjednik Tuđman živ.
Normalno. Svi su oni dobili papire u tom trenutku, bianko domovnice i putovnice iz konzulata u Mostaru - štancaj!. Svima im treba oduzeti državljanstvo.
tako sam ja dobio drito iz glavnog grada
poslije se to prebacilo u mostar glupane neupuceni
2014-04-19
:)prckov wrote:marcellus wrote:prckov wrote:koja pravakaya wrote:cuj njih, samo mrze .. a refrendum im se sastoji u tome da uskrate neka prava, zenama, manjinama, nekomkic wrote:
https://hr.wikipedia.org/wiki/Samomrze%C4%87i_%C5%BDidov
al mi ih mrzimo, oni vole! a u pm
kolko znam abortus nije ljucko parvo
a cak I da jest sto bi o porezni obveznici placali abortus kad ni jedno od osnovnih ljucki prava nije
Ili ima jos neko parvo koje se oduzima zenama da mos istrest iz tikve a da ja nisam jos cuo za to
pravo na život je osnovno ljudsko pravo
abortus ga poništava
sumnjam da to moze bistrookoj uc u tikvu
al nebitno, mozda ona jadna govori o nekim stvarnim ljuckim pravima koja su zenama uskracena al se nije izjasnila jer zuri glumit da nesto kao radi ma poslu
pa radim glupko
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
vidi po afganistanu i povedi debelu markickumarcellus wrote:kaya wrote:da zakljucimo, ne ponasate se lijepo i civilizirano i andrej visarionovic vam je bacio te vase liste u smece i gotova prica.Speare Shaker wrote:kaya wrote:
ili stavite kukuljice na glavu i odite u pm.. palit nesto , lutku crnca na primjer
Meni tako nešto nikada ne bi palo na pamet, ali nekima ovdje vidim bi, ali ne lutku crnca nego lutku, a možda i živog Hrvata katolika, posebno ako je podrijetlom iz BiH.
sad smislite nesto drugo pa se bavite s tim par mjeseci
zato će vama andrej visarionivič vladat idućih sto godina, a ja ću malo pogledat ovih dana oglase po irskoj i singapuru...
pa neki portal otvorite tamo lijepo
:)
ti se vrati s vremenom kad te produ te crkvene ludosti
a nju ostavi tamo.
2015-08-15
kaya wrote::)prckov wrote:marcellus wrote:prckov wrote:koja pravakaya wrote:
cuj njih, samo mrze .. a refrendum im se sastoji u tome da uskrate neka prava, zenama, manjinama, nekom
al mi ih mrzimo, oni vole! a u pm
a cak I da jest sto bi o porezni obveznici placali abortus kad ni jedno od osnovnih ljucki prava nije
Ili ima jos neko parvo koje se oduzima zenama da mos istrest iz tikve a da ja nisam jos cuo za to
abortus ga poništava
al nebitno, mozda ona jadna govori o nekim stvarnim ljuckim pravima koja su zenama uskracena al se nije izjasnila jer zuri glumit da nesto kao radi ma poslu
pa radim glupko
pa je, I gluma je poso
nego mores li nam od posla stic rec koja su to prava zenama uskracena
2014-04-19
a bas mi je zao sto je liste visarionovic bacio :)
mozda je trebao po ministarstvu podijeliti da printaju na praznu stranu i stede papir
mozda je trebao po ministarstvu podijeliti da printaju na praznu stranu i stede papir
2015-08-15
ne mogu sunce, imam poslaprckov wrote:kaya wrote::)prckov wrote:marcellus wrote:prckov wrote:
koja prava
abortus ga poništava
pa radim glupko
pa je, I gluma je poso
drugi put :)
2015-08-15
a na vr ti jezika jeldekaya wrote:ne mogu sunce, imam poslaprckov wrote:kaya wrote::)prckov wrote:marcellus wrote:
abortus ga poništava
pa radim glupko
pa je, I gluma je poso
2014-04-19
daprckov wrote:a na vr ti jezika jeldekaya wrote:ne mogu sunce, imam poslaprckov wrote:kaya wrote::)prckov wrote:
pa radim glupko
pa je, I gluma je poso
e molim te da drugi put sakupljat popise na starom papiru .
zajebavate se i trosite papir i stabla bezveze
2015-08-15
kaya wrote:daprckov wrote:a na vr ti jezika jeldekaya wrote:ne mogu sunce, imam poslaprckov wrote:kaya wrote:
pa radim glupko
pa je, I gluma je poso
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
bolje da ste gljive sakupljali po sumi :)
kao “ narod” radi, sakupljaju oni potpise ..hehehe
kao “ narod” radi, sakupljaju oni potpise ..hehehe
2015-08-15
nis ne brinikaya wrote:daprckov wrote:a na vr ti jezika jeldekaya wrote:ne mogu sunce, imam poslaprckov wrote:kaya wrote:
pa radim glupko
pa je, I gluma je poso
e molim te da drugi put sakupljat popise na starom papiru .
zajebavate se i trosite papir i stabla bezveze
boricu se ko lav da zenama oduzmu nevidljiva prava
2014-04-19
marcellus wrote:da, zorici koja je ovo pisala i koja je hrvatica rođena u hrvatskoj i njenom mužu židovu (po prezimenu sudeći) ćemo oduzet dokumente
Zorici nitko ne može uzeti državljanstvo. Muž je očito dobio papire ZNASE kako.
catabbath-
2015-08-22
ma nista, zezam ove pesimiste malo...prckov wrote:sta?Leteca Pegla wrote:
Ma vidi ti ove, usred bitke ovi bi podvili rep i pobjegli...malo ste mi pesimisticni nesto...
Guest- Guest
kaya wrote:vidi po afganistanu i povedi debelu markickumarcellus wrote:kaya wrote:da zakljucimo, ne ponasate se lijepo i civilizirano i andrej visarionovic vam je bacio te vase liste u smece i gotova prica.Speare Shaker wrote:kaya wrote:
ili stavite kukuljice na glavu i odite u pm.. palit nesto , lutku crnca na primjer
Meni tako nešto nikada ne bi palo na pamet, ali nekima ovdje vidim bi, ali ne lutku crnca nego lutku, a možda i živog Hrvata katolika, posebno ako je podrijetlom iz BiH.
zato će vama andrej visarionivič vladat idućih sto godina, a ja ću malo pogledat ovih dana oglase po irskoj i singapuru...
a nju ostavi tamo.
ne, ako odem odavde, a pun mi je kurac više hrvata, sigurno se više neću vratit ni na godišnji
catabbath wrote:marcellus wrote:da, zorici koja je ovo pisala i koja je hrvatica rođena u hrvatskoj i njenom mužu židovu (po prezimenu sudeći) ćemo oduzet dokumente
Zorici nitko ne može uzeti državljanstvo. Muž je očito dobio papire ZNASE kako.
tako što je oženio hrvatsku državljanku
inače kanađanin
a dis otic da cujem? Ako nije afganistan nego ove neke zapadnije vukojebine, imas tamo i gej brakova, i istambulskih i manjina svakavih vrsta i fela i svega drugoga u izobiljumarcellus wrote:kaya wrote:vidi po afganistanu i povedi debelu markickumarcellus wrote:kaya wrote:da zakljucimo, ne ponasate se lijepo i civilizirano i andrej visarionovic vam je bacio te vase liste u smece i gotova prica.Speare Shaker wrote:
a nju ostavi tamo.
ne, ako odem odavde, a pun mi je kurac više hrvata, sigurno se više neću vratit ni na godišnji
Guest- Guest
AssadNaPodmornici wrote:HDZ DOMOLJUBI. SVI KOJI SU PROTIV HDZA I ANEMIČNOG SU YUGOSLOVEN I SRBI. BOŽO PETROV JE UDBAŠ I YUGOSLOVEN. PERNAR JE VELEIZDAJNIK. SINČIĆ ISTO. SAMO VASO I PLENKI I ERO SLOVENAC.
Page 9 of 22 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 22
Similar topics
» narod.hr
» Srbi su lud narod...
» Kako narod diše?
» Srbi su dobar narod
» Palestinci: izmišljeni narod
» Srbi su lud narod...
» Kako narod diše?
» Srbi su dobar narod
» Palestinci: izmišljeni narod
Page 9 of 22