Krenulo uzbunjivanje postrojbi Hrvatske vojske, kreću završne pripreme za Velebit 18
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Krenulo uzbunjivanje postrojbi Hrvatske vojske, kreću završne pripreme za Velebit 18
dakle zagarantirana radna obvezaRayMabus wrote:Nisam, inkarnira san se točno kad ja oču, izbjet ću sve ratovevuksadinare wrote:zakasnio si se rodit...RayMabus wrote:Nepaničarim ništa, ionako neradim pa ako će dat pet tisuća kuna plaču dogovorili smo se s tim da ti ja ne poštujem hijerarhiju tako da jedino neka paravojna postrojba di nitko nije normalan jer mi samo takvi pašu u vojscivuksadinare wrote:panicaris bezveze...imat ces radnu obavezu...znas kako su u bosni rekli...'njapametniji su imali radnu obvezu a budale isle na liniju'RayMabus wrote:
Puca ti meni kurac za to, došlo lito ja razlupa cilu sobu u vojarni i otiša leć, ujutro kod psihijatrice, ova otpusno pismo, u podne na kapiju, popodne doma i na plažu
Ajde moja ću ti ja tamo dok se svi kupaju glumiti idiota u vojarni
PS: Znaš da sam specijalac i nisam kao većina ljudi ovdje tako da ni vrijeme moje inkarnacije nije slučajno
Ja sam ti miroljubiv a to šta će se netko nasadit na moju šaku sam je kriv
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Krenulo uzbunjivanje postrojbi Hrvatske vojske, kreću završne pripreme za Velebit 18
Vidi ovdje ćeš imati najviše problema s i migrantima pa će postati gužva u Bosnivuksadinare wrote:dakle zagarantirana radna obvezaRayMabus wrote:Nisam, inkarnira san se točno kad ja oču, izbjet ću sve ratovevuksadinare wrote:zakasnio si se rodit...RayMabus wrote:Nepaničarim ništa, ionako neradim pa ako će dat pet tisuća kuna plaču dogovorili smo se s tim da ti ja ne poštujem hijerarhiju tako da jedino neka paravojna postrojba di nitko nije normalan jer mi samo takvi pašu u vojscivuksadinare wrote:
panicaris bezveze...imat ces radnu obavezu...znas kako su u bosni rekli...'njapametniji su imali radnu obvezu a budale isle na liniju'
PS: Znaš da sam specijalac i nisam kao većina ljudi ovdje tako da ni vrijeme moje inkarnacije nije slučajno
Ja sam ti miroljubiv a to šta će se netko nasadit na moju šaku sam je kriv
Nema ti smisla pričati o ratu Hrvatske i Srbije osim ovako čisto neke analize
Pravi rat je drugdje Evropa vs Arapi
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Na Kolubari i Ceru ste se pokazali, nema spora, dobro ste se borili više od godinu danah. No, to su bili njeki drugi Srbi, Srbi koji nisu bježali prjed mobilizacijom.Stanojko wrote:Daj Boze... Nekad Kolubara 1914, sutra Morava 2019... Moze.Regoč wrote:Je li ovo uvod u hrvatsko-bugarsku vježbu Morava 2019.?
Stanje sa Srbijom će biti napeto i nategnuto no u praksi više manje smo u Bosni na istim valnim dužinama
To bi ti bilo otprilike to šta se nas tiče
To bi ti bilo otprilike to šta se nas tiče
2014-04-11
Zbog događaja iz devedesetih i jer su bili aktivni učenici tog vremena dosta ljudi reflektira to na događaje u budućnosti
To je pogled u prošlosti i iskrivljuje analize budućih sukoba
Netko će i dalje svugdje vidjeti samo četnike pa da mu i miljon Arapa dođe u Hrvatsku
Takve osobe treba maknuti iz vojnog vrha i zamjeniti mlađim neopterećenim Umovima
To je pogled u prošlosti i iskrivljuje analize budućih sukoba
Netko će i dalje svugdje vidjeti samo četnike pa da mu i miljon Arapa dođe u Hrvatsku
Takve osobe treba maknuti iz vojnog vrha i zamjeniti mlađim neopterećenim Umovima
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Najsloženija vojna vježba Velebit: 5500 vojnika 72 sata na poligonima širom Hrvatske
» Hrvatske stranke u BiH: Nastavljamo pripreme za uvođenje trećeg entiteta
» Individualni borbeni obrok tip 2 Hrvatske vojske
» Komšić: Učešće vojske Hrvatske u EUFOR-u je neprihvatljivo
» gordan maras u elitnim postrojbama hrvatske vojske
» Hrvatske stranke u BiH: Nastavljamo pripreme za uvođenje trećeg entiteta
» Individualni borbeni obrok tip 2 Hrvatske vojske
» Komšić: Učešće vojske Hrvatske u EUFOR-u je neprihvatljivo
» gordan maras u elitnim postrojbama hrvatske vojske
Page 3 of 3