Krenulo uzbunjivanje postrojbi Hrvatske vojske, kreću završne pripreme za Velebit 18
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Krenulo uzbunjivanje postrojbi Hrvatske vojske, kreću završne pripreme za Velebit 18
evo sa drugog svjetskog rata skacemo na prvi svjetski rat..pa onda nakon toga na otomansko carstvo
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Krenulo uzbunjivanje postrojbi Hrvatske vojske, kreću završne pripreme za Velebit 18
Pa to i ja kazem... Buraniju ne racunamo. Samim tim i ne komentarisemo... :)RayMabus wrote:Tija san ti samo reč da je to pogrešna usporedba a i razmišljanje jer ako uspoređuješ Kolubaru onda ti je s druge strane NATO ili tako nešto a ne HrvatskaStanojko wrote:Pa mi ne racunamo ako je odnos snaga manji od 100:1 (Turska, Austrougarska, Vermaht, NATO...). Ostalu buraniju i ne racunamo...RayMabus wrote:To vas je napala Austrougarska dakle preneseno u sada to je ko da vas NATO napadneStanojko wrote:Daj Boze... Nekad Kolubara 1914, sutra Morava 2019... Moze.Regoč wrote:Je li ovo uvod u hrvatsko-bugarsku vježbu Morava 2019.?
imao 30ak aktivnih tenkova , i 30ak oklopnih vozila koji su naoružani.. to je sve od tehnike što nam je ostalo
u slučaju rada sa BiH muslimanima, i sa ovakvom motivacijom ljudi u RH, nebi mogli niti ove naše u Mostaru obraniti
to je sramoćenje nekada slavne vojske RH . kada bude malo ozbiljnija vojske buden komentirao
u slučaju rada sa BiH muslimanima, i sa ovakvom motivacijom ljudi u RH, nebi mogli niti ove naše u Mostaru obraniti
to je sramoćenje nekada slavne vojske RH . kada bude malo ozbiljnija vojske buden komentirao
..lažanski je pobjegao nocu zajedno sa zapovjednikom vojarne u šentjuru u hrvatsku...lažanski je to opisao u maniri..'specijalnih postrojbi'..a u biti ostavili vojnike na cjedilu u vojarni a ovi nisu ni znali da su im zapovjednici sa lažanskim kroz jedan odvodni kanal koji je prolazio kroz vojarnu zbrisali nocu preko brda i sutle u hrvatsku di ih je cekao pincgauer i transporetr sa deset naoruzanih vojnika jna..da se 'specijalcima' ne bi stogod dogodiloStanojko wrote:Nas? Mislis JNA partizane?Eroo wrote:Ne pretjeruj. Iz Slovenije su vas otjerali vatrogasci i lovačka društva.Stanojko wrote:Pa mi ne racunamo ako je odnos snaga manji od 100:1 (Turska, Austrougarska, Vermaht, NATO...). Ostalu buraniju i ne racunamo...RayMabus wrote:To vas je napala Austrougarska dakle preneseno u sada to je ko da vas NATO napadneStanojko wrote:
Daj Boze... Nekad Kolubara 1914, sutra Morava 2019... Moze.
2015-09-08
Ta buranija vas je polomila 91 u Vikovaru
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Koga? JNA partizane?RayMabus wrote:Ta buranija vas je polomila 91 u Vikovaru
Da, potpuno točnoAssadNaPodmornici wrote:imao 30ak aktivnih tenkova , i 30ak oklopnih vozila koji su naoružani.. to je sve od tehnike što nam je ostalo
2014-04-11
Na "kokošare" i "oslobodioce bele tehnike" si zaboraviJo?Stanojko wrote:Koga? JNA partizane?RayMabus wrote:Ta buranija vas je polomila 91 u Vikovaru
Bilo i njih, da... Titini oficiri partizancine i ekipa sa cokanjem ispred kioska... i to je bilo dovoljno...Eroo wrote:Na "kokošare" i "oslobodioce bele tehnike" si zaboraviJo?Stanojko wrote:Koga? JNA partizane?RayMabus wrote:Ta buranija vas je polomila 91 u Vikovaru
Last edited by Stanojko on 10/10/2018, 09:36; edited 1 time in total (Reason for editing : a)
Ostali su bili zaduženi za "oslobađanje patika" i šverc benzina u kanistrama.Stanojko wrote:Bilo i njih, da... Titini oficiri partizancine i ekipa sa cokanjem ispred kioska... i to je bilo dovoljno...Eroo wrote:Na "kokošare" i "oslobodioce bele tehnike" si zaboraviJo?Stanojko wrote:Koga? JNA partizane?RayMabus wrote:Ta buranija vas je polomila 91 u Vikovaru
Ah, da, na Dafinu i Karića sam zaboraviJo...
Neznam koliko ima smisla pričati o nekakvim napadima ovdje, nema neke prevelike tenkovske aktivnosti, eto Putin dao Srbiji 30 tenkova T-72 no to je stariji tip tenka i više ono za držanje straže prema Kosovu i tako ta neka pogranična priča
2014-04-11
ray ne bus bio mobiliziran ne boj se..to prijeti yodi on je mlađahan
2015-09-08
Najviše tenkova imaju ovi u Bosni, jedno deset različitih modela, nezna se koji je bolji od boljeg
2014-04-11
Puca ti meni kurac za to, došlo lito ja razlupa cilu sobu u vojarni i otiša leć, ujutro kod psihijatrice, ova otpusno pismo, u podne na kapiju, popodne doma i na plažuvuksadinare wrote:ray ne bus bio mobiliziran ne boj se..to prijeti yodi on je mlađahan
Ajde moja ću ti ja tamo dok se svi kupaju glumiti idiota u vojarni
2014-04-11
panicaris bezveze...imat ces radnu obavezu...znas kako su u bosni rekli...'njapametniji su imali radnu obvezu a budale isle na liniju'RayMabus wrote:Puca ti meni kurac za to, došlo lito ja razlupa cilu sobu u vojarni i otiša leć, ujutro kod psihijatrice, ova otpusno pismo, u podne na kapiju, popodne doma i na plažuvuksadinare wrote:ray ne bus bio mobiliziran ne boj se..to prijeti yodi on je mlađahan
2015-09-08
Nepaničarim ništa, ionako neradim pa ako će dat pet tisuća kuna plaču dogovorili smo se s tim da ti ja ne poštujem hijerarhiju tako da jedino neka paravojna postrojba di nitko nije normalan jer mi samo takvi pašu u vojscivuksadinare wrote:panicaris bezveze...imat ces radnu obavezu...znas kako su u bosni rekli...'njapametniji su imali radnu obvezu a budale isle na liniju'RayMabus wrote:Puca ti meni kurac za to, došlo lito ja razlupa cilu sobu u vojarni i otiša leć, ujutro kod psihijatrice, ova otpusno pismo, u podne na kapiju, popodne doma i na plažuvuksadinare wrote:ray ne bus bio mobiliziran ne boj se..to prijeti yodi on je mlađahan
2014-04-11
zakasnio si se rodit...RayMabus wrote:Nepaničarim ništa, ionako neradim pa ako će dat pet tisuća kuna plaču dogovorili smo se s tim da ti ja ne poštujem hijerarhiju tako da jedino neka paravojna postrojba di nitko nije normalan jer mi samo takvi pašu u vojscivuksadinare wrote:panicaris bezveze...imat ces radnu obavezu...znas kako su u bosni rekli...'njapametniji su imali radnu obvezu a budale isle na liniju'RayMabus wrote:Puca ti meni kurac za to, došlo lito ja razlupa cilu sobu u vojarni i otiša leć, ujutro kod psihijatrice, ova otpusno pismo, u podne na kapiju, popodne doma i na plažuvuksadinare wrote:ray ne bus bio mobiliziran ne boj se..to prijeti yodi on je mlađahan
2015-09-08
Nikad ne bi zakljucio da si takav tip... :)RayMabus wrote:Puca ti meni kurac za to, došlo lito ja razlupa cilu sobu u vojarni i otiša leć, ujutro kod psihijatrice, ova otpusno pismo, u podne na kapiju, popodne doma i na plažuvuksadinare wrote:ray ne bus bio mobiliziran ne boj se..to prijeti yodi on je mlađahan
..evo recimo stanojko..covek bio u jna u burno vreme...skrivao se u kupoli sve dok opasnost nije prosla...kad je izasao iz vojske postao junak...vec decenijama glanca cizme i ceka prolece..
2015-09-08
Nisam, inkarnira san se točno kad ja oču, izbjet ću sve ratovevuksadinare wrote:zakasnio si se rodit...RayMabus wrote:Nepaničarim ništa, ionako neradim pa ako će dat pet tisuća kuna plaču dogovorili smo se s tim da ti ja ne poštujem hijerarhiju tako da jedino neka paravojna postrojba di nitko nije normalan jer mi samo takvi pašu u vojscivuksadinare wrote:panicaris bezveze...imat ces radnu obavezu...znas kako su u bosni rekli...'njapametniji su imali radnu obvezu a budale isle na liniju'RayMabus wrote:Puca ti meni kurac za to, došlo lito ja razlupa cilu sobu u vojarni i otiša leć, ujutro kod psihijatrice, ova otpusno pismo, u podne na kapiju, popodne doma i na plažuvuksadinare wrote:ray ne bus bio mobiliziran ne boj se..to prijeti yodi on je mlađahan
PS: Znaš da sam specijalac i nisam kao većina ljudi ovdje tako da ni vrijeme moje inkarnacije nije slučajno
Ja sam ti miroljubiv a to šta će se netko nasadit na moju šaku sam je kriv
2014-04-11
dakle zagarantirana radna obvezaRayMabus wrote:Nisam, inkarnira san se točno kad ja oču, izbjet ću sve ratovevuksadinare wrote:zakasnio si se rodit...RayMabus wrote:Nepaničarim ništa, ionako neradim pa ako će dat pet tisuća kuna plaču dogovorili smo se s tim da ti ja ne poštujem hijerarhiju tako da jedino neka paravojna postrojba di nitko nije normalan jer mi samo takvi pašu u vojscivuksadinare wrote:panicaris bezveze...imat ces radnu obavezu...znas kako su u bosni rekli...'njapametniji su imali radnu obvezu a budale isle na liniju'RayMabus wrote:
Puca ti meni kurac za to, došlo lito ja razlupa cilu sobu u vojarni i otiša leć, ujutro kod psihijatrice, ova otpusno pismo, u podne na kapiju, popodne doma i na plažu
PS: Znaš da sam specijalac i nisam kao većina ljudi ovdje tako da ni vrijeme moje inkarnacije nije slučajno
Ja sam ti miroljubiv a to šta će se netko nasadit na moju šaku sam je kriv
2015-09-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Najsloženija vojna vježba Velebit: 5500 vojnika 72 sata na poligonima širom Hrvatske
» Hrvatske stranke u BiH: Nastavljamo pripreme za uvođenje trećeg entiteta
» Individualni borbeni obrok tip 2 Hrvatske vojske
» Komšić: Učešće vojske Hrvatske u EUFOR-u je neprihvatljivo
» gordan maras u elitnim postrojbama hrvatske vojske
» Hrvatske stranke u BiH: Nastavljamo pripreme za uvođenje trećeg entiteta
» Individualni borbeni obrok tip 2 Hrvatske vojske
» Komšić: Učešće vojske Hrvatske u EUFOR-u je neprihvatljivo
» gordan maras u elitnim postrojbama hrvatske vojske
Page 2 of 3