Pernar : Sad Hrvati iz BiH znaju kako je kad nama dolaze autobusi iz Hercegovine
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Pernar : Sad Hrvati iz BiH znaju kako je kad nama dolaze autobusi iz Hercegovine
Nda
Konacno su u ADZEJU UDPJELI PODIJRLITI I HRVATE U BOSNI
NIJE OD JUCER TA PODJELA
ALI
SAD SE VIDI
TKO JEBE TUDMSNU MATER U BOSNI A TKO GLUMI DODUSE
DA JE NA NJEGOVU PUTU
DRUZE TUCKO. MI TI SE KUNEMO..
HA HA upm
Konacno su u ADZEJU UDPJELI PODIJRLITI I HRVATE U BOSNI
NIJE OD JUCER TA PODJELA
ALI
SAD SE VIDI
TKO JEBE TUDMSNU MATER U BOSNI A TKO GLUMI DODUSE
DA JE NA NJEGOVU PUTU
DRUZE TUCKO. MI TI SE KUNEMO..
HA HA upm
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Re: Pernar : Sad Hrvati iz BiH znaju kako je kad nama dolaze autobusi iz Hercegovine
jelena lovric..hi,hi..koja je lažanskog puntala da nagovori generale jna da interveniraju u hrvatskoj..a sad drugo...je da za komsica su galsovali oni hrvati ravno deset u posusju..i par postotaka u busovaci.. ..u sarajevu od 126 hrvata mozda pola..mislim da je cak u sarajevu vise dobio onaj mladac falatar nego komsic
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ja?vuksadinare wrote:he,he..glasas ti glasas..a da ne idu iz zagreba laz...ovi susjedi muslimani iz maglaja koji zive u zagrebu su otisli glasati...kao i susjedi iz kozari boka..od moje punice...muslimani sito jedna ulica citava...Sora wrote:Ja nisam rođena u Bosni i nemam bosansko drzavljanstvo
Niti znsm ijednog od zagrebačkih muslimana da bi isao u Bosnu
Trebate vi rvatine se tamo vratiti i tamo se braniti od opasnih muslimana
Jerbo se koliko vidim stvar svodi na te vjerske razlike i tu vsm jec dragi decki VELIKI VATROMET ZAGARANTIRAN
jos nek bude u nteresu belosvetskoj gamadi
Juja Haj
U nedljeju sam bila na proslsvi dana neovisnosti i polaganju vijenaca a popdne u bolnici Jankomir kod frenda slikara koji se lijece od alkoholizma
U ponedjeljak po gornjem gradu
A kad bi ?
I nemam prijatelje muslimane iz kozari boka
I,sm jednog iz Utrine
Taj jedan nije isao
i sa druge strane kada bi mogao birati..ja bi prije za onog falatara glasao nego za komsica..decko je lijeva stranaali je bar iskreno priznao da sa moralne strane nije u redu a ni po daytonu i dogovoru iz daytona bosnjaci biraju hrvatskog clana predsjednistva...zato se i zove hrvatski a ne bosnjacki,građanski ili svemirski kandidat...
2015-09-08
A jbgvuksadinare wrote:jelena lovric..hi,hi..koja je lažanskog puntala da nagovori generale jna da interveniraju u hrvatskoj..a sad drugo...je da za komsica su galsovali oni hrvati ravno deset u posusju..i par postotaka u busovaci.. ..u sarajevu od 126 hrvata mozda pola..mislim da je cak u sarajevu vise dobio onaj mladac falatar nego komsic
Jelena lijepo upozorava na podjele u Hrvata
Al jebo vas
Vi ste takvi
Jedni drugima bi se na glavu popeli I jezik iščupali
Takve vas Zvonimir prokleo i gotovo se nista ne mjenjate vec 600 godi
koja podjela?..da glasuju za covjeka koji je maznuo pusku..?...Sora wrote:A jbgvuksadinare wrote:jelena lovric..hi,hi..koja je lažanskog puntala da nagovori generale jna da interveniraju u hrvatskoj..a sad drugo...je da za komsica su galsovali oni hrvati ravno deset u posusju..i par postotaka u busovaci.. ..u sarajevu od 126 hrvata mozda pola..mislim da je cak u sarajevu vise dobio onaj mladac falatar nego komsic
Al jebo vas
Vi ste takvi
2015-09-08
Znaci komsicu zamjerate da je maznuo Pušku ?vuksadinare wrote:koja podjela?..da glasuju za covjeka koji je maznuo pusku..?...Sora wrote:A jbgvuksadinare wrote:jelena lovric..hi,hi..koja je lažanskog puntala da nagovori generale jna da interveniraju u hrvatskoj..a sad drugo...je da za komsica su galsovali oni hrvati ravno deset u posusju..i par postotaka u busovaci.. ..u sarajevu od 126 hrvata mozda pola..mislim da je cak u sarajevu vise dobio onaj mladac falatar nego komsic
Al jebo vas
Vi ste takvi
A Covic nije nista maznuo ?
https://www.telegram.hr/price/plenkovic-se-ozbiljno-investirao-u-izbore-u-bih-i-preko-covica-dozivio-prvi-veliki-izborni-poraz-sto-sada/
"Zaštitari koji čuvaju Čovićevu kuću u mostarskom naselju Bare primijetili su da jedna starija žena najmanje dvaput dnevno prolazi pored kuće. Kako im je to postalo sumnjivo, zaustavili su je i pitali zašto tako često prolazi pored Čovićeve kuće. Žena je odgovorila da su razlozi za to zdravstveni. Kakvi zdravstveni razlozi, u čudu su pitali zaštitari. Pa, vidite, odgovorila je žena, imam izrazito nizak krvni tlak. Da ne bih koristila previše lijekova, naprosto izađem i kad vidim Čovićevu kuću, odmah mi skoči tlak."
hahahahaha, go figure da se radi o kenji prve klase! Tu svu gamad, nebitne genetike, otjerat i potjerat na rad u njemacku i austriju. To upravo dvije drzave koje najvise zasluzuju ove kenje.
Dakle sljedi
Operacija kenje:
O gamadi nemila, o gamadi nesmila!
O gamadi sto janje pod pekom peces!
Bilo kockoglave, bilo dvoglave bilo mjesecoglave,
Nije bitno jer ste jednako supljoglave!
Iz Bosne cemo vas iselit,
I njemce razveselit,
Oni jedva cekaju,
Radnu snagu ocekuju,
Al dobit ce vas,
O gamadi napokon ce ti bit na cast,
Biti ono sto jesi.
U zemlji vama po mjeri
U zemlji koja nezna da vas ne zeli,
Ali kojoj ce te biti zasluzeni dar mar!
A sto ce biti sa teritorijem Bosne?
Otom malo poslje,
Malo sutra ide ta prica.
Ali kojeim god putem krene,
O gamadi nemila,
Kad ne bude vas,
To ce biti svima spas!
"Zaštitari koji čuvaju Čovićevu kuću u mostarskom naselju Bare primijetili su da jedna starija žena najmanje dvaput dnevno prolazi pored kuće. Kako im je to postalo sumnjivo, zaustavili su je i pitali zašto tako često prolazi pored Čovićeve kuće. Žena je odgovorila da su razlozi za to zdravstveni. Kakvi zdravstveni razlozi, u čudu su pitali zaštitari. Pa, vidite, odgovorila je žena, imam izrazito nizak krvni tlak. Da ne bih koristila previše lijekova, naprosto izađem i kad vidim Čovićevu kuću, odmah mi skoči tlak."
hahahahaha, go figure da se radi o kenji prve klase! Tu svu gamad, nebitne genetike, otjerat i potjerat na rad u njemacku i austriju. To upravo dvije drzave koje najvise zasluzuju ove kenje.
Dakle sljedi
Operacija kenje:
O gamadi nemila, o gamadi nesmila!
O gamadi sto janje pod pekom peces!
Bilo kockoglave, bilo dvoglave bilo mjesecoglave,
Nije bitno jer ste jednako supljoglave!
Iz Bosne cemo vas iselit,
I njemce razveselit,
Oni jedva cekaju,
Radnu snagu ocekuju,
Al dobit ce vas,
O gamadi napokon ce ti bit na cast,
Biti ono sto jesi.
U zemlji vama po mjeri
U zemlji koja nezna da vas ne zeli,
Ali kojoj ce te biti zasluzeni dar mar!
A sto ce biti sa teritorijem Bosne?
Otom malo poslje,
Malo sutra ide ta prica.
Ali kojeim god putem krene,
O gamadi nemila,
Kad ne bude vas,
To ce biti svima spas!
Guest- Guest
jebe mi se za covica...ja ga osobno nisam nikad simpatizirao..ali ni komsica...posto mi ej poznat njegov slucaj..tj ovaj slucaj...drugo lik shizofrenicar i sam priznao da ima ptsp ko i suljagic i po svim medicinskim propisima oni nisu sposobni za obnasanje visokih duznostui cak ni za vozacku dozvolu ali to je bh-a...trece prekrsen je dayton gdje je dogovoreno da hrvati i bosnajci biraju svoje istaknute kandidate u predsjednistvo..a to su nakon 2000-te lopuze iz međun.zajednice prekrsile..odnosno guvrneri bh-a bolje receno na stetu hrvata...cetvrto...komsiceva retorika je carsijska odnosno vise pripada ulicnom zargonu...peto..pojma nema kako funkcionira predsjednistvo te nema pojma da postoji veto...a i jos niz drugih stvari nema pojma..kako kaze spear nista nije naucio iz vlastitih gresaka..tako da cak fakir izetbegovic je za njega lumenSora wrote:Znaci komsicu zamjerate da je maznuo Pušku ?vuksadinare wrote:koja podjela?..da glasuju za covjeka koji je maznuo pusku..?...Sora wrote:A jbgvuksadinare wrote:jelena lovric..hi,hi..koja je lažanskog puntala da nagovori generale jna da interveniraju u hrvatskoj..a sad drugo...je da za komsica su galsovali oni hrvati ravno deset u posusju..i par postotaka u busovaci.. ..u sarajevu od 126 hrvata mozda pola..mislim da je cak u sarajevu vise dobio onaj mladac falatar nego komsic
Al jebo vas
Vi ste takvi
A Covic nije nista maznuo ?
2015-09-08
ma to ti je sve gamad, kokice u ruke i gledat sa druge strane zice i jarka sa krokodilima spektakl implozije raznoraznih kenja!vuksadinare wrote:
jebe mi se za covica...ja ga osobno nisam nikad simpatizirao..ali ni komsica...posto mi ej poznat njegov slucaj..tj ovaj slucaj...drugo lik shizofrenicar i sam priznao da ima ptsp ko i suljagic i po svim medicinskim propisima oni nisu sposobni za obnasanje visokih duznostui cak ni za vozacku dozvolu ali to je bh-a...trece prekrsen je dayton gdje je dogovoreno da hrvati i bosnajci biraju svoje istaknute kandidate u predsjednistvo..a to su nakon 2000-te lopuze iz međun.zajednice prekrsile..odnosno guvrneri bh-a bolje receno na stetu hrvata...cetvrto...komsiceva retorika je carsijska odnosno vise pripada ulicnom zargonu...peto..pojma nema kako funkcionira predsjednistvo te nema pojma da postoji veto...a i jos niz drugih stvari nema pojma..kako kaze spear nista nije naucio iz vlastitih gresaka..tako da cak fakir izetbegovic je za njega lumen
samo se ne sekirat, nebitni su, svi od reda...
Guest- Guest
jedna stvar mi nije jasna...odakle kompi priznaje zlatni ljiljan?...u svim video prilozima i iscitanim knjigama i dokumentima u ratu u bh-a...te sarajevu u kojem se kosic borio ili 'borio' nigdje nisam primjetio da se spomnje komsic...spominju s ei hrvati koji su doprinjeli obrani sarajeva ali ne i komsic..a dobio je najvise priznanje 'zlatni ljiljan'...cak ga nema ni u opisu dobitnika 'zlatnog ljiljana'...samo se zna da je otuđio pusku iz sarajevskog hvo-a u travnju 1992..i nesato u nepoznatom pravcu tj u neki od sarajevskih lokalnih TO-a..ako je to kriterij za 'zlatnog ljiljana' bio evala onda...
2015-09-08
a kriterij je bice da si istinski lovoljub, pardon domoljub!vuksadinare wrote:jedna stvar mi nije jasna...odakle kompi priznaje zlatni ljiljan?...u svim video prilozima i iscitanim knjigama i dokumentima u ratu u bh-a...te sarajevu u kojem se kosic borio ili 'borio' nigdje nisam primjetio da se spomnje komsic...spominju s ei hrvati koji su doprinjeli obrani sarajeva ali ne i komsic..a dobio je najvise priznanje 'zlatni ljiljan'...cak ga nema ni u opisu dobitnika 'zlatnog ljiljana'...samo se zna da je otuđio pusku iz sarajevskog hvo-a u travnju 1992..i nesato u nepoznatom pravcu tj u neki od sarajevskih lokalnih TO-a..ako je to kriterij za 'zlatnog ljiljana' bio evala onda...
apropo tog komsica, da nije mozda u rodu sa ovim debilima komsicima u zagrebu sto su ubili onu jadnu curu? Negdje prcitah da je i ovaj komsic i ovi kreteni iz zagreba iz nekog kiseljaka gdje god to bilo... To sve degenerici neki....
Guest- Guest
u rodu su..ali msilim ono trece,cetvrto koljeno...inace djed od komše je optuzen u kiseljaku da je konjokradica..i zbog toga taj dio komsica je 'emigrirao' u sarajevo..navodno jer se caca od komše sramio oca konjokradice i zbog toga su se preselili u obliznje sarajevo...ovaj ubojica iz zagreba je drugo krilo komsica koji su ostali u kiseljaku...ali nisu bas ni oni upamceni po nekom dobru...navodno..su bili lokalne tabađije,nasilnici i špije...Leteca Pegla wrote:a kriterij je bice da si istinski lovoljub, pardon domoljub!vuksadinare wrote:jedna stvar mi nije jasna...odakle kompi priznaje zlatni ljiljan?...u svim video prilozima i iscitanim knjigama i dokumentima u ratu u bh-a...te sarajevu u kojem se kosic borio ili 'borio' nigdje nisam primjetio da se spomnje komsic...spominju s ei hrvati koji su doprinjeli obrani sarajeva ali ne i komsic..a dobio je najvise priznanje 'zlatni ljiljan'...cak ga nema ni u opisu dobitnika 'zlatnog ljiljana'...samo se zna da je otuđio pusku iz sarajevskog hvo-a u travnju 1992..i nesato u nepoznatom pravcu tj u neki od sarajevskih lokalnih TO-a..ako je to kriterij za 'zlatnog ljiljana' bio evala onda...
apropo tog komsica, da nije mozda u rodu sa ovim debilima komsicima u zagrebu sto su ubili onu jadnu curu? Negdje prcitah da je i ovaj komsic i ovi kreteni iz zagreba iz nekog kiseljaka gdje god to bilo... To sve degenerici neki....
2015-09-08
ma znam, ali si malo previse daju za pravo ova gamad u zagrebu, rade stvari ko da imaju zastitu neku veliku. To bi trebalo malo vise iscackat, mozda neki dobar istrazivacki clanak u nekim novinama, nikad ne znas kada ce neki king kong iskocit iz pastete!...vuksadinare wrote:
u rodu su..ali msilim ono trece,cetvrto koljeno...inace djed od komše je optuzen u kiseljaku da je konjokradica..i zbog toga taj dio komsica je 'emigrirao' u sarajevo..navodno jer se caca od komše sramio oca konjokradice i zbog toga su se preselili u obliznje sarajevo...ovaj ubojica iz zagreba je drugo krilo komsica koji su ostali u kiseljaku...ali nisu bas ni oni upamceni po nekom dobru...navodno..su bili lokalne tabađije,nasilnici i špije...
Guest- Guest
inace obiteljsko krilo komsica koje pripada zeljko uz konjokradice i špijuniranje u korist udbe..mahom su bili komunsiticki aparatčici...i na polozajima u sarajevu...kasnije su se dolaskom visestranacja presaltali ili promjenili stranacke dresove jos jedan viđeniji komšo je bio predsjednik jedno vrijeme hss-a bh-a...a prije toga je obnasao vise partijske duznosti u sarajevu...uglavnom ne bas ocaravajuca familija..onda se neki cude ponasanju i carsijskom rijecniku zeljka komsica..
2015-09-08
Kao i Covicvuksadinare wrote:inace obiteljsko krilo komsica koje pripada zeljko uz konjokradice i špijuniranje u korist udbe..mahom su bili komunsiticki aparatčici...i na polozajima u sarajevu...kasnije su se dolaskom visestranacja presaltali ili promjenili stranacke dresove jos jedan viđeniji komšo je bio predsjednik jedno vrijeme hss-a bh-a...a prije toga je obnasao vise partijske duznosti u sarajevu...uglavnom ne bas ocaravajuca familija..onda se neki cude ponasanju i carsijskom rijecniku zeljka komsica..
[size=32]POLITIČKO-IDEOLOŠKI PUT DRAGANA ČOVIĆA: Od komuniste do nacionaliste – uvijek u fotelji i strahu od optužnica[/size]
Dragan Čović dobio je konačno toliko željeni monopol na pljačkanje i devastiranje hrvatskoga naroda. Pred provalijom koju gleda hrvatski narod u BiH, Čović je dobio mandat da bude osoba koja će napraviti korak naprijed: onaj posljednji. Na putu toga velikoga uspjeha vjerno mu je služila i Crkva, taj zaglavni kamen “hrvatskoga nacionalnoga bića” i temelj nacionalističkoga totalitarističkog jednoumlja. Eh, kad bi crkveni funkcioneri (namjerno ih ne zovem svećenicima) pokazivali barem djelić poniznosti, klanjanja i služenja Jedinome Bogu koliko pokazuju svome direktno pretpostavljenome božanstvu Draganu Čoviću… Slike govore više od 10 tisuća riječi, a neka ostanu kao trajna zabilješka i podsjećanje tko je sve sudjelovao u izvođenju hrvatske nesreće. Radi povijesti.
[size=32]Oštre poruke Zelenike: Jugosloven Dragan Čović je zločinac prema vlastitom narodu
20.03.2018 : 09:31
[/size]
PODIJELI
[size=32]Oštre poruke Zelenike: Jugosloven Dragan Čović je zločinac prema vlastitom narodu
20.03.2018 : 09:31
PODIJELI
[/size]
Ovih dana bh. medije obišla je vijest kako je zastupnica HDZ-a 1990 u Parlamentu BiH Diana Zelenika za vrijeme posjete dijaspori u Torontu pokazala svoje vokalne sposobnosti, otpjevavši numeru “Moja Hercegovina” Mate Bulića . No, to je potpuno u drugi plan stavilo dosta otvoreni i oštri govor kojeg je u Kanadi održala Zelenika, prenose Vijesti.ba.
[size][/size]
Ovih dana bh. medije obišla je vijest kako je zastupnica HDZ-a 1990 u Parlamentu BiH Diana Zelenika za vrijeme posjete dijaspori u Torontu pokazala svoje vokalne sposobnosti, otpjevavši numeru “Moja Hercegovina” Mate Bulića . No, to je potpuno u drugi plan stavilo dosta otvoreni i oštri govor kojeg je u Kanadi održala Zelenika, prenose Vijesti.ba.
Jel to ona štraca što je imala već gotov članak o 'presudi tuđmanovoj hrvatskoj' dan pred oslobađajuću presudu generalima?vuksadinare wrote:jelena lovric..hi,hi..koja je lažanskog puntala da nagovori generale jna da interveniraju u hrvatskoj..a sad drugo...je da za komsica su galsovali oni hrvati ravno deset u posusju..i par postotaka u busovaci.. ..u sarajevu od 126 hrvata mozda pola..mislim da je cak u sarajevu vise dobio onaj mladac falatar nego komsic
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Leteca Pegla wrote:ma znam, ali si malo previse daju za pravo ova gamad u zagrebu, rade stvari ko da imaju zastitu neku veliku. To bi trebalo malo vise iscackat, mozda neki dobar istrazivacki clanak u nekim novinama, nikad ne znas kada ce neki king kong iskocit iz pastete!...vuksadinare wrote:
u rodu su..ali msilim ono trece,cetvrto koljeno...inace djed od komše je optuzen u kiseljaku da je konjokradica..i zbog toga taj dio komsica je 'emigrirao' u sarajevo..navodno jer se caca od komše sramio oca konjokradice i zbog toga su se preselili u obliznje sarajevo...ovaj ubojica iz zagreba je drugo krilo komsica koji su ostali u kiseljaku...ali nisu bas ni oni upamceni po nekom dobru...navodno..su bili lokalne tabađije,nasilnici i špije...
Pa imamo Marcelussa..nek radi nesto..
Guest- Guest
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Riječki HNS-ovci:Neće nama netko iz Zagore govoriti kako da budemo Hrvati
» Turci iz Europe organizirano dolaze u Sarejevo, autobusi, redovi, dolazi Erdogan!
» Dok stranci bez identiteta dolaze, lokalno stanovništvo odlazi iz Bosne i Hercegovine
» Hrvati ni danas ne znaju razmjere zločina u Zagrebu
» Hrvati ni danas ne znaju razmjere zlocina u Zagrebu .
» Turci iz Europe organizirano dolaze u Sarejevo, autobusi, redovi, dolazi Erdogan!
» Dok stranci bez identiteta dolaze, lokalno stanovništvo odlazi iz Bosne i Hercegovine
» Hrvati ni danas ne znaju razmjere zločina u Zagrebu
» Hrvati ni danas ne znaju razmjere zlocina u Zagrebu .
Page 8 of 8