NAJVECA FOBIJA STVORITELJA I SOTONE
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
NAJVECA FOBIJA STVORITELJA I SOTONE
kome ce nakon smrti doci bracala, jer svojom glupocom urusit ce cijeli nezivi svijet
jedna od rijesenja koja smislja bog
1. da povisi bracali iq do 220, bracala ce izgradit svemirski brod otkrit crnu rupu i otputovat u pakao. no postoji opasnost da ga sotona nadmudri da bracali suprotne koordinate i posalje prema raju
2. zarazit bracalu zombie virusom. no opet, postoji realan scenarij da ga netko od zivucih zemljana ne dokrajci pa opet je na istom
3. resetirat sve, nista ne riskirat odmah unistit cijeli svijet i krenut ispocetka stvarat novi zivot
jedna od rijesenja koja smislja bog
1. da povisi bracali iq do 220, bracala ce izgradit svemirski brod otkrit crnu rupu i otputovat u pakao. no postoji opasnost da ga sotona nadmudri da bracali suprotne koordinate i posalje prema raju
2. zarazit bracalu zombie virusom. no opet, postoji realan scenarij da ga netko od zivucih zemljana ne dokrajci pa opet je na istom
3. resetirat sve, nista ne riskirat odmah unistit cijeli svijet i krenut ispocetka stvarat novi zivot
Guest- Guest
Re: NAJVECA FOBIJA STVORITELJA I SOTONE
boze zasto sam stvorio bracalu zasto sam to radio. haha osveta majke prirode stize
Guest- Guest
boze bracala kakav cirkusant
idem gledat bride of chucky veceras je na listi
idem gledat bride of chucky veceras je na listi
Guest- Guest
Ima li iko broj za zastitu zlostavljanih. Ovo sto radi operw bracali je previse
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Similar topics
» socijalna fobija...
» Sluge sotone!
» Percepcija "drugih" - Podrijetlo Sotone
» Najveca gluperda
» Najveća sreća
» Sluge sotone!
» Percepcija "drugih" - Podrijetlo Sotone
» Najveca gluperda
» Najveća sreća