Izbori u BiH 2018: Rezultati i posljedice
Page 23 of 29
Page 23 of 29 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 29
Re: Izbori u BiH 2018: Rezultati i posljedice
aben wrote:epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:aben wrote:
s koletivistima nemo pregovora. da ti pojdeš definirati na ča si misli ka si reko hrvacka, saple bi se sun i bez moje pomoći
Hrvatska je javno mnijenje i državna politika ove naše republike.
i, veliš, javno mijenje misli da je bosna tuđa i da je neželjena?
ti čitoš javno mijenje ko ja kineski
Ja čitam javno mnijenje vrlo bolje nego ti kineski. Na ovoj temi bih mogao doktorat napisati a i kompetentan sam što strukom što involviranošću u cijelu situaciju.
Pored ostalog i tebe bih mogao uzeti kao potkjepu mojoj hipotezi.
I vjeruj mi da ću se uzeti mastila oko ovoga.
ti ne moreš znati jesi li kompetentan jer nisi na tržištu,
a da bi mogo doktorirati na ovoj temi ti verujen, pod uvjeton da misliš na javno sveučilište uz potporu ministarstva.
ti ne znoš čitati javno mijenje jer zapravo i nisi de javnog mijenja. ti ujutro na poslu čitoš diplomatik dok javno mijenje rodi.
tvoje shvaćanje nacija i uloge pojedinaca je totalno 19 stoljeće. navijanje za neprijatelja otkriva političku nezrelost; ne odgovoro ti stanje na terenu, pa zazivaš preseljenje svih iz bosne u hrvacku, mislin čuješ li sun sebe:)
Ja radim puno više od prosječnog dionika javnog mnijenja, a svoj stav iznosim kao izdvojenu opservaciju.
Neke stvari su permanentne u društvenoj znanosti tako i naš tragičan slučaj u BiH je posve razumljiv i objektivno dohvatljiv.
Stanje na terenu je takvo kakvo jeste, mi smo izgubili...oli trebam lagati ljude da i dalje gore za već prodanu partiju.
Toliko bezobrazan nisam, niti sebi to mogu dopustiti kao njihov zemljak u konačnici
Dočim, ti bi ih potrošio kao šibicu za jednu epizodu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
aben wrote:epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:Fénix wrote:Ovo u Protektoratu su bili izbori za Hrvatsku i na njima je ona totalno, ali ono apsolutno pala ispit unatoč svemu iz prošlosti.
23 godine od Daytona, 18 godina od smrti Tuđmana, 3 predsjednička mandata anti-hrvatskih predsjednika, od 2000. godine na ovamo sve veleizdajničke hr vlade i sad opet nastaviš istim tempom stajati totalno na mjestu.
Ako Hrvatska na ovakav način 'štiti' i 'bori' se za svoje interese, vodi vanjsku politiku kao što je vodi, onda neka se pripreme buduće generacije sačuvati i ovu svakim danom sve bijedniju kiflu u kojoj živimo kad je ne bude imao tko braniti jer ni za nju više nitko nije lud bilo što raditi i žrtvovati se, a k tome i pustoši se nemilosrdno.
Uopće ne vidim nikakav smisao i žrtvu borbe moje obitelji, rodbine i prijatelja za Hrvatsku, svi oni izgubljeni životi, traume, bolesti, gubitka udova i zdravlja.
Živim i gledam svaki dan i bez situacije u Protektoratu s našim narodom, pa opet mi ništa nije jasno što se tu uopće radi i događa.
Na ulicama neki ljudi pričaju totalne gluposti i besmislice kao da su na teškim drogama ili imaju 6 promila alkohola u krvi.
Bolje da se ostalo u Šugoslaviji ili ti čmarsrbiji, barem mnogi ljudi ne bi stradali i mogli su daleko bolje živote imati s obiteljima, roditeljima i djecom negdje drugdje u svijetu umjesto što su pokriveni crnom zemljom na grobljima ili masovnim grobnicama, a njihovi pate i boluju do kraja života.
U principu da.
Politika je zajebancija a hrvatsvo i ne vrijedi.
Misli na sebe i svoju obitelj a ne hvataj se u to propalo kolo.
ništa zajednaca, a?
Pokušavaš utržit na gorkom sentimentu za svoju ideološku potku do koje ti je i jedino stalo.
Moje pisanje na ovu temu je sentimentalno i nosi naboj frustracije i rezignacije...to sebi mogu dopustiti...a ti se prilijepi na to.
a, tako, pijan si od neradnog dana hr neovisnosti i ljut od poraza u bosni? dobro unda.
ali, ti si već jednon odjebo svoju zajednicu, i mene se ne more okriviti ča sun pogrješno pretpostavi da ćeš to napraviti ponovo.
Malo popit i još moram nastavu pripremiti za sutra a ti me zavlačiš...
ali vrijedi, tvoj slučaj je zanimljiv i sve što pridonosi analizi je dobrodošlo
2015-08-06
Potegao sam jučer 27 km od žmirića do privlake i natrag...superman ...
2015-08-06
epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:
Hrvatska je javno mnijenje i državna politika ove naše republike.
i, veliš, javno mijenje misli da je bosna tuđa i da je neželjena?
ti čitoš javno mijenje ko ja kineski
Ja čitam javno mnijenje vrlo bolje nego ti kineski. Na ovoj temi bih mogao doktorat napisati a i kompetentan sam što strukom što involviranošću u cijelu situaciju.
Pored ostalog i tebe bih mogao uzeti kao potkjepu mojoj hipotezi.
I vjeruj mi da ću se uzeti mastila oko ovoga.
ti ne moreš znati jesi li kompetentan jer nisi na tržištu,
a da bi mogo doktorirati na ovoj temi ti verujen, pod uvjeton da misliš na javno sveučilište uz potporu ministarstva.
ti ne znoš čitati javno mijenje jer zapravo i nisi de javnog mijenja. ti ujutro na poslu čitoš diplomatik dok javno mijenje rodi.
tvoje shvaćanje nacija i uloge pojedinaca je totalno 19 stoljeće. navijanje za neprijatelja otkriva političku nezrelost; ne odgovoro ti stanje na terenu, pa zazivaš preseljenje svih iz bosne u hrvacku, mislin čuješ li sun sebe:)
Ja radim puno više od prosječnog dionika javnog mnijenja, a svoj stav iznosim kao izdvojenu opservaciju.
Neke stvari su permanentne u društvenoj znanosti tako i naš tragičan slučaj u BiH je posve razumljiv i objektivno dohvatljiv.
Stanje na terenu je takvo kakvo jeste, mi smo izgubili...oli trebam lagati ljude da i dalje gore za već prodanu partiju.
Toliko bezobrazan nisam, niti sebi to mogu dopustiti kao njihov zemljak u konačnici
Dočim, ti bi ih potrošio kao šibicu za jednu epizodu.
puno rodiš? šteta ča nika ne ćemo znati koliko to vridi, naime, ne rodiš u realnom nego u nerealnom sektoru.
ovo top down razmišljanje te svrstava bok uz bok s
jo ne govorin da je lako živiti s barbarima od istoči. ni lako. ali ostavi ljudima bar iskricu slobode da somi odluču kad in je dovoljno, i ka će se preseliti.
2014-04-16
epikur37 wrote:Potegao sam jučer 27 km od žmirića do privlake i natrag...superman ...
individualni sportovi su liberalna dekadencija, jedino kolektivni sportovu produbljuju veze i jačaju tkaninu zajednice.
jo imun turnir u sloveniji za misec dana, pa sun potroši ova 4 uhljebska dana na tuču ispod koša na korist cijele ekipe, a ne na isključivo i sebično ulaganje u sebe.
2014-04-16
Kolinda kao i svi do sad ... drke drke drke drke ... jedno veliko nista.epikur37 wrote:Predsjednica je komentirala izbore u BiH. "Bez obzira na ove prve euforične i neprimjerene izjave iz našeg susjedstva, ja čvrsto vjerujem u dobrosusjedske odnose s BiH. Osobno ću se zalagati za njih, za dobrobit hrvatskog naroda i svih drugih naroda u BiH, za euroatlanski put BiH i njihovo članstvo u EU", kazala je predsjednica, javlja N1.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/predsjednica-komentirala-izbore-u-bih-cvrsto-vjerujem-u-dobrosusjedske-odnose-1274983 - www.vecernji.hr
....................
Tako je predsjednice, Komšić ti transparentom zabio do jaja i odmah si pomirljiva :)
Oni ti gaze narod a tebe vrijedjaju na najprizemniji nacin ... a ti vjerujes u dobrosusjedske odnose.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Nadam se da ce sada BiH krenuti puno bolje. Hoce sigurno. Mora. Inshallah
2014-04-14
Mislim , ne moze da omane.. Ukoliko te Pernar podrzava........ Kila mozga.....
2014-04-14
"Islamska braća" su konačno osvojili vlast u bosanskom Kandaharu.
Komšić je bolji izbor za hrvatske interese, razvaliti će tu Bosnu iznutra, i idući mandat triba im dat da ga izaberu
Sad ko i nije tija ić u Njemačku nakon ovoga će uteći tamo kad im početkom iduće godine otvori svoje tržište rada
Komšić je kad malo bolje razmisliš točno ono šta Hrvatskoj triba u Bosni
Sad ko i nije tija ić u Njemačku nakon ovoga će uteći tamo kad im početkom iduće godine otvori svoje tržište rada
Komšić je kad malo bolje razmisliš točno ono šta Hrvatskoj triba u Bosni
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Rascjep u SDS-u... Obren Petrović, koji vodi jednu od najjačih stranačkih orgranizacija, se upravo priklonio Dodi...
Petrović: Pobjeda Dodika i Cvijanovićeve realnost, samo im treba čestitati
Petrović je izjavio Srni da je lično u telefonskom razgovoru čestitao Dodiku i Cvijanovićevoj na, kako je istakao, ubjedljivoj pobjedi.
"Njihova pobjeda je ubjedljiva i ona je realnost. Zato ljudima treba čestitati na uspjehu koji su ostvarili i povjerenju koje su im birači ukazali, jer je ono rezultat njihovog rada za bolju Srpsku", istakao je Petrović.
On je naglasio da kao gradonačelnik i budući poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske podržava inicijativu predsjednika Dodika upućenu svim političkim partijama za jedinstvo i zajedničko djelovanje, jer je, kako kaže, i sam dobio veliki broj glasova i povjerenje birača zbog zajedničkog rada sa institucijama Republike Srpske, saradnje sa Vladom i zajedničkom nastupanju Republike Srpske prema BiH.
Petrović je naglasio da je predsjednik Dodik tokom današnjeg telefonskog razgovora prihvatio da primi delegaciju SDS-a. "
Veoma mi je drago da je predsjednik Dodik prihvatio našu inicijativu da nas primi i da razgovaramo o temama koje će biti na dobrobit i Republike Srpske i srpskog naroda, a i BiH. Naš je interes da nastupamo jedinstveno na nivou BiH radi zaštite interesa Republike Srpske i očuvanja njenih institucija", istakao je Petrović.
On je rekao da ponovio da podržava rad predsjednika Dodika i predsjednice Cvijanović i još jednom im čestitao na uspjehu koji su ostvarili jer je on, kako kaže, rezultat njihovog rada i politike koju su vodili u proteklih četiri godine s ciljem razvoja Srposke i očuvanja njenih institucija.
Petrović je najavio i da će budući poslanici iz Doboja i u Narodnoj skupštini Republike Srpske i u parlamentu BiH podržati Dodika i Cvijanovićevu u njihovoj želji za jedninstvom i slogom i u Banjaluci i u Sarajevu a sve sa ciljem jačanja Republike Srpske i njenih institucija.
Na pitanje da prokometariše zahtjeve opozicije za ručnim brojanjem glasova, Petrović kaže da je to krajnje nepotrebno, jer je situacija kristalno jasna i samo bespotrebno komplikuju situaciju, a ništa neće promijeniti.
"Imamo ubjedljivu pobjedu Dodika i Cvijanovićeve. Riječ je o ogromnoj razlici koje je nedostižna. CIK je išao na ručno brojanje glasova samo ako je riječ o manjim razlikama u rezultatima. S obzirom da je ovdje riječ o ogromoj razlici u glasovima i pobjeda predsjednice i predsjednika je evidentna, to je realnost koja mora da bude prihvaćena i u našem demokratskom društvu konačno bi trebalo da se pobjednicima čestita i nastavi dalje da zajednički gradimo Republiku Srpsku i BiH", zaključio je Petrović.
On je ocijenio da ne treba komplikovati situaciju i privlačiti međunarodnu zajednicu.
"Umjesto da privlačimo strance u smislu jedinstva i sloge i da zajedno tražimo da nam daju podršku za nove projekte za izgradnju Republike Srpske, pa i BiH, oni samo bespotrebno komplikuju situaciju. Pobjeda je više nego ubjedljiva i nedostižna i najpoštenije bi bilo pobjednicima čestitati i ljudski priznati poraz", poručio je Petrović.
Petrović: Pobjeda Dodika i Cvijanovićeve realnost, samo im treba čestitati
Gradonačelnik Doboja i visoki funkcioner SDS-a Obren Petrović čestitao je danas budućem srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku i budućem predsjedniku Republike Srpske Željki Cvijanović na pobjedi na opštim izborima.
Petrović je izjavio Srni da je lično u telefonskom razgovoru čestitao Dodiku i Cvijanovićevoj na, kako je istakao, ubjedljivoj pobjedi.
"Njihova pobjeda je ubjedljiva i ona je realnost. Zato ljudima treba čestitati na uspjehu koji su ostvarili i povjerenju koje su im birači ukazali, jer je ono rezultat njihovog rada za bolju Srpsku", istakao je Petrović.
On je naglasio da kao gradonačelnik i budući poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske podržava inicijativu predsjednika Dodika upućenu svim političkim partijama za jedinstvo i zajedničko djelovanje, jer je, kako kaže, i sam dobio veliki broj glasova i povjerenje birača zbog zajedničkog rada sa institucijama Republike Srpske, saradnje sa Vladom i zajedničkom nastupanju Republike Srpske prema BiH.
Petrović je naglasio da je predsjednik Dodik tokom današnjeg telefonskog razgovora prihvatio da primi delegaciju SDS-a. "
Veoma mi je drago da je predsjednik Dodik prihvatio našu inicijativu da nas primi i da razgovaramo o temama koje će biti na dobrobit i Republike Srpske i srpskog naroda, a i BiH. Naš je interes da nastupamo jedinstveno na nivou BiH radi zaštite interesa Republike Srpske i očuvanja njenih institucija", istakao je Petrović.
On je rekao da ponovio da podržava rad predsjednika Dodika i predsjednice Cvijanović i još jednom im čestitao na uspjehu koji su ostvarili jer je on, kako kaže, rezultat njihovog rada i politike koju su vodili u proteklih četiri godine s ciljem razvoja Srposke i očuvanja njenih institucija.
Petrović je najavio i da će budući poslanici iz Doboja i u Narodnoj skupštini Republike Srpske i u parlamentu BiH podržati Dodika i Cvijanovićevu u njihovoj želji za jedninstvom i slogom i u Banjaluci i u Sarajevu a sve sa ciljem jačanja Republike Srpske i njenih institucija.
Na pitanje da prokometariše zahtjeve opozicije za ručnim brojanjem glasova, Petrović kaže da je to krajnje nepotrebno, jer je situacija kristalno jasna i samo bespotrebno komplikuju situaciju, a ništa neće promijeniti.
"Imamo ubjedljivu pobjedu Dodika i Cvijanovićeve. Riječ je o ogromnoj razlici koje je nedostižna. CIK je išao na ručno brojanje glasova samo ako je riječ o manjim razlikama u rezultatima. S obzirom da je ovdje riječ o ogromoj razlici u glasovima i pobjeda predsjednice i predsjednika je evidentna, to je realnost koja mora da bude prihvaćena i u našem demokratskom društvu konačno bi trebalo da se pobjednicima čestita i nastavi dalje da zajednički gradimo Republiku Srpsku i BiH", zaključio je Petrović.
On je ocijenio da ne treba komplikovati situaciju i privlačiti međunarodnu zajednicu.
"Umjesto da privlačimo strance u smislu jedinstva i sloge i da zajedno tražimo da nam daju podršku za nove projekte za izgradnju Republike Srpske, pa i BiH, oni samo bespotrebno komplikuju situaciju. Pobjeda je više nego ubjedljiva i nedostižna i najpoštenije bi bilo pobjednicima čestitati i ljudski priznati poraz", poručio je Petrović.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Dodo će sa ovim imati doslovno 2/3 u skupštini RS-a i čak 8, ako ne i 9 poslanika na razini BiH...
2018-04-10
Nažalost od naših likova, Mario Karamatić nije ušao unatoč jako dobrim istupima kontra Sarajevske politike... Možda opet upadne kao zamjena...
2018-04-10
Nema tu ništa pored 2 HDZ-a da dođe. Jednostavno mogu Mario Karamatić i Slaven Raguž pričati na sva usta što žele, nisi HDZ BiH ili 90 i tko te hebe.
Gdje je danas ona Ljiljana Lovrić iz HSS-a? Neki su gajili simpatije prema njoj prije 8 godina, ali realno nikad nikakve šanse nije ni imala.
Hrvati i politika = jad i bijeda
Gdje je danas ona Ljiljana Lovrić iz HSS-a? Neki su gajili simpatije prema njoj prije 8 godina, ali realno nikad nikakve šanse nije ni imala.
Hrvati i politika = jad i bijeda
Guest- Guest
ma bitno je sjebad ove navodne ljevicare i liberale a u biti soviniste.ptspovce i budale...zato ide koalicija 10 put hdz/sda...manje zlo su od ovih svakako
vuksadinare- Posts : 100233
2015-09-08
Fénix wrote:Nema tu ništa pored 2 HDZ-a da dođe. Jednostavno mogu Mario Karamatić i Slaven Raguž pričati na sva usta što žele, nisi HDZ BiH ili 90 i tko te hebe.
Karamatić je bio na listi HDZ-a... no nedovoljno preferencijalnih glasova... Ovo što je ušlo su većinom bezlični uhljebi... Nema pravog fajtera tipa Stevandića i Kojića kod Srba.
Ušao i Hadžihafizbegović kod SDA
2018-04-10
pa covic ih bira...jer se ne gleda kvalitet vec odanost...zato je karamatic popusio...covicje poceo kopirat plenkijaHektorović wrote:Fénix wrote:Nema tu ništa pored 2 HDZ-a da dođe. Jednostavno mogu Mario Karamatić i Slaven Raguž pričati na sva usta što žele, nisi HDZ BiH ili 90 i tko te hebe.
Karamatić je bio na listi HDZ-a... no nedovoljno preferencijalnih glasova... Ovo što je ušlo su većinom bezlični uhljebi... Nema pravog fajtera tipa Stevandića i Kojića kod Srba.
Ušao i Hadžihafizbegović kod SDA
2015-09-08
Dok oni njih 23 godine sjebavaju, Hrvati će se spakirati i ići u Europu po novi život i lovu.vuksadinare wrote:ma bitno je sjebad ove navodne ljevicare i liberale a u biti soviniste.ptspovce i budale...zato ide koalicija 10 put hdz/sda...manje zlo su od ovih svakako
Guest- Guest
Fénix wrote:Hrvati i politika = jad i bijeda
Otprilike...
Unatoč preferencijalnim glasovima opet se braju mediokriteti koji će 4 godine šutjet i ne talasat...
2018-04-10
odose oni svi iz bosne..ne samo hrvati...evo nekidan blizu mene doselila citava muslimanska obitelj iz maglaja u ulaz do mojeg...prica mi susjed srbin..2/3 njegove obitelj iz doboja odslelilo vani....Fénix wrote:Dok oni njih 23 godine sjebavaju, Hrvati će se spakirati i ići u Europu po novi život i lovu.vuksadinare wrote:ma bitno je sjebad ove navodne ljevicare i liberale a u biti soviniste.ptspovce i budale...zato ide koalicija 10 put hdz/sda...manje zlo su od ovih svakako
2015-09-08
Page 23 of 29 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 29
Similar topics
» Losi rezultati DM: uzroci, posljedice i mjere
» Izbori u Italiji 04.03.2018
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» PRVE POSLJEDICE MEDVEDOVOG ZAKONA U 2018. godini 9716 ljudi poslalo zahtjev: 'Proglasite nas hrvatskim ratnim invalidima'
» Finci kaže da su se prema trenutnom izbornom zakonu održali izbori i 2010. i 2014. i 2018. godine. "I nikome to nije smetalo."
» Izbori u Italiji 04.03.2018
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» PRVE POSLJEDICE MEDVEDOVOG ZAKONA U 2018. godini 9716 ljudi poslalo zahtjev: 'Proglasite nas hrvatskim ratnim invalidima'
» Finci kaže da su se prema trenutnom izbornom zakonu održali izbori i 2010. i 2014. i 2018. godine. "I nikome to nije smetalo."
Page 23 of 29