Izbori u BiH 2018: Rezultati i posljedice
Page 16 of 29
Page 16 of 29 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22 ... 29
Re: Izbori u BiH 2018: Rezultati i posljedice
Je, da... Samo kako on misli njima zavrnuti pipu? Tako što će i dalje lova ići u Sarajevo? Pa dajte Hrvati zatvorite dotok svega novca iz svakog kantona, grada, općine, firme i kućanstva, pa onda pokažeš to gađenje.
Jebeš narod koji ne zna zadržati svoj novac i kapital te napraviti paralelne institucije i vlastiti poredak koje u stvarnosti nisu obuhvaljive nijednim zakonom i sustavom.
Guest- Guest
Pa aj reci da nije....prazne stolice,nigdje nikoga....a u pozadini "savez za bolju buducnost"
Guest- Guest
Hrvatska i Srbija će u skorioj budućnosti potpisati neku vrstu pakta o nenapadanju
Pratimo demografske tokove
Detaljno
Već sad znamo da Srbi nemogu tri stvari
Vojno izvest uspješan napad iz pravca Srbije prema Hrvatskoj
Vojno osvojit distrikt Brčko
Vojno se nametnit u istočnoj Hercegovini
Slabljenje svih ovih komponenat Bošnjake više nečini vojnim saveznicima Hrvatske u BIH
Pratimo demografske tokove
Detaljno
Već sad znamo da Srbi nemogu tri stvari
Vojno izvest uspješan napad iz pravca Srbije prema Hrvatskoj
Vojno osvojit distrikt Brčko
Vojno se nametnit u istočnoj Hercegovini
Slabljenje svih ovih komponenat Bošnjake više nečini vojnim saveznicima Hrvatske u BIH
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
RayMabus wrote:Hrvatska i Srbija će u skorioj budućnosti potpisati neku vrstu pakta o nenapadanju
Apsolutno, obje zemlje idu u smjeru biranja kandidata nesklonih konfrontaciji i prebiranju po prošlosti
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Pa aj reci da nije....prazne stolice,nigdje nikoga....a u pozadini "savez za bolju buducnost"
Bolja budučnost u BiH
koja zajebancija :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:Ovo izbori savršen dokaz da je tamo I2b Gen jebeno jak.
Za Dodu
Pa jedino pijan čovjek i može glasati za tog telca. Doduše s obzirom na to tko mu je opozicija....bolje vrag kojeg se poznaDodo - u Sarajevo idem samo ako se i tamo stave zastave Republike Srpske
moglo bi njega roknut..
Ne volim generalizirati kad su u pitanju narodi, ali za bošnjačko biranje
Komšića u svakom slučaju mogu reći da predstavlja neprijateljski čin spram
hrvatskog naroda i to je potrebno adekvatno kazniti. Načina ima mali milijun.
Komšića u svakom slučaju mogu reći da predstavlja neprijateljski čin spram
hrvatskog naroda i to je potrebno adekvatno kazniti. Načina ima mali milijun.
Nermin Nikšić, predsjednik Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine, je istakao da je na osnovu dostupnih podataka ovoj političkoj stranci, Denis Bećirović, kandidat za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine, u vodstvu ispred Šefika Džaferovića, kandidata Stranke demokratske akcije.
"Zahvaljujem se građanima koji su iskoristili svoje pravo glasa. Svi su bili u prilici da prglase pobjede. Zahvaljujem se svima koji su glasali za Denisa Bećirovića i Socijaldemokratsku partiju. Uzorak prebrojanih glasova je nedovoljan za proglašavanje pobjede", rekao je i dodao:
"U ovom trenutku na osnovu obrađenih 411.783 glasova, Bećirović ima 128.716 glasova i u prednosti je u odnosu na Džaferovića koji ima 122.701 glas".
"Zahvaljujem se građanima koji su iskoristili svoje pravo glasa. Svi su bili u prilici da prglase pobjede. Zahvaljujem se svima koji su glasali za Denisa Bećirovića i Socijaldemokratsku partiju. Uzorak prebrojanih glasova je nedovoljan za proglašavanje pobjede", rekao je i dodao:
"U ovom trenutku na osnovu obrađenih 411.783 glasova, Bećirović ima 128.716 glasova i u prednosti je u odnosu na Džaferovića koji ima 122.701 glas".
2018-04-10
PS:
Da, mogu i ponoviti ono što sam mnogo puta napisao:
Dodik je car u političkom smislu. Ne može mu nitko ništa.
Sad je dobio sve uzvode vlasti, uz solidnu pomoć bošnjačke
političke "elite".
Da, mogu i ponoviti ono što sam mnogo puta napisao:
Dodik je car u političkom smislu. Ne može mu nitko ništa.
Sad je dobio sve uzvode vlasti, uz solidnu pomoć bošnjačke
političke "elite".
Cvijanovićeva proglasila pobjedu
BANJALUKA – Željka Cvijanović, kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za predjsdnika Republike Srpske, rekla je da sa 74 odsto prebrojanih glasova ima veliku prednost u odnosu na kandidata SzP Vukotu Govedaricu.
08.10.2018 01:02"Ja imam 226.797 glasova, a Govedarica 198.239 i to je prednost od 28.558 što je nedostižno", rekla je Cvijanovićeva i dodala:
"Koliko je to nedostižno ja ću objasniti ilustracijom od prije četiri godine. Tada sam ja izgubila za 6.000 a sada imam 28.000 i mi ne govorimo o trećini prebrojanih glasova kao naši protivnici već o 74% prebrojanih glasova", istakla je Cvijanovićeva.
Ona je istakla da čekuje da će ova razlika u glasovima rasti.
"Zahvaljujem se svima koji su svoj glas dali za Željku Cvijanović. Reći ću da sam i zadovoljna i ponosna i očekujem da će ova razlika rasti dok se unese u sistem", istakla je ona i ponovo se zahvalila svim glasačima i saradnicima SNSD-a.
2018-04-10
S jedne strane rezultat je dobar, jer neke stvari su sad jako očite :)
Mnogi nisu vjerovali kako će Komšić opet biti izabran...
Mnogi nisu vjerovali kako će Komšić opet biti izabran...
2018-04-10
MaximusDecimusMiridije wrote:
Pa tek bi onda bio dar-mar.
A realno nebi ga imao nitko zamjeniti, Dodo je najjača politička pojava u Srba... Ovo drugo su sve neki šibicari i "sitna buranija", a ovaj je kapitalac...
2018-04-10
BANJALUKA - Vukota Govedarica, kandidat za predsjednika Republike Srpske ispred Saveza za pobjede, rekao je da na prebrojanih 40 odsto glasova ima prednost od 5.000 glasova.
"Znači da ja imam 131 453 glasova, dok Željka Cvijanović ima 126 551 glasova", rekao je Govedarica.
"Raduje me trend rasta u Banjaluci", rekao je Govedarica.
Dodao je da u užem centru Banjaluke ima prednost u svim biračkim odborima u gradu.
Istakao je da vjeruje u pobjedu.
"Znači da ja imam 131 453 glasova, dok Željka Cvijanović ima 126 551 glasova", rekao je Govedarica.
"Raduje me trend rasta u Banjaluci", rekao je Govedarica.
Dodao je da u užem centru Banjaluke ima prednost u svim biračkim odborima u gradu.
Istakao je da vjeruje u pobjedu.
2018-04-10
Hektorović wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:
Pa tek bi onda bio dar-mar.
A realno nebi ga imao nitko zamjeniti, Dodo je najjača politička pojava u Srba... Ovo drugo su sve neki šibicari i "sitna buranija", a ovaj je kapitalac...
Istina, teško da ima još jedan takav
Guest- Guest
Čini se kako su u samoj Banja Luci ipak uspjeli poljuljati Dodu sa čitavim cirkusom koji su pravili, no nisu uspjeli to prenjeti drugdje.
2018-04-10
Page 16 of 29 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22 ... 29
Similar topics
» Losi rezultati DM: uzroci, posljedice i mjere
» Izbori u Italiji 04.03.2018
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» PRVE POSLJEDICE MEDVEDOVOG ZAKONA U 2018. godini 9716 ljudi poslalo zahtjev: 'Proglasite nas hrvatskim ratnim invalidima'
» Finci kaže da su se prema trenutnom izbornom zakonu održali izbori i 2010. i 2014. i 2018. godine. "I nikome to nije smetalo."
» Izbori u Italiji 04.03.2018
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» PRVE POSLJEDICE MEDVEDOVOG ZAKONA U 2018. godini 9716 ljudi poslalo zahtjev: 'Proglasite nas hrvatskim ratnim invalidima'
» Finci kaže da su se prema trenutnom izbornom zakonu održali izbori i 2010. i 2014. i 2018. godine. "I nikome to nije smetalo."
Page 16 of 29