Crna Gora pravi nepozeljan spisak srpskih gostiju!?Patrijarhu Irineju ce biti zabranjen ulaz u Crnu Goru
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Crna Gora pravi nepozeljan spisak srpskih gostiju!?Patrijarhu Irineju ce biti zabranjen ulaz u Crnu Goru
Trjebali smo mi odavno napraviti popis nepoželjnih i na njega staviti sve koji imaju ikakve sveze s velikosrbskom agresijom. Barem one poznatije poput Brene i Čorbe, a ne da nam se tu dovlače i još kupuju. Kad je ono patrijaršijsko smeće došlo u Jasenovac i lagalo o 700 tisućah ubijenih, moral je biti priveden i osuđen zbog širenja lažnih i uznemirujućih viestih pa njek odleži barem tri dana u hrvatskom zatvoru.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: Crna Gora pravi nepozeljan spisak srpskih gostiju!?Patrijarhu Irineju ce biti zabranjen ulaz u Crnu Goru
Šta se mene tiče netriba, u Baru živi značajan broj Srba pa logično da imaju i neku svoju crkvucrvenkasti wrote:I ovu crkvu treba sršiti.
http://www.telegraf.rs/vesti/1598946-ponos-i-dika-srpskog-naroda-ovo-je-najlepsa-crkva-u-crnoj-gori-i-snimljena-je-dronom-video
I napraviti crnogorsku, još veću i ljepšu.
To je šta se mene tiče a šta u CG misle o tome toš morat pitat njih
Nemam neki svoj stav oko toga posebno ako SPC nebude podrivala Cg kao samostalnu državu jer inače jasno je da će ovi u Cg samo jače puvat na nju
Nemam pojma , stvarno ono glavobolja tematika
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
ma pusti slobu... činjenica je da su svi srbi četnici... a tek tu i tamo poneki početnik se nađe... evo npr ti... spadaš u početnike... i tu ćeš i ostati... :)))pizzon wrote:vama je sve agresivno,
sto podseca na istinu.
to bi bilo isto ko kad bi
mi zabranili svakome
ko izgovori da "slobo"
snosi veliki teret za ono
sto se izdogadjalo.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Općina Bar, 40 tisuća stanovnika jak porast stanovništva desetljećima , pola su Crnogorci, četvrtina Srbi i onda ostalo Bošnjaci i Albanci te ostali
Bar je ono grad koji ima dosta potencijala za ekonomski rast, turizam, luka, željeznica tako da ono grad ko grad
Bar je ono grad koji ima dosta potencijala za ekonomski rast, turizam, luka, željeznica tako da ono grad ko grad
2014-04-11
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Čak mi je žao Srba, doslovno svi ih odjebali
Pa sami su krivi kad svaku državu di ih ima nešto podrivaju i rade protiv nje
Pa šta će drugo bit nego noga u guzicu na kraju
Pa šta će drugo bit nego noga u guzicu na kraju
2014-04-11
Evo taman članak o tome, aj ća bežanija sa sjevera Cg
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:753594-Crna-Gora-Napustaju-ognjiste-zbog-posla
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:753594-Crna-Gora-Napustaju-ognjiste-zbog-posla
2014-04-11
Bijelo polje
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Bijelo_Polje
Općina s 50 tisuća stanovnika, 40% Srbi, 40% Bošnjaci 10% Crnogorci te ostalo
U godinu dana pobiglo in tisuću i sto i nešto mladih
To priko 2% stanovništva i to reproduktivnog i ekonomskog
Ajde moja Laku noć
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Bijelo_Polje
Općina s 50 tisuća stanovnika, 40% Srbi, 40% Bošnjaci 10% Crnogorci te ostalo
U godinu dana pobiglo in tisuću i sto i nešto mladih
To priko 2% stanovništva i to reproduktivnog i ekonomskog
Ajde moja Laku noć
2014-04-11
al ja bi isto zabranila ulazak irineju, nekim novinarima i vucicu obavezno. mada taj vise nikada nece u hr. njega vise nitko ne smije pozvati.to je spirala zla i huskaci i zbilja nisu pozeljni.
sa nasim novinarima bi se obracunala ovdje . i pojedinim popovima.
a politicarima cigla u glavu kad ih vidis.
sa nasim novinarima bi se obracunala ovdje . i pojedinim popovima.
a politicarima cigla u glavu kad ih vidis.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
mozda bi mene pustila
da udjem !?
da udjem !?
Guest- Guest
Ako bi zabranili Irineju ulazak u Hrvatsku to bi značilo zabranu SPC ovdje iako to i nije tako loša ideja no on i njegovi ratno huškački popovi mogu samo dobit kulturno upozorenje da se okane politikantstva i četnikovanja po Hrvatskoj
Oni svojim istupima ovdje najviše štete Srbima po Hrvatskoj i nikom više
Ma debili
Oni svojim istupima ovdje najviše štete Srbima po Hrvatskoj i nikom više
Ma debili
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Patrijarhu Irineju će sutra na granici biti zabranjen ulazak u Crnu Goru?
» Crna Gora rekla STOP turistima iz Srbije!Ništa bez pasoša za ulazak u Crnu Goru
» Vulinu zabranjen ulazak u Crnu Goru
» CRNA GORA NEĆE BITI POZVANA U NATO
» SRBI ĆE DOŽIVETI SUDBINU KURDA, CRNA GORA ĆE BITI PREDATA MAFIJI:
» Crna Gora rekla STOP turistima iz Srbije!Ništa bez pasoša za ulazak u Crnu Goru
» Vulinu zabranjen ulazak u Crnu Goru
» CRNA GORA NEĆE BITI POZVANA U NATO
» SRBI ĆE DOŽIVETI SUDBINU KURDA, CRNA GORA ĆE BITI PREDATA MAFIJI:
Page 2 of 2