Crna Gora rekla STOP turistima iz Srbije!Ništa bez pasoša za ulazak u Crnu Goru
Page 1 of 1
Crna Gora rekla STOP turistima iz Srbije!Ništa bez pasoša za ulazak u Crnu Goru
http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/2865291/veliki-broj-srpskih-turista-vracen-sa-granice-u-crnu-goru-od-nocas-samo-sa-pasosem
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Crna Gora rekla STOP turistima iz Srbije!Ništa bez pasoša za ulazak u Crnu Goru
..jebote nema sa ovim iz crne gore zajebancije..'ne bu nas niko jebal a da ne plati ceh'...svaka cast..mozda nije zgore da i mi ponesto naucimo od crnogoraca..
2015-09-08
Re: Crna Gora rekla STOP turistima iz Srbije!Ništa bez pasoša za ulazak u Crnu Goru
he...hee..haa
pa koliko to I ko odlazi iz srbije
onako u procentima
haha
c.gora zbog infrastructure
na samoj obali kotira se vrlo
nisko. imaju neki elitni sve
ostalo je bula. smestaj, voda,
briga o moru, nula !
nama je grcka br 1
onako u procentima
haha
briga o moru, nula !
nama je grcka br 1
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
ha,, ha...sta veli milo haaha
pasos. hahaha
pasos. hahaha
2017-05-25
pa u sta surusi lupali lovu kad im je sve za quratz na obali...pizzon wrote:he...hee..haa
onako u procentima
haha
briga o moru, nula !
nama je grcka br 1
2015-09-08
jbg morat ces ga imati..pa se ti smij..kad carinik kase..'molim lijepo pasos'...ako nista mo's kod nas mi jos ne trazimo putovnice/pasose...pozuri dok se to ne promjnei nikad ne znas..pizzon wrote:ha,, ha...sta veli milo haaha
pasos. hahaha
2015-09-08
niko na jadranu ne nudi ono sto nudi
grcka, masovno I pristupacno.
snabdevanje, smestaj I more.
miran san !
miran san !
Last edited by pizzon on 16/6/2017, 12:48; edited 1 time in total
2017-05-25
ka'k mislis pristupacno?..pa jebote ne ides na magarcu niz biokovo na more..pizzon wrote:niko na jadranu ne nudi ono sto nudi
2015-09-08
cena, smestaj, komfor, blizina mora,vuksadinare wrote:ka'k mislis pristupacno?..pa jebote ne ides na magarcu niz biokovo na more..pizzon wrote:niko na jadranu ne nudi ono sto nudi
bezbednost. plus, sam put do
atine vrlo je bezbedan.
2017-05-25
a sto recimo do omisa nije?..drumski razbojnici vladaju..putnike namjernike napadaju svako malo..sve prsti od toga u meidjima..'automobil srpskih registracija naletio na barikadu kod stobreca koja je iskljucivo postavljena zbog vozila sa srpskim registarskim oznakama'pizzon wrote:cena, smestaj, komfor, blizina mora,vuksadinare wrote:ka'k mislis pristupacno?..pa jebote ne ides na magarcu niz biokovo na more..pizzon wrote:niko na jadranu ne nudi ono sto nudi
bezbednost. plus, sam put do
atine vrlo je bezbedan.
2015-09-08
evo ja prosli vikend bio u omisu u stanu...da malo uredim...za goste i tetu koja dolazi..iz beca boravit ce ovdje tri mjeseca...i u susjednom stanu gosti iz srbije..nitko nista dapace...ja im dao tri litre domaceg crnog vina...svoga...jer su me pitali da bi htjeli kupiti crnog domaceg vina i gdje mogu...ja im poklonio...jer sam iz sinja dovezao ddvije gajbe svog flasiranog domaceg crnog vina za tetu i goste koji ce boraviti preko ljeta da im se nađe..nakon gradelavanja i kad sa balkona promatraju more i usce cetine..
2015-09-08
meni je ove jadne i napacene nejaci polako zao...:(
max123- Posts : 2853
2015-10-28
a dosta su i jebavali tu jadnu Crnu Goru...
Guest- Guest
dezinformacija
javili rano popodne,
l.karta radi.
javili rano popodne,
l.karta radi.
2017-05-25
vuksadinare wrote:http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/2865291/veliki-broj-srpskih-turista-vracen-sa-granice-u-crnu-goru-od-nocas-samo-sa-pasosem
za krepat .....
Nije problem, ljudi iz Srbije bez pasoša nemru prdnut van Srbije........ tak da većina njih neće imati dodatne troškove ....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Garda cara Lazara je spremna da jurisa
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
klasika ,
jeste da to nije tacno,
da je vest patka
ali mnogi hrvati vole patku,
nazalost
jeste da to nije tacno,
da je vest patka
nazalost
2017-05-25
Ahh - od " DVA OKA U GLAVI " ostadoše ĆORE !!
Guest- Guest
sto je u tome nevjerovatno da traze pasporte od vas..?pizzon wrote:klasika ,
jeste da to nije tacno,
da je vest patka
nazalost
Guest- Guest
Similar topics
» Crna Gora pravi nepozeljan spisak srpskih gostiju!?Patrijarhu Irineju ce biti zabranjen ulaz u Crnu Goru
» Vulinu zabranjen ulazak u Crnu Goru
» Patrijarhu Irineju će sutra na granici biti zabranjen ulazak u Crnu Goru?
» Crna Gora izglasala ulazak u NATO
» "Crna Gora je okupirana od strane seljačke Srbije"
» Vulinu zabranjen ulazak u Crnu Goru
» Patrijarhu Irineju će sutra na granici biti zabranjen ulazak u Crnu Goru?
» Crna Gora izglasala ulazak u NATO
» "Crna Gora je okupirana od strane seljačke Srbije"
Page 1 of 1