Možda zvuči čudno, ali ljudi iz Vlade došli su na komemoraciju za djecu stradalu u ustaškom logoru
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Možda zvuči čudno, ali ljudi iz Vlade došli su na komemoraciju za djecu stradalu u ustaškom logoru
To bi bilo,tocnoRegoč wrote:Zapravo su ustaški zločini nad Srbi najobičniji bratoubilački rat koji s Hrvati nema nikakve sveze.michaellcmacha wrote:pa s obzirom da vi tvrdite da su hrvati u stvari srbi... svi su mi bili i ustaše i srbi... i martin, i matija i markić i svi ostali sa osobnim srpskim imenima uključujući i mene i mog oca, brata, moju djecu i tako... to... ;)crvenkasti wrote:Djed ti je bio ustaša? Tko ti je onda bio Srbin? Otac?
Kad ne bi bilo jedne sitnice : ustase su ubijale i Hrvate
U petogodišnjem periodu ustaske stahovlade je ubijeno jako puno Hrvata drugacije politicke opredjeljenosti ili POTPUNO NEDUZNOH
JEBEM MATER SVAKOM TKO UZDIŽE USTASE I NE POZNA PROSLOST BAR U GRUBO I BAR TU CINJENICU DA SU USTASE BILE FASISTI I SLUGE NJEMACA TJ OKUPATORA
A POGOTOVU JEBEM MATER SVINJAMA KOJE DAN DANAS SLAVE USTASKE KOLJAČE
JER ONI BI ISTO I DANAS .
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Re: Možda zvuči čudno, ali ljudi iz Vlade došli su na komemoraciju za djecu stradalu u ustaškom logoru
Tako je, gamad balijska, oni su bili nažešći ustaše!Sora wrote:To bi bilo,tocnoRegoč wrote:Zapravo su ustaški zločini nad Srbi najobičniji bratoubilački rat koji s Hrvati nema nikakve sveze.michaellcmacha wrote:pa s obzirom da vi tvrdite da su hrvati u stvari srbi... svi su mi bili i ustaše i srbi... i martin, i matija i markić i svi ostali sa osobnim srpskim imenima uključujući i mene i mog oca, brata, moju djecu i tako... to... ;)crvenkasti wrote:Djed ti je bio ustaša? Tko ti je onda bio Srbin? Otac?
U petogodišnjem periodu ustaske stahovlade je ubijeno jako puno Hrvata drugacije politicke opredjeljenosti ili POTPUNO NEDUZNOH
JEBEM MATER SVAKOM TKO UZDIŽE USTASE I NE POZNA PROSLOST BAR U GRUBO I BAR TU CINJENICU DA SU USTASE BILE FASISTI I SLUGE NJEMACA TJ OKUPATORA
đeš jebati mater svojim balijama iz handžar divizijeSora wrote:To bi bilo,tocnoRegoč wrote:Zapravo su ustaški zločini nad Srbi najobičniji bratoubilački rat koji s Hrvati nema nikakve sveze.michaellcmacha wrote:pa s obzirom da vi tvrdite da su hrvati u stvari srbi... svi su mi bili i ustaše i srbi... i martin, i matija i markić i svi ostali sa osobnim srpskim imenima uključujući i mene i mog oca, brata, moju djecu i tako... to... ;)crvenkasti wrote:Djed ti je bio ustaša? Tko ti je onda bio Srbin? Otac?
Ma lako mrni za handare i balije
Samo vi vise u hrvatskpj oladite
Ok?
Odnarodili su vas ..dragi moji Rvati
Nikad vise na zelenu granu dok se hvatate za trulu
Ok?
Balijka će mi određivati tko se odrodil! možeš si misliti!!Sora wrote:Ma lako mrni za handare i balije
Ok?
znači jebeš mater i mrtvom heroju narodno oslobodilačkog rata Nini Marakoviću koji je u lovačkom rogu sve do kraja travnja 1942 ispijao rakijicu sa sisačkim ustašama s kojima se družio iako su oni znali da je on uvjereni komunist a on da su oni uvjerene ustaše...Sora wrote:To bi bilo,tocnoRegoč wrote:Zapravo su ustaški zločini nad Srbi najobičniji bratoubilački rat koji s Hrvati nema nikakve sveze.michaellcmacha wrote:pa s obzirom da vi tvrdite da su hrvati u stvari srbi... svi su mi bili i ustaše i srbi... i martin, i matija i markić i svi ostali sa osobnim srpskim imenima uključujući i mene i mog oca, brata, moju djecu i tako... to... ;)crvenkasti wrote:Djed ti je bio ustaša? Tko ti je onda bio Srbin? Otac?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
A da ?
Jos si budemo i dobri?
Nesto ustastvo se ISPUHALO
AJD I VRIJEME JE
Jos si budemo i dobri?
Nesto ustastvo se ISPUHALO
AJD I VRIJEME JE
Cini se da je ustastvo manje u modi OTKAKP JE VASI I VASICIMA ZGASNULO U LULI
JBT
UVIJEK SE GNOJ LIJECI JEEDNSKO
IZREZI GA VAN
TAJ GNOJ
KAJ NE ?
JBT
IZREZI GA VAN
TAJ GNOJ
KAJ NE ?
drma tebe špira razrijeđena destilranom s par kapi limunske... ;)Sora wrote:Cini se da je ustastvo manje u modi OTKAKP JE VASI I VASICIMA ZGASNULO U LULI
JBT
IZREZI GA VAN
TAJ GNOJ
KAJ NE ?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Bio sam na presici HND-a kad je HRT-ov novinar saznao da je dobio otkaz: Laku noć i sretno, Hrvatska
Jasmin Klarić, tekst za portal Telegram
Sjedio je među kolegama, na stolici nasred dvorane i pažljivo slušao što je o svemu imalo reći četvero kolega iz Hrvatskog novinarskog društva i sindikata novinara. Nije rekao ni riječ. Nije smio. Iako je jedina tema tiskovne konferencije bilo stanje na HRT-u i najava otkaza njemu, Hrvoju Zovku, koji je, usput, predsjednik Hrvatskog novinarskog društva, bilo koja izjava bi mu automatski značila otkazivanje ugovora o radu.
Sjedio je među kolegama, na stolici nasred dvorane i pažljivo slušao što je o svemu imalo reći četvero kolega iz Hrvatskog novinarskog društva i sindikata novinara. Nije rekao ni riječ. Nije smio. Iako je jedina tema tiskovne konferencije bilo stanje na HRT-u i najava otkaza njemu, Hrvoju Zovku, koji je, usput, predsjednik Hrvatskog novinarskog društva, bilo koja izjava bi mu automatski značila otkazivanje ugovora o radu.
Takvi su propisi na javnoj televiziji.
“Na HRT-u vlada profesionalna apatija, strah i egzistencijalna ucjena”, govorila je za to vrijeme potpredsjednica HND-a Slavica Lukić. “Pozivamo HRT da prestane sramotiti zemlju i povuče otkaz kolegi Zovku, te se očituje o navodima o cenzuri i kaosu u programu”, kazivao je njen kolega Denis Romac. U priopćenju ogranka HND-a na HRT-u podijeljenom novinarima kaže se kako, “…zanimlijvo, vodstvo kuće ne traži očitovanje ili odgovornost zbog ozbiljnih navoda o cenzuri i tehnološkom kolapsu koji su prethodili ostavci Hrvoja Zovka na mjesto izrvšnog urednika HRT 4”.
Zovko je sjedio i šutio. Jer su takvi propisi na javnoj televiziji.
KAFKA
Scena dostojna atmosfere Kafkinog romana, prvi čovjek novinarskog društva u državi sjedi i šuti – jer mora šutjeti da ne bi automatski ostao bez posla – dok kolege pričaju o gaženju profesije u njegovoj matičnoj kući i otkazu kojim mu se prijeti zbog svađe s urednicom informativnog programa. To je, međutim, bio tek početak.
KAFKA
Scena dostojna atmosfere Kafkinog romana, prvi čovjek novinarskog društva u državi sjedi i šuti – jer mora šutjeti da ne bi automatski ostao bez posla – dok kolege pričaju o gaženju profesije u njegovoj matičnoj kući i otkazu kojim mu se prijeti zbog svađe s urednicom informativnog programa. To je, međutim, bio tek početak.
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» U USTAŠKOM LOGORU, RAČUN ZA GROBARA FRANJU: 243 komada dece, 150 po komadu
» Evo, došli smo do toga da Crkva daje prostor tipu koji promovira knjigu o ustaškom časniku Maksu Luburiću
» Zašto je na komemoraciju Praljku došlo puno manje ljudi nego što se očekivalo?
» U Grčkoj djecu staru 5 godina siluju “liječnici” i “inženjeri”, a sutra možda i u Bihaću
» Evo izjave koja možda nagovještava da si Dalićka radi odstupnicu iz ove Vlade..'Uložila sam svu svoju energiju i znanje u spas Agrokora'
» Evo, došli smo do toga da Crkva daje prostor tipu koji promovira knjigu o ustaškom časniku Maksu Luburiću
» Zašto je na komemoraciju Praljku došlo puno manje ljudi nego što se očekivalo?
» U Grčkoj djecu staru 5 godina siluju “liječnici” i “inženjeri”, a sutra možda i u Bihaću
» Evo izjave koja možda nagovještava da si Dalićka radi odstupnicu iz ove Vlade..'Uložila sam svu svoju energiju i znanje u spas Agrokora'
Page 5 of 5