Ne bavite se kurcem, bavite se svojom djecom
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ne bavite se kurcem, bavite se svojom djecom
pa dobro to se slazem... zato sam i napisao da je onaj drugi shizofren...marcellus wrote:nemereš uspoređivat eskapedinja i debota retardinja
jedan je prije svega totalno lud, a drugi je prije svega glup i zadrt, ima issues
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
sve je to ista rasprava kad ju se sagledava indeksovim razrokim očima... gdje vidiš ZDS okreni glavu, iskljuci program i bitkuj bitkedebotoijusto wrote:Leviathan2 wrote:bez obzira jel ne pratis tv, ima ih koji ga i pratedebotoijusto wrote:Leviathan2 wrote:ok,debotoijusto wrote:
lijepo - tekst , stranu osnovati manjine vlast...ne znam o cemu pricas
imas daljinski , ne otvaraj poveznice ne bombonu od nepoznatog...zivi svoj zivot i pusti druge da zive
zivi svoj zivot
zasto taj takozvani umjetnk ne zivi svoj zivot i svoju umjetnost ne prodaje ljubiteljima, zasto je demonstrira na televiziji i zasto se to njegovo kurcovanje natura nekom kao umjetnost
danas pod dogmama liberalnosti se silom naturaju neke ideje koje su drugima nakaradne koristeci termine kao naprednost, umjetnost i slicno
u nekim takozvanim liberalnim zemljama je ljubljenje cure i decka na ulici kaznjivo a u isto vrijeme pederi s golim kurcevima i guzicama orgijaju ulicama pod zastitom policije
mislim debo, jesil ti simpatizer svega toga il samo podjebavas na forumu
nemam TV i ne pratim taj vid zabave , krajickom oka na mrezi vidio ovih dana tekstove o liku bez otvaranja i sad procitao ovaj tekst koji tema za mene , tipkam iz te pozicije
dakle tekst , da ponovim , ne tito tudjman i mandjukic
televizija je pocela po zlocudnom receptu takozvanijeh liberala silovati sve odreda,
meni je glupo kad ljudi pocnu skakat s nekim krscanskim uzorima i slicno, pa ni u paganskim uslovima takovo silovanje nebi prolazilo
al jednostavno se postavlja pitanje, ima li tolerancija granice i koliko je velik bezobrazluk tih naprednjaka liberala i takozvanih umjetnika
jer ja tu ne vidim nis umjetnicko nego degradirajuce po samu prirodnu srz covjeka
sve 5 no to druga rasprava , imas daljinski i prebacis program , bitak price
2015-08-08
kruske i jabuke kolega
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
ma da ne bi sve je to isto, i udaranje djece kurcem po čelu je također fašizam... što se mene tiče u rangu tvog za kojeg nemam nikakvog opravdanja, za razliku od ZDS koji je itekako imao i razloge i povode za svoj nastanak...debotoijusto wrote:kruske i jabuke kolega
2015-08-08
Tko je glasao za EU taj je glasao i za ova sranja. Nazadni i kratkovidni poput mene su bili protiv, dok nam ne plate da uđemo, a do tad bodljikava žica i šarac....
deboto i jušto je potpuno u pravu. rtl je privatna televizija, i ona more pušćati ča god oće.
ono di je tanak je jednostavno ovo ča je maramih poentiro, ne će da isti princip primijeni na za dom spremni. čin se takneš u jugosloveniju, maske padaju.
a šteta, jer stvarno nemo nišće lakše od ne gljedati televiziju i ne slušati tomsona.
ono di je tanak je jednostavno ovo ča je maramih poentiro, ne će da isti princip primijeni na za dom spremni. čin se takneš u jugosloveniju, maske padaju.
a šteta, jer stvarno nemo nišće lakše od ne gljedati televiziju i ne slušati tomsona.
2014-04-16
cassanowa wrote:U kurcu.debotoijusto wrote:lijepo
odi slikat u miru
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» drugi tjedan izolacije ?? (s) čim se bavite ?
» Kurcem u supertalent showu
» Traju zadnje pripreme sukoba sa Rusijom na teritoriju Europe ili kako se tuđim kurcem tuku gloginje
» Tuđman je znao s djecom
» svecka na korak legalizacije braka s djecom
» Kurcem u supertalent showu
» Traju zadnje pripreme sukoba sa Rusijom na teritoriju Europe ili kako se tuđim kurcem tuku gloginje
» Tuđman je znao s djecom
» svecka na korak legalizacije braka s djecom
Page 2 of 2