Tuđman je znao s djecom
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: Tuđman je znao s djecom
Majmune kad ce treci nastavak ?
2014-04-14
Ovaj mali je vjerovatno iz plemena Desimira.mocni majmun wrote:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Franjo je pogrijesio sto je forsirao priznanje Hr 90 trebao se strpiti jos 5-6 godina i taj bi se proces odigro puno bezbolnije
2014-04-14
Ajde ne seri, vaša agresija na Hrvatsku spremala se od početka osamdesetih, a započela je 17. kolovoza 1990., što je trebalo čekati, da nas pokoljete? Odjebi s takvim budalaštinama jer bi "bezbolnije" bilo samo vama klati, mi bismo umirali u mukama.Winter is coming wrote:Franjo je pogrijesio sto je forsirao priznanje Hr 90 trebao se strpiti jos 5-6 godina i taj bi se proces odigro puno bezbolnije
Otac svih Hrvata je Ante Starčević, a otac druge nezavisne, i prve svjetski priznate Republike Hrvatske je doktor, nikad prežaljeni Franjo Tuđman.Eva wrote:Otac svih Hrvata i deda dvojice Srbina.
Guest- Guest
Otac današnjih hrvatskih granica i hrvatske države je, naravno, tovariš Ćita ;)mocni majmun wrote:Otac svih Hrvata je Ante Starčević, a otac druge nezavisne, i prve svjetski priznate Republike Hrvatske je doktor, nikad prežaljeni Franjo Tuđman.Eva wrote:Otac svih Hrvata i deda dvojice Srbina.
Of.Fender- Posts : 274
2016-07-24
nikoga ja nijesam (osim par janjaca) zaklaoRegoč wrote:Ajde ne seri, vaša agresija na Hrvatsku spremala se od početka osamdesetih, a započela je 17. kolovoza 1990., što je trebalo čekati, da nas pokoljete? Odjebi s takvim budalaštinama jer bi "bezbolnije" bilo samo vama klati, mi bismo umirali u mukama.Winter is coming wrote:Franjo je pogrijesio sto je forsirao priznanje Hr 90 trebao se strpiti jos 5-6 godina i taj bi se proces odigro puno bezbolnije
2014-04-14
Kolektivno si odgovoran kao Srbin, a još si se Tuđmanu našao prigovarati odgovornost za rat kao da balvan-revolucija izbila u Kruševcu.
Vinter je pjevao "Od Dvora do Kostajnice,od petrinje do GlineRegoč wrote:Kolektivno si odgovoran kao Srbin, a još si se Tuđmanu našao prigovarati odgovornost za rat kao da balvan-revolucija izbila u Kruševcu.
žive samo Srbi i Srpkinje fine"
2014-04-22
danas se osjecaj glupavo skoro kao hrvat,ma franjo se zajebo sto je aboliro srblje,bio je previse milostivRegoč wrote:Kolektivno si odgovoran kao Srbin, a još si se Tuđmanu našao prigovarati odgovornost za rat kao da balvan-revolucija izbila u Kruševcu.
2014-04-14
omiljene radio stanice su mi bile Korenica,Kostajnica i Kladusajastreb wrote:Vinter je pjevao "Od Dvora do Kostajnice,od petrinje do GlineRegoč wrote:Kolektivno si odgovoran kao Srbin, a još si se Tuđmanu našao prigovarati odgovornost za rat kao da balvan-revolucija izbila u Kruševcu.
žive samo Srbi i Srpkinje fine"
2014-04-14
Abolicija je bila nužnost, nema zatvorskih kapacitetah za 300.000 ljudih. No, mislim da su često djela koja nisu bila obuhvaćena abolicijom prekvalificirana u ona obuhvaćena abolicijom pa se stvorio sloj nekažnjenih četnikah koji mi harače Domovinom.Winter is coming wrote:danas se osjecaj glupavo skoro kao hrvat,ma franjo se zajebo sto je aboliro srblje,bio je previse milostivRegoč wrote:Kolektivno si odgovoran kao Srbin, a još si se Tuđmanu našao prigovarati odgovornost za rat kao da balvan-revolucija izbila u Kruševcu.
Iako sam rekao da u sljedećem videu neće bit jastreba, lagao sam. Bit će jastreba i itekako.
Guest- Guest
kruži legenda da je dotični Matija zapravo Babić
2014-04-15
Ovaj snimak čini mi se kao dobro izrežiran antidinamovski spot.
Ni Branko Kockica to ne bi bolje izveo.
Ni Branko Kockica to ne bi bolje izveo.
2014-04-22
Neka bude, ali zašto netko dvaput, a netko ni jednom?mocni majmun wrote:Iako sam rekao da u sljedećem videu neće bit jastreba, lagao sam. Bit će jastreba i itekako.
Pa znao je Tuđman s djecom... Lijepo je zbrinuo svoje unuke iz Beograda. Ipak su to njegova djeca.
Regoč-
2015-08-21
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Bivši i pokojni general JNA, Slovenac Konrad Kolšek:'Tuđman je bio dobar taktičar, Mesić je volio novac, Račan nije znao što hoće a Miloševića je zanimala diktatura.'
» U Hrvatskoj živi 35 istospolnih parova s djecom
» svecka na korak legalizacije braka s djecom
» Poslodavaci nežele trudnice i mame sa malom djecom
» Majke s djecom postale nepoželjne na zelenoj površini
» U Hrvatskoj živi 35 istospolnih parova s djecom
» svecka na korak legalizacije braka s djecom
» Poslodavaci nežele trudnice i mame sa malom djecom
» Majke s djecom postale nepoželjne na zelenoj površini
Page 1 of 2