“Ustaše, gotovo je; Tekbir, Allahu Ekber”
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: “Ustaše, gotovo je; Tekbir, Allahu Ekber”
RayMabus wrote:Komšić je ustaša bar po ideologiji
Granica na Drini, želi uništit RS
Čović je sve suprotno, suradnja sa Srbima u BIH, oće banovinu Hrvatsku
Što se tiče same ideologije mislim da je u potpunosti promašeno uopće razgovarati o Hrvatskoj na Drini. Niti imamo kao narod kapacitet za takvu državi niti u nekakvoj novoj hrvatskoj ne treba 3 milijuna Bošnjaka i Srba.
Tako da je banovina Hrvatska svakako najbolje rješenja ako ikada dođe do nekakvih promjena granica, a opet uistinu mislim da je to sekundarno pitanje prvo i glavno pitanje bi trebalo biti a i jeste među običnim narodom (90% +) su standard i iseljavanje.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
...potencijal je unisten za vrijeme tita i sfrj-ota...gdje se maximalno radilo na konfrotiranju između hrvatske i bh-a...makar tada s eradilo o komunsitickim vodstvima...newuser wrote:RayMabus wrote:Komšić je ustaša bar po ideologiji
Što se tiče same ideologije mislim da je u potpunosti promašeno uopće razgovarati o Hrvatskoj na Drini. Niti imamo kao narod kapacitet za takvu državi niti u nekakvoj novoj hrvatskoj ne treba 3 milijuna Bošnjaka i Srba.
Tako da je banovina Hrvatska svakako najbolje rješenja ako ikada dođe do nekakvih promjena granica, a opet uistinu mislim da je to sekundarno pitanje prvo i glavno pitanje bi trebalo biti a i jeste među običnim narodom (90% +) su standard i iseljavanje.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:napad na bosnjaka,srbina zna se uvijek krivac hrvat...a napad na hrvata-more bit da je i hrvat
Pa da :)
Lukavi latini
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ne sjećam se tog konfrontiranja. Možda ono kad su igrali Bosna i Šibenka ...vuksadinare wrote:...potencijal je unisten za vrijeme tita i sfrj-ota...gdje se maximalno radilo na konfrotiranju između hrvatske i bh-a...makar tada s eradilo o komunsitickim vodstvima...newuser wrote:RayMabus wrote:Komšić je ustaša bar po ideologiji
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Allahu EKBER
» Pula ima cjepivo za allahu ekber
» ''TEROR U NEW YORKU Kamionom ubio osam ljudi, deseci ozlijeđenih, policija: "Vikao je Allahu Ekber"''
» Musliman koji je pokušao zgaziti francuske vojnike vikao ‘Allahu ekber’, tužitelj: ‘Napad nema veze s terorizmom ni islamom!’
» Trump prijeti tvrtkama koje bi selile proizvodnju: S tim je gotovo, gotovo!
» Pula ima cjepivo za allahu ekber
» ''TEROR U NEW YORKU Kamionom ubio osam ljudi, deseci ozlijeđenih, policija: "Vikao je Allahu Ekber"''
» Musliman koji je pokušao zgaziti francuske vojnike vikao ‘Allahu ekber’, tužitelj: ‘Napad nema veze s terorizmom ni islamom!’
» Trump prijeti tvrtkama koje bi selile proizvodnju: S tim je gotovo, gotovo!
Page 2 of 2