“Ustaše, gotovo je; Tekbir, Allahu Ekber”
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
“Ustaše, gotovo je; Tekbir, Allahu Ekber”
“Ustaše, gotovo je; Tekbir, Allahu Ekber” poruke su koje su osvanule na predizbornim plakatima kandidata za hrvatskog člana Predsjedništva BiH u Mostaru Dragana Čovića.
Sadržaj poruka je samorazumljiv i ne treba ga posebno objašnjavati, a najbolji odgovor na ovo bio bi što masovniji izazak na izbore i podrška strankama s hrvatskim predznakom.
Kako piše portal Hercegovina info, poruke su ispisane na predizbornim plakatima koji su postavljeni u dijelu grada gdje pretežno žive Hrvati, kod groblja Masline. /HMS/
Sadržaj poruka je samorazumljiv i ne treba ga posebno objašnjavati, a najbolji odgovor na ovo bio bi što masovniji izazak na izbore i podrška strankama s hrvatskim predznakom.
Kako piše portal Hercegovina info, poruke su ispisane na predizbornim plakatima koji su postavljeni u dijelu grada gdje pretežno žive Hrvati, kod groblja Masline. /HMS/
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: “Ustaše, gotovo je; Tekbir, Allahu Ekber”
sad ćemo počet i grafite gledat i objavljivat vijesti o tome. to ne vjerujem da ima i u jednoj drugoj zemljiHektorović wrote:“Ustaše, gotovo je; Tekbir, Allahu Ekber” poruke su koje su osvanule na predizbornim plakatima kandidata za hrvatskog člana Predsjedništva BiH u Mostaru Dragana Čovića.
btw ovaj grafit je mogao napisat i neki hrvat hdz-ovac,
Guest- Guest
interesantno...kako je uvijek ovaj grafit ili slican na nekom drugom mjestu mogao ispisati hrvat,hdz-ovac..a kad se pojave grafiti na suparnickim plakatima..onda je 100% napisao opet hrvat,hdzovac,ustasa..ma mojme mojme sa takvim pricamabepobavulin wrote:sad ćemo počet i grafite gledat i objavljivat vijesti o tome. to ne vjerujem da ima i u jednoj drugoj zemljiHektorović wrote:“Ustaše, gotovo je; Tekbir, Allahu Ekber” poruke su koje su osvanule na predizbornim plakatima kandidata za hrvatskog člana Predsjedništva BiH u Mostaru Dragana Čovića.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..to ono ko u ratu..'oni su to sami sebi palili gume di bi mi'
2015-09-08
to je samo grafit, znaci treba ga pobrisat i to je to, a ne objavljivat vijesti o tome. moze dijete od 14 godina napravit grafit i sta ce sad odma vijest o tome izac i novi rat pocet? ma nemoj me jebat.vuksadinare wrote:interesantno...kako je uvijek ovaj grafit ili slican na nekom drugom mjestu mogao ispisati hrvat,hdz-ovac..a kad se pojave grafiti na suparnickim plakatima..onda je 100% napisao opet hrvat,hdzovac,ustasa..ma mojme mojme sa takvim pricamabepobavulin wrote:sad ćemo počet i grafite gledat i objavljivat vijesti o tome. to ne vjerujem da ima i u jednoj drugoj zemljiHektorović wrote:“Ustaše, gotovo je; Tekbir, Allahu Ekber” poruke su koje su osvanule na predizbornim plakatima kandidata za hrvatskog člana Predsjedništva BiH u Mostaru Dragana Čovića.
Guest- Guest
ma jasta.odrasli ljudi su 'ozbiljni'..sad kriva djeca...sutra ce biti pero kvrzica samo en oni kojima je ovaj jezik itekako u svakodnevnom zivotu u upotrebibepobavulin wrote:to je samo grafit, znaci treba ga pobrisat i to je to, a ne objavljivat vijesti o tome. moze dijete od 14 godina napravit grafit i sta ce sad odma vijest o tome izac i novi rat pocet? ma nemoj me jebat.vuksadinare wrote:interesantno...kako je uvijek ovaj grafit ili slican na nekom drugom mjestu mogao ispisati hrvat,hdz-ovac..a kad se pojave grafiti na suparnickim plakatima..onda je 100% napisao opet hrvat,hdzovac,ustasa..ma mojme mojme sa takvim pricamabepobavulin wrote:sad ćemo počet i grafite gledat i objavljivat vijesti o tome. to ne vjerujem da ima i u jednoj drugoj zemljiHektorović wrote:“Ustaše, gotovo je; Tekbir, Allahu Ekber” poruke su koje su osvanule na predizbornim plakatima kandidata za hrvatskog člana Predsjedništva BiH u Mostaru Dragana Čovića.
2015-09-08
napad na bosnjaka,srbina zna se uvijek krivac hrvat...a napad na hrvata-more bit da je i hrvat
2015-09-08
Čekam novi islamistkčki napad u zapadnoj Europi
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
bilo je toga vec. hrvati su za vrijeme rata bili poznati po napadima sami na sebe,,, bilo je i "prometnih nesreca" pa do ubojstva vatrenim oruzjemvuksadinare wrote:napad na bosnjaka,srbina zna se uvijek krivac hrvat...a napad na hrvata-more bit da je i hrvat
Guest- Guest
toga kod drugih nije bilo je'l?...i to u puno vecoj mjeri nego kod hrvata...da sad tu ne nabrajam...ko je koga...recimo alija je pocistio sve one koji su '92 jos kao prvi stali u obranu sarajeva...milosevic je izvrsio niz atentata na vuka draskovica...arakan je odrađivao prljave poslove za vlast uklanjajuci suparnike u drugim srpskim paravojnim skupinama...utd..itd..bepobavulin wrote:bilo je toga vec. hrvati su za vrijeme rata bili poznati po napadima sami na sebe,,, bilo je i "prometnih nesreca" pa do ubojstva vatrenim oruzjemvuksadinare wrote:napad na bosnjaka,srbina zna se uvijek krivac hrvat...a napad na hrvata-more bit da je i hrvat
2015-09-08
Ove mujage su glupe ko kurac, da išta znaju o ustašama onda bi znali da je kod njih granica na Drini a ne zapadnom Mostaru
A glupih ljudi čoviče
A glupih ljudi čoviče
2014-04-11
srbi, ali i muslimani ipak imaju zajednistvo, izdvojit cu fikreta abdica, al svi ovi drugi imaju vece zajednistvo nego hrvati.vuksadinare wrote:toga kod drugih nije bilo je'l?...i to u puno vecoj mjeri nego kod hrvata...da sad tu ne nabrajam...ko je koga...recimo alija je pocistio sve one koji su '92 jos kao prvi stali u obranu sarajeva...milosevic je izvrsio niz atentata na vuka draskovica...arakan je odrađivao prljave poslove za vlast uklanjajuci suparnike u drugim srpskim paravojnim skupinama...utd..itd..bepobavulin wrote:bilo je toga vec. hrvati su za vrijeme rata bili poznati po napadima sami na sebe,,, bilo je i "prometnih nesreca" pa do ubojstva vatrenim oruzjemvuksadinare wrote:napad na bosnjaka,srbina zna se uvijek krivac hrvat...a napad na hrvata-more bit da je i hrvat
Guest- Guest
granica na drini moze bit samo ako svabo dodje uz to da nema partizana. al partizani bi dosli i oni to sve rijese, ne trebaju im ni tenkovi ni avioni.RayMabus wrote:Ove mujage su glupe ko kurac, da išta znaju o ustašama onda bi znali da je kod njih granica na Drini a ne zapadnom Mostaru
A glupih ljudi čoviče
Guest- Guest
Komšić je ustaša bar po ideologiji
Granica na Drini, želi uništit RS
Čović je sve suprotno, suradnja sa Srbima u BIH, oće banovinu Hrvatsku
2014-04-11
je kako da ne..stambolic,đinđic,curuvija...i nije samo fikret abdicbepobavulin wrote:srbi, ali i muslimani ipak imaju zajednistvo, izdvojit cu fikreta abdica, al svi ovi drugi imaju vece zajednistvo nego hrvati.vuksadinare wrote:toga kod drugih nije bilo je'l?...i to u puno vecoj mjeri nego kod hrvata...da sad tu ne nabrajam...ko je koga...recimo alija je pocistio sve one koji su '92 jos kao prvi stali u obranu sarajeva...milosevic je izvrsio niz atentata na vuka draskovica...arakan je odrađivao prljave poslove za vlast uklanjajuci suparnike u drugim srpskim paravojnim skupinama...utd..itd..bepobavulin wrote:bilo je toga vec. hrvati su za vrijeme rata bili poznati po napadima sami na sebe,,, bilo je i "prometnih nesreca" pa do ubojstva vatrenim oruzjemvuksadinare wrote:napad na bosnjaka,srbina zna se uvijek krivac hrvat...a napad na hrvata-more bit da je i hrvat
2015-09-08
Nisam uopće zainteresiran za te izbore, Komšić je ustaša a Čović banovina Hrvatska
Baš me briga tko će dobit
Baš me briga tko će dobit
2014-04-11
A evo nam i bolnice
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-i-delegacija-otvaraju-bolnicu-srbija-u-istocnom-sarajevu-vrijednu-54-miliona-km/181005002
Bolnica Srbija
Tako je i u Trebinju otvorio vrtić Srbija a kako ti iz Trebinja imaju cestu prema Herceg Novom sad će fino da se dižu na crnogorsku himnu
Skužio je njih Milo zvani mali Mussolini
Tko nepiva Majsku zoru dvi tisuće eura kazna
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-i-delegacija-otvaraju-bolnicu-srbija-u-istocnom-sarajevu-vrijednu-54-miliona-km/181005002
Bolnica Srbija
Tako je i u Trebinju otvorio vrtić Srbija a kako ti iz Trebinja imaju cestu prema Herceg Novom sad će fino da se dižu na crnogorsku himnu
Skužio je njih Milo zvani mali Mussolini
Tko nepiva Majsku zoru dvi tisuće eura kazna
2014-04-11
Hrvati u Hrvatskoj imaju bolji pogled na širu sliku
Da skratim ,dođe Putin i oće uslugu, ok reci koju
Ja bi Čovića a vi me pustite
Pa ok ako možeš to postići, eto sad su izbori pa izvoli
Da skratim ,dođe Putin i oće uslugu, ok reci koju
Ja bi Čovića a vi me pustite
Pa ok ako možeš to postići, eto sad su izbori pa izvoli
2014-04-11
Cvijeće hrvatstva, kažu budale.
catabbath-
2015-08-22
RayMabus wrote:Komšić je ustaša bar po ideologiji
Što se tiče same ideologije mislim da je u potpunosti promašeno uopće razgovarati o Hrvatskoj na Drini. Niti imamo kao narod kapacitet za takvu državi niti u nekakvoj novoj hrvatskoj ne treba 3 milijuna Bošnjaka i Srba.
Tako da je banovina Hrvatska svakako najbolje rješenja ako ikada dođe do nekakvih promjena granica, a opet uistinu mislim da je to sekundarno pitanje prvo i glavno pitanje bi trebalo biti a i jeste među običnim narodom (90% +) su standard i iseljavanje.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Allahu EKBER
» Pula ima cjepivo za allahu ekber
» ''TEROR U NEW YORKU Kamionom ubio osam ljudi, deseci ozlijeđenih, policija: "Vikao je Allahu Ekber"''
» Musliman koji je pokušao zgaziti francuske vojnike vikao ‘Allahu ekber’, tužitelj: ‘Napad nema veze s terorizmom ni islamom!’
» Trump prijeti tvrtkama koje bi selile proizvodnju: S tim je gotovo, gotovo!
» Pula ima cjepivo za allahu ekber
» ''TEROR U NEW YORKU Kamionom ubio osam ljudi, deseci ozlijeđenih, policija: "Vikao je Allahu Ekber"''
» Musliman koji je pokušao zgaziti francuske vojnike vikao ‘Allahu ekber’, tužitelj: ‘Napad nema veze s terorizmom ni islamom!’
» Trump prijeti tvrtkama koje bi selile proizvodnju: S tim je gotovo, gotovo!
Page 1 of 2