Mađarska u ponoć zatvara granicu s Hrvatskom,voljeli bi da se vrate putovnice!
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Mađarska u ponoć zatvara granicu s Hrvatskom,voljeli bi da se vrate putovnice!
Sve što se zatvori,može se i otvoriti zaro nema brige....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Re: Mađarska u ponoć zatvara granicu s Hrvatskom,voljeli bi da se vrate putovnice!
Njih treba izbaciti iz EU...Pa tako zatvoreni nek si traže drugo mjesto pod Suncem...v_vlado wrote:Sve što se zatvori,može se i otvoriti zaro nema brige....
Guest- Guest
hahahav_vlado wrote:Sve što se zatvori,može se i otvoriti zaro nema brige....
Kermit-
2014-04-17
neka neka :)aurelijo wrote:Ne, nego ako Austrija zatvori granicu. Inače, Mađari, Česi i Slovaci su ništa do degenerični proizvod ruske jebačine 45 godina. Treba tim paštetarima tražiti da predoče 100€ po osobi za svaki dan boravka na Jadranu, a ne da su automati za naplatu parkinga pretrpani njihovim bezvrijednim šugavim forintama. Zar nam trebaju najveći klošari u Europi biti uzor??Tony Soprano wrote:Slovenci su rekli da kad Mađari zatvore granice da to rade i oni.RayMabus wrote:Pa preko SLowenije.epikur37 wrote:kako će sad merkelica doći do radne snage?
Kermit-
2014-04-17
Možda sad ostanu u Srbiji ...
crvenkasti-
2014-04-17
Pa ne vidim problem u tome, idu na Austriju do njemačke, kada zatvori Njemačka i njen kmet Austrija, zatvaramo i mi granicu na Srbiji i to je to. Od ovih par tisuća koje držimo tu, 2900 pošaljemo kući za par mjeseci a 100 ostavimo da sami pobjegnu .
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa crveni u Srbiji će ostati kada zatvorimo i mi granicu za koji dan a ti možeš k njima.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Vidjeli smo kako je to prošli put izgledalokaja_333 wrote:zatvaramo i mi granicu na Srbiji i to je to. .
n_razbojnik-
2014-04-15
Otkud ću sad nabavljati vajkrem?
crvenkasti-
2014-04-17
Kajica moja :)kaja_333 wrote:Pa ne vidim problem u tome, idu na Austriju do njemačke, kada zatvori Njemačka i njen kmet Austrija, zatvaramo i mi granicu na Srbiji i to je to. Od ovih par tisuća koje držimo tu, 2900 pošaljemo kući za par mjeseci a 100 ostavimo da sami pobjegnu .
Kermit-
2014-04-17
Kazu Slovenci da nema plana c. Zoki car.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Bit će im kad im dođu imigranti...hahahahahahahahahagargamel0101 wrote:Kazu Slovenci da nema plana c. Zoki car.
Guest- Guest
Jedno pitanje!
Kako ćemo mi zatvoriti granicu?
Opet ćemoi zatvoriti ceste i legalni prlazak za promet, dok će se ilegalni prelasci odvijati nesmetano?
Opet ćemoi zatvoriti ceste i legalni prlazak za promet, dok će se ilegalni prelasci odvijati nesmetano?
Guest- Guest
Uredbom Ministarstva unutrašnjih poslovaostrakon wrote:Jedno pitanje!
Kermit-
2014-04-17
Pa nećemo...Poslat ćemo ih na granice drugih država...Pa nek ih zaustave...hahahahahahahahahahaostrakon wrote:Jedno pitanje!
Guest- Guest
Aha, da, zaboravio sam na moć proglasa.asilovski wrote:Uredbom Ministarstva unutrašnjih poslovaostrakon wrote:Jedno pitanje!
Zoran i Ranko su genijalci.
Guest- Guest
A zašto bi mi zatvorilu granice,....pa izbjeglice sami bježe odavde...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Tako je...Oni su u tranzitu...Nek zubima kidaju mađarski zid i kad ga pokidaju, što će onda Mađari?v_vlado wrote:A zašto bi mi zatvorilu granice,....pa izbjeglice sami bježe odavde...
Guest- Guest
v_vlado wrote:A zašto bi mi zatvorilu granice,....pa izbjeglice sami bježe odavde...
Treba još više srati, pa će, ne samo bježati, nego će im se gaditi i ulaziti.
crvenkasti-
2014-04-17
Zašto su nam granice otvorene za ilegalni ulazak i krijumčarenje ljudi?v_vlado wrote:A zašto bi mi zatvorilu granice,....pa izbjeglice sami bježe odavde...
Zašto vlast aktivno sudjeluje u krijumčarenju ilegalnih prijelaznika granice u druge države?
Zašto su svi zakoni države koji reguliraju ta pitanja suspendirani, stavljeni izvan uoptrebe i provedbe?
Koje zakone će vlada sutra na sličan način suspendirati?
Što nam je cilj, biti trećerazredna vukojebina u kojoj vlada bezakonje, ili uređena država?
Guest- Guest
Bit je u tome da sereš tako da se svima gadi, osim tebi.
Inače i ti moraš pobjeći.
Inače i ti moraš pobjeći.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» MAĐARSKA U NEDJELJU ZATVARA GRANICU S HRVATSKOM
» RH zatvara granicu ka Srbiji
» Mađarska zatvara tri železnička prelaza sa HR - Ima li veze s obećanim "Paklom"?
» Mađarska će imigrante držati u koncentracijskim kampovima uz granicu
» Petir: Uz granicu s Hrvatskom niču vehabijska naselja
» RH zatvara granicu ka Srbiji
» Mađarska zatvara tri železnička prelaza sa HR - Ima li veze s obećanim "Paklom"?
» Mađarska će imigrante držati u koncentracijskim kampovima uz granicu
» Petir: Uz granicu s Hrvatskom niču vehabijska naselja
Page 3 of 7