Mađarska u ponoć zatvara granicu s Hrvatskom,voljeli bi da se vrate putovnice!
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Mađarska u ponoć zatvara granicu s Hrvatskom,voljeli bi da se vrate putovnice!
Možda ovo bude; pogoditi ću te isilovcemred wolf wrote:Nije smiješno...tre911 wrote:Baciću ti atomsku na glavured wolf wrote:Ublažio sam ton...Znaš ne bi to bilo zgodno za tebe...Ali, opet te pitam - čime? Kamom?...Nožem?...Metkom?...Batom?tre911 wrote:Ma da, kako si samo proniciv:) Jebote prijetiš istrebljenjem cijele civilizacije a onda počneš drhtati kada ti neko napiše ovakvu zajebanciju. Stvarno si pravi heroj i čovjek za novo doba:DDDred wolf wrote:Prijetiš mi ubojstvom?tre911 wrote:Za početak mogu roknuti takve kao ti :)))red wolf wrote:A što ćeš napraviti da to zaustaviš?tre911 wrote:jebiga tebi je to prihvatljivo, meni ne.RayMabus wrote:Ljudi su swinje ....potrošna roba .....rodit će se nowe generacije ....owu čemo podawit ....ko prwe mačiće.tre911 wrote:Biće čupavo, mainstrem mediji su nas prilično uštrojili i pretvorili u pičkice tako da ljudi nisu ni svjesni razmjera katastrofe koja nam se smješi.asilovski wrote:Ovakva seoba naroda nije bila u Evropi 1500 godina, ovo je kao u Americi prije 500-600 godina kako je to rekao češki predsjedni, smao što smo mi indijancitre911 wrote:Kajo kad drugi zatvore granice kasno je reagirati pogotovo što ni metra žice nisu stavili. Ovo što se događa će iz temelja protresti evropu ako se nastavi a ko primi muje za deset godina će imati takav kuršlus u svojoj zemlji da to neće biti za vjerovati. Ovo je rat gdje se sukobljavaju civilizacije i načini života koji ne mogu egzistirati skupa na istom mjestu a ne nikakva humanitarna katastrofa kako nam je pokušavaju prikazati.kaja_333 wrote:Pa dici će se žica i zatvoriti kada za to dođe vrijeme, kada zatvori Njemačka. Za sada primaju i nema potrebe za tim, Mađarska reakcija po meni u ovom momentu je bezveze jer i tako ih šalju dalje. Kada zatvorimo mi prema Srbiji i Srbija će zatvoriti. Osim toga, svi koji nemaju uvjete za azil će biti vraćeni kroz neki period i nista ne mogu napraviti da bi ostali jer propisi su takvi. Kako će ostati kad ih deportiras?! Sta, s mačetom na kozi će bježati od policije ili kaj..
SAMO TRPAJ.
Guest- Guest
Re: Mađarska u ponoć zatvara granicu s Hrvatskom,voljeli bi da se vrate putovnice!
Pa slušaj ....možeš i birati čime ......red wolf wrote:
Ublažio sam ton...Znaš ne bi to bilo zgodno za tebe...Ali, opet te pitam - čime? Kamom?...Nožem?...Metkom?...Batom?
Nožem napadnuta kandidatkinja za gradonačelnicu Kelna
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
KOGA NEMA TAJ NEPOSTOJI.
To je moj moto.
Čuj liberalčić : KOGA NEMA TAJ NEPOSTOJI.
To je moj moto.
Čuj liberalčić : KOGA NEMA TAJ NEPOSTOJI.
Last edited by RayMabus on 17/10/2015, 13:49; edited 1 time in total
2014-04-11
Prestani...Nije smiješno jer ne razumiješ sadržaj svojih komentara ovdje...Molim admine da to uzmu u obzir...Ja se ne ljutim niti to shvaćam nečim ozbiljnim...tre911 wrote:Možda ovo bude; pogoditi ću te isilovcemred wolf wrote:Nije smiješno...tre911 wrote:Baciću ti atomsku na glavured wolf wrote:Ublažio sam ton...Znaš ne bi to bilo zgodno za tebe...Ali, opet te pitam - čime? Kamom?...Nožem?...Metkom?...Batom?tre911 wrote:Ma da, kako si samo proniciv:) Jebote prijetiš istrebljenjem cijele civilizacije a onda počneš drhtati kada ti neko napiše ovakvu zajebanciju. Stvarno si pravi heroj i čovjek za novo doba:DDDred wolf wrote:Prijetiš mi ubojstvom?tre911 wrote:Za početak mogu roknuti takve kao ti :)))red wolf wrote:A što ćeš napraviti da to zaustaviš?tre911 wrote:jebiga tebi je to prihvatljivo, meni ne.RayMabus wrote:Ljudi su swinje ....potrošna roba .....rodit će se nowe generacije ....owu čemo podawit ....ko prwe mačiće.tre911 wrote:Biće čupavo, mainstrem mediji su nas prilično uštrojili i pretvorili u pičkice tako da ljudi nisu ni svjesni razmjera katastrofe koja nam se smješi.asilovski wrote:Ovakva seoba naroda nije bila u Evropi 1500 godina, ovo je kao u Americi prije 500-600 godina kako je to rekao češki predsjedni, smao što smo mi indijancitre911 wrote:Kajo kad drugi zatvore granice kasno je reagirati pogotovo što ni metra žice nisu stavili. Ovo što se događa će iz temelja protresti evropu ako se nastavi a ko primi muje za deset godina će imati takav kuršlus u svojoj zemlji da to neće biti za vjerovati. Ovo je rat gdje se sukobljavaju civilizacije i načini života koji ne mogu egzistirati skupa na istom mjestu a ne nikakva humanitarna katastrofa kako nam je pokušavaju prikazati.kaja_333 wrote:Pa dici će se žica i zatvoriti kada za to dođe vrijeme, kada zatvori Njemačka. Za sada primaju i nema potrebe za tim, Mađarska reakcija po meni u ovom momentu je bezveze jer i tako ih šalju dalje. Kada zatvorimo mi prema Srbiji i Srbija će zatvoriti. Osim toga, svi koji nemaju uvjete za azil će biti vraćeni kroz neki period i nista ne mogu napraviti da bi ostali jer propisi su takvi. Kako će ostati kad ih deportiras?! Sta, s mačetom na kozi će bježati od policije ili kaj..
SAMO TRPAJ.
Guest- Guest
METAK U GLAWU I ZAWRŠENA JE SWA TWOJA FILOZOFIJA.
IDEMO DALJE.
ČAČA SE WRAČA.
IDEMO DALJE.
ČAČA SE WRAČA.
2014-04-11
PS : Ako mene pitaš ja najwiše wolim objesit liberale.
Metak je prebrz , .....wješala su uwijek bila moj izbor za takwe.
PS : NIJE ŠALA.
2014-04-11
Možda ovo upali; Prniću u tvojoj blizinired wolf wrote:Prestani...Nije smiješno jer ne razumiješ sadržaj svojih komentara ovdje...Molim admine da to uzmu u obzir...Ja se ne ljutim niti to shvaćam nečim ozbiljnim...tre911 wrote:Možda ovo bude; pogoditi ću te isilovcemred wolf wrote:Nije smiješno...tre911 wrote:Baciću ti atomsku na glavured wolf wrote:Ublažio sam ton...Znaš ne bi to bilo zgodno za tebe...Ali, opet te pitam - čime? Kamom?...Nožem?...Metkom?...Batom?tre911 wrote:Ma da, kako si samo proniciv:) Jebote prijetiš istrebljenjem cijele civilizacije a onda počneš drhtati kada ti neko napiše ovakvu zajebanciju. Stvarno si pravi heroj i čovjek za novo doba:DDDred wolf wrote:Prijetiš mi ubojstvom?tre911 wrote:Za početak mogu roknuti takve kao ti :)))red wolf wrote:A što ćeš napraviti da to zaustaviš?tre911 wrote:jebiga tebi je to prihvatljivo, meni ne.RayMabus wrote:Ljudi su swinje ....potrošna roba .....rodit će se nowe generacije ....owu čemo podawit ....ko prwe mačiće.tre911 wrote:Biće čupavo, mainstrem mediji su nas prilično uštrojili i pretvorili u pičkice tako da ljudi nisu ni svjesni razmjera katastrofe koja nam se smješi.asilovski wrote:Ovakva seoba naroda nije bila u Evropi 1500 godina, ovo je kao u Americi prije 500-600 godina kako je to rekao češki predsjedni, smao što smo mi indijancitre911 wrote:Kajo kad drugi zatvore granice kasno je reagirati pogotovo što ni metra žice nisu stavili. Ovo što se događa će iz temelja protresti evropu ako se nastavi a ko primi muje za deset godina će imati takav kuršlus u svojoj zemlji da to neće biti za vjerovati. Ovo je rat gdje se sukobljavaju civilizacije i načini života koji ne mogu egzistirati skupa na istom mjestu a ne nikakva humanitarna katastrofa kako nam je pokušavaju prikazati.kaja_333 wrote:Pa dici će se žica i zatvoriti kada za to dođe vrijeme, kada zatvori Njemačka. Za sada primaju i nema potrebe za tim, Mađarska reakcija po meni u ovom momentu je bezveze jer i tako ih šalju dalje. Kada zatvorimo mi prema Srbiji i Srbija će zatvoriti. Osim toga, svi koji nemaju uvjete za azil će biti vraćeni kroz neki period i nista ne mogu napraviti da bi ostali jer propisi su takvi. Kako će ostati kad ih deportiras?! Sta, s mačetom na kozi će bježati od policije ili kaj..
SAMO TRPAJ.
Guest- Guest
Znam...Ali ja nisam liberal, ja sam socijalist.RayMabus wrote:PS : Ako mene pitaš ja najwiše wolim objesit liberale.
Guest- Guest
RayMabus wrote:METAK U GLAWU I ZAWRŠENA JE SWA TWOJA FILOZOFIJA.
IDEMO DALJE.
ČAČA SE WRAČA.
Guest- Guest
Vanzemljaki su socijalisti???red wolf wrote:Znam...Ali ja nisam liberal, ja sam socijalist.RayMabus wrote:PS : Ako mene pitaš ja najwiše wolim objesit liberale.
Guest- Guest
Ma nebrini se ...njega nebi ubio ....prenebitan je i preglup za tako šta.tre911 wrote:RayMabus wrote:METAK U GLAWU I ZAWRŠENA JE SWA TWOJA FILOZOFIJA.
IDEMO DALJE.
ČAČA SE WRAČA.
2014-04-11
Netreba objesti puno ljudi ,....samo owe najodgowornije , političare i to .....čisto za primjer.
2014-04-11
Razlog zašto wolim takwe objesti a ne ubiti na prepad leži u činjenići da je to linč a za linč treba masa ....dakle narod odlučuje ....slobodna wolja .....tek kad oni to odluče onda se to radi tako.
2014-04-11
Ma sve 5, on se malo malo zaigra i potpuno je benigan tako da ...neka ga nek laprdaRayMabus wrote:Ma nebrini se ...njega nebi ubio ....prenebitan je i preglup za tako šta.tre911 wrote:RayMabus wrote:METAK U GLAWU I ZAWRŠENA JE SWA TWOJA FILOZOFIJA.
IDEMO DALJE.
ČAČA SE WRAČA.
Guest- Guest
Jadno za ovaj forum da se ovakvo nešto dopušta, ali to je vaš forum...
Guest- Guest
Nije poanta u wješanju ....da želim nekoga ubiti postoje i drugi načini ....wješanje je psihologija .....narod , masa ......JESTE LI ODLUČILI WIŠE ?
2014-04-11
Pa dobro, slažem se da Zoki ne treba čekati da zatvori Njemačka, moze on i sada zatvoriti i gotovo.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
NE. NEKA TRPA. SAMO TRPAJ.kaja_333 wrote:Pa dobro, slažem se da Zoki ne treba čekati da zatvori Njemačka, moze on i sada zatvoriti i gotovo.
2014-04-11
NIjemci kao najweća naćija Ewrope mora odlučiti.
Ne Hrwati , Srbi i ostali mali nebitni narodi.
2014-04-11
nebi se baš složio, ako oni odluče da se samoubiju i samopojebu ne moramo i mi za njimaRayMabus wrote:NIjemci kao najweća naćija Ewrope mora odlučiti.
Guest- Guest
Neće Tre ....nebrini ništa ....SAMO TRPAJ.
2014-04-11
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» MAĐARSKA U NEDJELJU ZATVARA GRANICU S HRVATSKOM
» RH zatvara granicu ka Srbiji
» Mađarska zatvara tri železnička prelaza sa HR - Ima li veze s obećanim "Paklom"?
» Mađarska će imigrante držati u koncentracijskim kampovima uz granicu
» Petir: Uz granicu s Hrvatskom niču vehabijska naselja
» RH zatvara granicu ka Srbiji
» Mađarska zatvara tri železnička prelaza sa HR - Ima li veze s obećanim "Paklom"?
» Mađarska će imigrante držati u koncentracijskim kampovima uz granicu
» Petir: Uz granicu s Hrvatskom niču vehabijska naselja
Page 7 of 7