Pitanje za operwa
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Pitanje za operwa
1. Koliko je Schalke velik?
2. Sta mislis o tzv holokaustu?
3. Sta mislis o dr. Albertu Speeru?
4. Sta mislis o dr. Josefu Mengeleu?
5. Sta mislis o Gestapou kao organizaciji?
6. Sta mislis o Ottu Skorzenyu?
7. Na ljestvici od 1 do 10 koliko bi vodja podrzavao Juve?
8. Sta mislis o Demi?
9. Sta mislis o Nicheu
10. Koliko sada kosta vracalina keva?
8. Sta mislis o Demi?
9. Sta mislis o Nicheu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
scorpion-
2014-04-18
Re: Pitanje za operwa
Veca nije napravljena ... sin u svome sjajuscorpion wrote:
Šta misliš o ovoj slici?
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:1. Koliko je Schalke velik?
8. Sta mislis o Demi?
9. Sta mislis o Nicheu
1. schalke 04 je najponosniji europski klub, takva titula je nedostizna i to svi znaju.
2. izmisljotina. dokazano je da nisu postojale plinske komore niti je provoden bilo kakav teror nad zatvorenicima, koji i sami svjedoce vremenu provedenom u kampu, gdje su imali sva prava koja covjek po zakonu ima i na kraju bili i zasticeni od ratnih razaranja koje su proveli saveznici.
3. gospodin. ako postoji pojam gospodina sve oci bit ce uperene prema albertu speeru. nemogu zamisliti kakve sve planove su imali hitler i on, i kako bi danas izgledala arhitektura svjetskih metropola, sigurno bilo bi to nesto nevjerojatno.
4. mengele je jedan od najznacajnijih ljudi novije povijesti. unaprijedio je medicinu i zahvaljujuci njemu njegovim istrazivanjima danas smo hvala bogu bolje zdravstveno usluzeni.
5. da je na mjesec dana vratit gestapo, wafen ss i sa da pociste sljam koji se u slojevima natalozio diljem europe, svi bi se osjecali sigurnije ugodnije i ljepse u nasim krugovima.
6. meni je neugodno kad se njegovo ime spominje u istoj temi gdje se spominju demo i niche. no upravo taj kontrast je bitan da se obicnim ljudima ukaze razlika izmedu jedne takve, pod navodnike utopijske figure i bolesnika kakvih danas imamo u drustvu.
7. naravno 10. adolf bi obozavao Juventus, jer i sam je sampion koji tezi i ima obavezu bit najbolji primjer ostalim pripadnicima naseg drustva. rijetko se desavaju iznimne stvari, i iznimni dogadaji, isto tako iznimne osobe, pokreti, sportska drustva, a kad se pojave uvijek oznace novu eru i budu korak ispred svog vremena. zato je Juve tako mocan jer je daleko vise od obicnog nogometnog kluba, i zato bi adolf medu svojim uniformama drzao i dres Juventusa iz torina.
8. demo je propalica patoloski lazljivac, kockar i pedofil. predozirao se zobenom kasom i izgorio po glavi.
9. niche je bolesnik koji je prije 100 godina slucajno predriblao roberta jarnija, i od tad stagnira na 20 litara leffea dnevno, uz godisnju.pretplatu netflix tarife. plan mu je da tako ostane zauvijek.
10. mislim da joj je ovo zadnji ugovor, godine stizu.
Guest- Guest
ja sam uvijek pomalo romantik, a ova slika budi najljepse emocije.PABLO ESCOBAR wrote:Veca nije napravljena ... sin u svome sjajuscorpion wrote:
Šta misliš o ovoj slici?
Guest- Guest
Bože dragi kakav gospodin je ovaj operw. Kakvi genijalni odgovori
Čast mi je bit na ovom forumu sa tobom i vojvodom.
kingkong7 wrote:9. niche je bolesnik koji je prije 100 godina slucajno predriblao roberta jarnija, i od tad stagnira na 20 litara leffea dnevno, uz godisnju.pretplatu netflix tarife. plan mu je da tako ostane zauvijek.
niche kad u redovnog pojede 20 ćevapa i kilo luka
End- Posts : 21177
2015-08-25
vidio sam nichea na zogu kako prodaje travu djeci i priča da je bolji od messija
End- Posts : 21177
2015-08-25
Za mene je sve točno...
Samo napomenem da je jedino Messi bolje od mene, a svi ostali mi nisu bili ni blizu...
:D
Samo napomenem da je jedino Messi bolje od mene, a svi ostali mi nisu bili ni blizu...
Guest- Guest
Nakon Isusa i majke Naseg Vodje od tebe majka veceg rodila nije. Hvala Bogu sto si stvorio Bjelovarskog sina Operwakingkong7 wrote:ja sam uvijek pomalo romantik, a ova slika budi najljepse emocije.PABLO ESCOBAR wrote:Veca nije napravljena ... sin u svome sjajuscorpion wrote:
Šta misliš o ovoj slici?
2015-09-13
Hvala brate na komplimentu. Ali ja i ti i operw i bafalo i skripar smo samo kap u moru ma u oceanu. Oceanu velikana treceg reicha. Tko smo mi da se uopce usporedjivamo sa jednim Goebbelsom Mengeleom Heidrichom Eichmannom Goeringom. Dalek je nas put da dodjemo uopce u sami spomen sa tim velikanima.scorpion wrote:Bože dragi kakav gospodin je ovaj operw. Kakvi genijalni odgovori
Boze hvala ti na NSDAP VODJOM KRISTALNOM NOCI
2015-09-13
Ako humor svaćaš ozbiljno, onda si izgubljen...Serbia Strong wrote:Kako tebe čovek onda da shvati ozbiljno?
Guest- Guest
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1