pitanje za operwa
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
pitanje za operwa
Sta kazed na maestralnu obranu scudetta sta mislis o bracalinoj kevi i sta mislis o KRISTALNOJ NOCI I VODJI
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: pitanje za operwa
1. Svi pricaju o nekom leicesteru, dok najveca prica se odvija podno alpa. ovo je vjerojatno najjaca ekipa.u povijesti nogometa, gigi
Il gladiatore, padoin, i ostali kakvi sampioni.
2. Krasna gospoda. Odgojila krasnog.sina, i kcerku
3. Nedavno, otkrio sam molitvu koju cu podijeliti s tobom,
Adolfe Hitleru, ujedinjeni smo samo s tobom i zelimo obnoviti svoj zavjet u ovome casu: na ovoj
zemlji vjerujemo samo u Adolfa.Hitlera. vjerujemo da je nacional socijalizam jedina vjera koja moze
spasiti nas narod. Vjerujemo da postoji gospod bog
u nebesima, koji nas je stvorio, koji nas vodi, koji nama upravlja i koji nas jasno blagosljiva. I vjerujemo da je taj gospod bog poslao adolfa hitlera nama kako bi njemacka mogla postati temeljem za svu vjecnost.
Il gladiatore, padoin, i ostali kakvi sampioni.
2. Krasna gospoda. Odgojila krasnog.sina, i kcerku
3. Nedavno, otkrio sam molitvu koju cu podijeliti s tobom,
Adolfe Hitleru, ujedinjeni smo samo s tobom i zelimo obnoviti svoj zavjet u ovome casu: na ovoj
zemlji vjerujemo samo u Adolfa.Hitlera. vjerujemo da je nacional socijalizam jedina vjera koja moze
spasiti nas narod. Vjerujemo da postoji gospod bog
u nebesima, koji nas je stvorio, koji nas vodi, koji nama upravlja i koji nas jasno blagosljiva. I vjerujemo da je taj gospod bog poslao adolfa hitlera nama kako bi njemacka mogla postati temeljem za svu vjecnost.
Guest- Guest
Boze hvala ti sto si stvorio adolfa hitlera. Sieg Heil.
Kakav je to velikan bio boze dragi.
Kakav je to velikan bio boze dragi.
Guest- Guest
Najvecii velikan i sin. Brate operw ova molitva je predivna. Hvala Sieg heil
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Operw sta mislis da je Neprezaljeni ziv sta bi radio sa pickama koje za kucnog ljubimca imaju njemackog spica
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Konacno rijesenje koje se provodilo za rome, crncuge, gayeve, mentalno hendikepirane, i narocito zidove, vrijedilo bi i za novonastali pokret metroseksualaca koji umjesto zene na udici, drze kucne ljubimce.
Guest- Guest
Svete rijeci brate operw svete
2015-09-13
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1