Užas...
Page 1 of 1
Užas...
(VIDEO) Samo u Srbiji: Maja sa 2 fakulteta pleše polugola pod šatorom zabavljajući pijane goste
Šapčanku Maju Đurkić (30) su svi osudili nakon što su objavljeni snimci sa šabačkog vašara, na kojima se vidi kako u donjem vešu igra sa pijanim gostima.
Utrkivali se ko će napisati gori komentar i nazvati je pogrdnijim imenom.
Kada su je novinari pozvali, bila je na radnom mjestu, u kafani. Kako je odmah rekla, tako provodi većinu vremena – konobarišući.
– Nisam ja imala takvu ideju o životu kada sam bila mlađa. Do 25. godine sam završila dva fakulteta, agromenadžment i finansije na ekonomiji. Pokušavala sam pet godina da se zaposlim u struci, ali nisam uspjela. Na kraju sam otišla u kafanu, šta da radim – priča Maja za Telegraf.
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/region/video-samo-u-srbiji-maja-sa-2-fakulteta-plese-polugola-pod-satorom-zabavljajuci-pijane-goste-397889
Šapčanku Maju Đurkić (30) su svi osudili nakon što su objavljeni snimci sa šabačkog vašara, na kojima se vidi kako u donjem vešu igra sa pijanim gostima.
Utrkivali se ko će napisati gori komentar i nazvati je pogrdnijim imenom.
Kada su je novinari pozvali, bila je na radnom mjestu, u kafani. Kako je odmah rekla, tako provodi većinu vremena – konobarišući.
– Nisam ja imala takvu ideju o životu kada sam bila mlađa. Do 25. godine sam završila dva fakulteta, agromenadžment i finansije na ekonomiji. Pokušavala sam pet godina da se zaposlim u struci, ali nisam uspjela. Na kraju sam otišla u kafanu, šta da radim – priča Maja za Telegraf.
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/region/video-samo-u-srbiji-maja-sa-2-fakulteta-plese-polugola-pod-satorom-zabavljajuci-pijane-goste-397889
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Re: Užas...
mogla je bar malo mladjeg naci za drustvo, ne djeda
2014-04-16
Sigurnija je s djedom.mortal wrote:mogla je bar malo mladjeg naci za drustvo, ne djeda
Eroo wrote:Sigurnija je s djedom.mortal wrote:mogla je bar malo mladjeg naci za drustvo, ne djeda
Dok ne počne demencija. Poslije je užas.
crvenkasti-
2014-04-17
Dobro bi mi došla dok s tobom divanim, ali, na tvoju žalost, još je nema...crvenkasti wrote:Eroo wrote:Sigurnija je s djedom.mortal wrote:mogla je bar malo mladjeg naci za drustvo, ne djeda
Eroo wrote:Dobro bi mi došla dok s tobom divanim, ali, na tvoju žalost, još je nema...crvenkasti wrote:Eroo wrote:Sigurnija je s djedom.mortal wrote:mogla je bar malo mladjeg naci za drustvo, ne djeda
Mora da je to lijepo. Dragan Velikić to naziva 'topla demencija'.
crvenkasti-
2014-04-17
Nikad inovativniji...Pomaže valjda i dnevni 16. urni trening.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Dobro bi mi došla dok s tobom divanim, ali, na tvoju žalost, još je nema...crvenkasti wrote:Eroo wrote:Sigurnija je s djedom.mortal wrote:mogla je bar malo mladjeg naci za drustvo, ne djeda
Vi balkanci zbog lijenosti rano ostarite. I fizički i psihički.
Eroo wrote:Nikad inovativniji...Pomaže valjda i dnevni 16. urni trening.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Dobro bi mi došla dok s tobom divanim, ali, na tvoju žalost, još je nema...crvenkasti wrote:Eroo wrote:
Sigurnija je s djedom.
Daj neku inovaciju, svegati...
crvenkasti-
2014-04-17
Ovak zaradi više neg što bu u struci zaradila.
Nećeš razumjeti.Prestar si, jebiga...a možda je i izobrazna u pitanju. Jedno 'zdrugin.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Nikad inovativniji...Pomaže valjda i dnevni 16. urni trening.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Dobro bi mi došla dok s tobom divanim, ali, na tvoju žalost, još je nema...crvenkasti wrote:
Daj neku inovaciju, svegati...
Šta ljudi dokazuju kad kažu da su završili 2 fakulteta?AlfaOmega wrote:Ovak zaradi više neg što bu u struci zaradila.
Valjda su se kod prvog loše odlučili?
Sposobnosti takvih ljudi su mi uvijek pod znakom pitanja.
Similar topics
» Uzas,uzas ne uzas katastrofa:Izlozba o Katarini velikoj u Klovicevim dvorima
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» Užas
» UŽAS
» Užas!
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» Užas
» UŽAS
» Užas!
Page 1 of 1