Užas
Page 1 of 1
Užas
Olimpijskom i svjetskom prvaku amputirane i ruke nakon što je ostao bez nogu
OLIMPIJSKOM, svjetskom i europskom prvaku u umjetničkom klizanju Romanu Kostomarovu (45) amputirane su i obje ruke, nakon što je prije nekoliko dana ostao bez nogu. Tu je vijest objavio Eurosport pozvavši se na rusku Komsomolskaju pravdu.
Jedan od najpoznatijih ruskih klizača je početkom godine primljen na odjel intenzivne njege, gdje je stavljen na respirator zbog teške upale pluća nakon koronavirusa. No situacija se zakomplicirala, pojavila se gangrena i nesretnom Kostomarovu su amputirane noge.
"Nažalost, obje noge smo morali amputirati. Operacija je prošla bez problema. Generalno, tijelo se oporavlja. Roman je svjestan svega. Opće stanje se popravlja", objavila je ruska državna novinska agencija TASS prošlog tjedna. Nažalost, tu nije bio kraj katastrofalnim vijestima za nesretnog ruskog sportaša.
''Tkivo u stopalima je najprije odumrlo zbog poremećaja cirkulacije, a sada su mu amputirane i obje ruke, kako bi se spriječilo širenje bakterija i odumiranje drugih dijelova tijela'', prenosi Eurosport.
Kostomarov, koji ima 45 godina, osvojio je zlatnu medalju na Zimskim olimpijskim igrama u Torinu 2006. godine zajedno s Tatjanom Navkom. U paru s njom je dva puta osvajao Svjetsko prvenstvo i tri puta Europsko prvenstvo. Osim s Tatjanom Navkom, nastupao je i u paru s Anom Semenovič i Ekaterinom Davidovom.
https://www.index.hr/sport/clanak/olimpijskom-i-svjetskom-prvaku-amputirane-i-ruke-nakon-sto-je-ostao-bez-nogu/2438243.aspx?index_ref=clanak_procitaj_jos_d
OLIMPIJSKOM, svjetskom i europskom prvaku u umjetničkom klizanju Romanu Kostomarovu (45) amputirane su i obje ruke, nakon što je prije nekoliko dana ostao bez nogu. Tu je vijest objavio Eurosport pozvavši se na rusku Komsomolskaju pravdu.
Jedan od najpoznatijih ruskih klizača je početkom godine primljen na odjel intenzivne njege, gdje je stavljen na respirator zbog teške upale pluća nakon koronavirusa. No situacija se zakomplicirala, pojavila se gangrena i nesretnom Kostomarovu su amputirane noge.
"Nažalost, obje noge smo morali amputirati. Operacija je prošla bez problema. Generalno, tijelo se oporavlja. Roman je svjestan svega. Opće stanje se popravlja", objavila je ruska državna novinska agencija TASS prošlog tjedna. Nažalost, tu nije bio kraj katastrofalnim vijestima za nesretnog ruskog sportaša.
Nakon nogu ostao i bez ruku
''Tkivo u stopalima je najprije odumrlo zbog poremećaja cirkulacije, a sada su mu amputirane i obje ruke, kako bi se spriječilo širenje bakterija i odumiranje drugih dijelova tijela'', prenosi Eurosport.
Kostomarov, koji ima 45 godina, osvojio je zlatnu medalju na Zimskim olimpijskim igrama u Torinu 2006. godine zajedno s Tatjanom Navkom. U paru s njom je dva puta osvajao Svjetsko prvenstvo i tri puta Europsko prvenstvo. Osim s Tatjanom Navkom, nastupao je i u paru s Anom Semenovič i Ekaterinom Davidovom.
https://www.index.hr/sport/clanak/olimpijskom-i-svjetskom-prvaku-amputirane-i-ruke-nakon-sto-je-ostao-bez-nogu/2438243.aspx?index_ref=clanak_procitaj_jos_d
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
T.- Posts : 17594
2014-04-14
Re: Užas
da se meni to desi rekao bih da mi apuntiraju i glavu odmah ili spraše metak u glavu
trebao je na to misliti dok je još imao ruke...AssadNaPodmornici wrote:da se meni to desi rekao bih da mi apuntiraju i glavu odmah ili spraše metak u glavu
ovako ovisi o tuđoj milosti, a pitanje je i tko bi to uradio...
neće mu doktor sprašiti metak...
Neka se prijavi u rusku vojsku, barem će poslužiti svrsi - kao nepokretna meta za nove ročnike na vježbalištu.T. wrote:trebao je na to misliti dok je još imao ruke...AssadNaPodmornici wrote:da se meni to desi rekao bih da mi apuntiraju i glavu odmah ili spraše metak u glavu
Samo domoljubno molim!
2015-08-09
za prijaviti se gdje bilo treba potpisati nekakave formulare...melkior wrote:Neka se prijavi u rusku vojsku, barem će poslužiti svrsi - kao nepokretna meta za nove ročnike na vježbalištu.T. wrote:trebao je na to misliti dok je još imao ruke...AssadNaPodmornici wrote:da se meni to desi rekao bih da mi apuntiraju i glavu odmah ili spraše metak u glavu
Samo domoljubno molim!
to bi mogao biti mali problem, već u startu...
Kemijsku u usta. Ali može i vojni službenik potpisati umjesto njega i za njega.T. wrote:za prijaviti se gdje bilo treba potpisati nekakave formulare...melkior wrote:Neka se prijavi u rusku vojsku, barem će poslužiti svrsi - kao nepokretna meta za nove ročnike na vježbalištu.T. wrote:trebao je na to misliti dok je još imao ruke...AssadNaPodmornici wrote:da se meni to desi rekao bih da mi apuntiraju i glavu odmah ili spraše metak u glavu
Samo domoljubno molim!
to bi mogao biti mali problem, već u startu...
2015-08-09
Da sam na njegovom mjestu, prodao bih sve svoje zlatne medalje u zamjenu za jedan metak među oči.
2015-08-09
melkior wrote:Da sam na njegovom mjestu, prodao bih sve svoje zlatne medalje u zamjenu za jedan metak među oči.
Guest- Guest
Similar topics
» Uzas,uzas ne uzas katastrofa:Izlozba o Katarini velikoj u Klovicevim dvorima
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» UŽAS
» Užas!
» Užas, sad još i ovo...
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» UŽAS
» Užas!
» Užas, sad još i ovo...
Page 1 of 1