ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Degenerirani Zapad

Page 4 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Degenerirani Zapad - Page 4 Empty Re: Degenerirani Zapad

Post by kic 9/10/2018, 15:36

je*ete temu.. ajmo ipak o Zapadu.

kic
Admin

2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 9/10/2018, 19:11

Zapad..etoc..
dakle,Zapad kaze da oni nisu dekadentni.. :clown Sve st ocine je za Pojedinca i njegovu korist,individualizam puca o plafon,a osobne zelje su Alfa i Omega..
Odatle i potice dekadentnost koju promoviraju liberali,puni svih i svakakvih opachina u svojim tendencijama.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 19/10/2018, 15:48

Degenerirani Zapad - Page 4 6ejy10
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Ringo10 19/10/2018, 15:51

Najvaznija stvar koju sam naucio na takozvanom demokratskom Zapadu je to da je najbolje drzat jezicinu za zubima.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Guest 19/10/2018, 16:54

uffffff..sinoc baniran nanovo na Mixeru..zasto jer sam rekao da ne vidim ZENSKE karaktere u igri Mudern Wurfer 4 u setupu za izbor igacih likova..i rekoh ocito iz zajebancije da je igra seksisticka,potom me optuzise da sam rasist,i hop dojde ban...
Ero,nosi si slobodno zapad doma... Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ringo10 19/10/2018, 17:01

pismejker wrote:uffffff..sinoc baniran nanovo na Mixeru..zasto jer sam rekao da ne vidim ZENSKE karaktere u igri Mudern Wurfer 4 u setupu za izbor igacih likova..i rekoh ocito iz zajebancije da je igra seksisticka,potom me optuzise da sam rasist,i hop dojde ban...
Prije tri mjeseca poslije posla odemo u bilijar klub i zaigramo uz pivo. Igram protiv jednom malog koji se zabavlja sa jednom curom iz iste firme treba da se vjencaju uskoro.

I izgubim ja i onako u zajebanciji kazem - ma lako je njemu kad trenira svaki dan stavljanje u rupu. MAli se nasmijao i vecina se nasmijala  ali ....

Zovne me glavni kasnije koji tu nije ni bio i kaze mi kako nije lijepo da se zajebavam na takav nacin, to je nekorektno, posebno prema nasoj koleginici sa kojom se taj mladic zabavlja i bla bla bla bla ...

E rekoh u sebi ma nosite se vise u tri pizde materine vi i vase gluposti, najbolje se ne druziti i ne pricati nista i ni sa kim.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by immortal 19/10/2018, 17:03

Ringo10 wrote:Najvaznija stvar koju sam naucio na takozvanom demokratskom Zapadu je to da je najbolje drzat jezicinu za zubima.
demokracija šutnja daleko širih razmjera o stvarima opasnim za skupine naroda u cjelosti
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 19/10/2018, 17:09

Ringo10 wrote:
pismejker wrote:uffffff..sinoc baniran nanovo na Mixeru..zasto jer sam rekao da ne vidim ZENSKE karaktere u igri Mudern Wurfer 4 u setupu za izbor igacih likova..i rekoh ocito iz zajebancije da je igra seksisticka,potom me optuzise da sam rasist,i hop dojde ban...
Prije tri mjeseca poslije posla odemo u bilijar klub i zaigramo uz pivo. Igram protiv jednom malog koji se zabavlja sa jednom curom iz iste firme treba da se vjencaju uskoro.

I izgubim ja i onako u zajebanciji kazem - ma lako je njemu kad trenira svaki dan stavljanje u rupu. MAli se nasmijao i vecina se nasmijala  ali ....

Zovne me glavni kasnije koji tu nije ni bio i kaze mi kako nije lijepo da se zajebavam na takav nacin, to je nekorektno, posebno prema nasoj koleginici sa kojom se taj mladic zabavlja i bla bla bla bla ...

E rekoh u sebi ma nosite se vise u tri pizde materine vi i vase gluposti, najbolje se ne druziti i ne pricati nista i ni sa kim.

Mda..istina..ili nemaju smisao za zajebanciju,sto bas i ne vjerujem,ili se uvijek netko nadje forsirati NEKA PRAVA ZENA,PEDERA,CHAMUGA ili naprosto se uvlaci netko nekome,pa onda te razapnu na tocak...nebitan razlog Ringo,bitno je ono,da je TZV. sloboda i sloboda govora,relikti proslosti,sve radi neke politicke korektnosti..u biti,da vlast drzi na lajni sto kracoj gradjanstvo..
Potapsem ja jednom jednu svabicu po ramenu..znak naklonosti,simpatija,prijateljstva i dobre namjere,a ona se zapjeni i zagalami da to ne cinim,pogledala me bijesno i pocela trtljati kako ne podnosi kad joj to netko cini..pocela se skoro histericno tresti..hajmo mi Sveti,brisimo prije li netko ne pozove Gestapo,i optuze me za tk ozna sto..ludo sve postalo... No
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 19/10/2018, 21:29

Biži ti otale sveto, ni zapad za tebe.

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Guest 19/10/2018, 21:32

Dobro,na Zapadu se moze para umlatiti..vec sam kupio Dachu u Rusiji..kad se para namlacja dobro,kupi se i ide za Rusiju.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 28/10/2018, 22:10

kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 28/10/2018, 22:13

pismejker wrote:Zapad..etoc..
dakle,Zapad kaze da oni nisu dekadentni.. :clown Sve st ocine je za Pojedinca i njegovu korist,individualizam puca o plafon,a osobne zelje su Alfa i Omega..
Odatle i potice dekadentnost koju promoviraju liberali,puni svih i svakakvih opachina u svojim tendencijama.. :cleanteeth

glavno da si ti na zapadu bougat :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ringo10 29/10/2018, 02:42

pismejker wrote:Dobro,na Zapadu se moze para umlatiti..vec sam kupio Dachu u Rusiji..kad se para namlacja dobro,kupi se i ide za Rusiju.. :cleanteeth
Moze, i ja dobro zaradim, ali moje iskustvo je grozno, jebo ti ovakav zivot. Radim ko konj, po tri do cetiri sata dnevno provedem samo za volanom jurcajuci tamo vamo dodjem kuci taman da popijem kavu i veceram i odmah u krpe jer ujutru valja ustati rano pa na posao. 
Koliko sam vikenda morao odraditi jer posao je hitan ...
Zajebano ...
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Yehudim 29/10/2018, 02:50

Ringo10 wrote:
pismejker wrote:Dobro,na Zapadu se moze para umlatiti..vec sam kupio Dachu u Rusiji..kad se para namlacja dobro,kupi se i ide za Rusiju.. :cleanteeth
Moze, i ja dobro zaradim, ali moje iskustvo je grozno, jebo ti ovakav zivot. Radim ko konj, po tri do cetiri sata dnevno provedem samo za volanom jurcajuci tamo vamo dodjem kuci taman da popijem kavu i veceram i odmah u krpe jer ujutru valja ustati rano pa na posao. 
Zajebano ...

Ovisi šta radiš. Znam jednoga Čeha koji svaki dan vozi 70 KM na posa i toliko nazad ali sam si je kriv

jer se ne može odvojiti od ćaće i matere i sa ženom naći drugi smještaj.

Inače subota i nedilja slobodni.  Godišnje 4 dana slobodna + praznici ( kojih je više nego ikada )

eo i sada, ovaj ponediljak ( 29-ti )je neradni a plaćen.I tako svako malo.

Dva puta godišnje premije, isplata godišnjeg pred godišnji..............

Za druge ne znam ali evo.........

2018-03-06

Back to top Go down

Post by Ringo10 29/10/2018, 02:55

Yehudim wrote:
Ringo10 wrote:
Zajebano ...

Ovisi šta radiš. Znam jednoga Čeha koji svaki dan vozi 70 KM na posa i toliko nazad ali sam si je kriv

jer se ne može odvojiti od ćaće i matere i sa ženom naći drugi smještaj.

Inače subota i nedilja slobodni.  Godišnje 4 dana slobodna + praznici ( kojih je više nego ikada )

eo i sada, ovaj ponediljak ( 29-ti )je neradni a plaćen.I tako svako malo.

Dva puta godišnje premije, isplata godišnjeg pred godišnji..............

Za druge ne znam ali evo.........
MA znam ali ako se zajebes ko ja pa krenes u svoj vlastiti biznis onda nema natrag. Ne vidis ni sunca ni mjeseca i sve je podredjeno poslu.

Cesto zalim sto nisam ostao da radim u jednoj kompaniji za manju lovu ali sam bio i mnogo slobodniji.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Yehudim 29/10/2018, 03:05

E....

2018-03-06

Back to top Go down

Post by Guest 29/10/2018, 09:38

http://www.paraf.hr/uzas-u-freiburgu-mladu-njemicu-silovalo-14-azilanata-u-grmlju-se-izivljavali-cak-cetiri-sata/
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 29/10/2018, 09:40

pozvali prijatelje- pa bokte jebo i onda ona u petom danu da se integriraju svi imigranti, kako možeš tako nešto govorit bez srama :(
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 29/10/2018, 09:58

neka su je izjebali. kako ide ona kineska - ubiješ jednog odgajaš stotinu..
sada izjebu jednu švabicu, ona ima oko 200-300 frendova na fejsbooku, istamgramu itd.. odgajaju 200 drugih švaba

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Guest 29/10/2018, 10:22

kic wrote:
pozvali prijatelje- pa bokte jebo i onda ona u petom danu da se integriraju svi imigranti, kako možeš tako nešto govorit bez srama :(

jel to ti meni psuješ bez ikakvog povoda? na čemu si jutros?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 29/10/2018, 10:27

ne psujem tebi nego toj u petom danu i drugima koji su za famozno trpanje-
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10