Degenerirani Zapad
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Degenerirani Zapad
Pa jos je koliko toliko podnoshljivo,buducnost ce biti opako brutalna..Speare Shaker wrote:pismejker wrote:djete dakle,ima na sebi ne majka..da bude mjasan..
Shvatio sam odmah. I da, ljudi jesu prirodno osjetljivi na potrebe svoje djece, ali što je previše, ipak je previše.
Guest- Guest
yepte se..Rujka dovrshava svoj fini chorbuljak i punjene zapecene palachinke..ajte zdravo
Guest- Guest
prije bih rekla iskoristavanje bez granica i odgovornosti tudje djece, zena... svih i svega..kic wrote:Speare Shaker wrote:pismejker wrote:E upravo tako,dobro si sazeo..dobivas cijelo jedno novo trziste za usluge i robu..Speare Shaker wrote:pismejker wrote:Davno veleumno rekoh,da se u svijetu buducnosti djeca idu iskoristiti u najraznorodnije svrhe..djeca su biznis buducnosti,jerbo su sva ostala podrucja zasicena ponudom..
Pretvoriti ih u ovisnike u nečemu, to je san snova svakog trgovca, proizvođača, sudionika tržišta i slično.
Kada to jednom postigneš, dobio si odanog ovisnika o tom nečemu do kraja njegovog života.
Pedofilija, prostitucija, intoksikacija duhanom, alkoholom, drogama... you name it. Sve to najlakše započinje upravo u dječjoj dobi.
bludnost je u biti srž modernizma, od arhitekture do.. sveg ostalo-
ovo je dobar razlog za rat
ukoliko ne dodje do njega gasi se zivot na zemlji
normalni nece htjeti radjati djecu da bi ih djavli mucili
oni sami nece biti sposobni za to
i to je postepeni kraj svjeta
ipak ce biti rata
2014-04-16
zar zna kuhati..mislio sma da se zna samo prcitipismejker wrote:yepte se..Rujka dovrshava svoj fini chorbuljak i punjene zapecene palachinke..ajte zdravo
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Zapad je moralni i društvena odron...liberalna trulež...uvelike smrdi.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
..zapad je poceo dozivljavati moralni odron kad je prvi put dao prava nastranima
2015-09-08
vuksadinare wrote:..zapad je poceo dozivljavati moralni odron kad je prvi put dao prava nastranima
kad su priznali Kosovo i Hrvatsku, još onda
poslije je došlo sve drugo
crvenkasti-
2014-04-17
o đe's busija š'a ba ima?...nema ti ni za lijekcrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:..zapad je poceo dozivljavati moralni odron kad je prvi put dao prava nastranima
2015-09-08
vuksadinare wrote:o đe's busija š'a ba ima?...nema ti ni za lijekcrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:..zapad je poceo dozivljavati moralni odron kad je prvi put dao prava nastranima
išo u zijaret do Fate aškovat
crvenkasti-
2014-04-17
Rad pravosuđa Krsnik je opisao ovako:
“Mi živimo u opasnom vremenu, u opasnoj zemlji, gdje se svi nalazimo u opasnosti. Ovdje nema pravne sigurnosti. Nema prava. Sve to gledam već 28 godina. Zato naši građani masovno idu na Europski sud u Strasbourg, kazao je Krsnik.
[size=9]OGLAS[/size]Smatra da su pravni i financijski sustav u vlasti tzv. parasustava koji ga koristi za svoje interese.
“Parasustav čine političke elite kojima je najvažnije da u društvu imaju dvije poluge moći. Sustav progona i financije. Kada žele nekoga likvidirati, pokreću te poluge moći. Pritom konačna presuda uopće nije važna. Važno je jedino da proces čim dulje traje. I Agrokor i Bandić i ‘afera sms’ sve su to lakrdije. Presude ćemo imati tek nakon 10 i više godina. Pa koda nas se optužnica diže tek nakon dvije godine!, upozorava Krsnik.
“Mi živimo u opasnom vremenu, u opasnoj zemlji, gdje se svi nalazimo u opasnosti. Ovdje nema pravne sigurnosti. Nema prava. Sve to gledam već 28 godina. Zato naši građani masovno idu na Europski sud u Strasbourg, kazao je Krsnik.
[size=9]OGLAS[/size]
“Parasustav čine političke elite kojima je najvažnije da u društvu imaju dvije poluge moći. Sustav progona i financije. Kada žele nekoga likvidirati, pokreću te poluge moći. Pritom konačna presuda uopće nije važna. Važno je jedino da proces čim dulje traje. I Agrokor i Bandić i ‘afera sms’ sve su to lakrdije. Presude ćemo imati tek nakon 10 i više godina. Pa koda nas se optužnica diže tek nakon dvije godine!, upozorava Krsnik.
Degenerirana Hrvatska
Tj hrvatsko pravosuđe
A tu je korijen svega zla
Tj hrvatsko pravosuđe
Sora wrote:Degenerirana Hrvatska
Tj hrvatsko pravosuđe
Korijen svega zla je u takvima kao što si ti.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:Sora wrote:Degenerirana Hrvatska
Tj hrvatsko pravosuđe
Ne nije.......to znaš i sam.
Pravi problem je naci - usraška lopovska banda.
Korumpirano sudstvo, klero utjecaj, paralelne strukture vlasti, nepotizam ...........
Yehudim wrote:Speare Shaker wrote:Sora wrote:Degenerirana Hrvatska
Tj hrvatsko pravosuđe
Znam, ali nije niti daleko od toga.
Guest- Guest
Vrlo mudro receno Mortalka..IPAK..Vladajuce kaste u Svijetu su se okruzile brutalnim vojskama,policijom,privatnim vojskama,a chipiranje gradjanstva ce uskoro postati realnost..mortal wrote:prije bih rekla iskoristavanje bez granica i odgovornosti tudje djece, zena... svih i svega..kic wrote:Speare Shaker wrote:pismejker wrote:E upravo tako,dobro si sazeo..dobivas cijelo jedno novo trziste za usluge i robu..Speare Shaker wrote:
Pretvoriti ih u ovisnike u nečemu, to je san snova svakog trgovca, proizvođača, sudionika tržišta i slično.
Kada to jednom postigneš, dobio si odanog ovisnika o tom nečemu do kraja njegovog života.
Pedofilija, prostitucija, intoksikacija duhanom, alkoholom, drogama... you name it. Sve to najlakše započinje upravo u dječjoj dobi.
bludnost je u biti srž modernizma, od arhitekture do.. sveg ostalo-
ovo je dobar razlog za rat
ukoliko ne dodje do njega gasi se zivot na zemlji
normalni nece htjeti radjati djecu da bi ih djavli mucili
oni sami nece biti sposobni za to
i to je postepeni kraj svjeta
ipak ce biti rata
dakle,rata netje biti,izgubljen jest,a ovi sto se vode jos ,vode se samo na proxy teritorijima,gdje u biti involvirani ne stradavaju...
Guest- Guest
zna se i Prch..Fuk..zna se kraljevski jebati..kraljevski i kuha,sve sto radi,radi kraljevski...sretan sam ja Chovjek..vuksadinare wrote:zar zna kuhati..mislio sma da se zna samo prcitipismejker wrote:yepte se..Rujka dovrshava svoj fini chorbuljak i punjene zapecene palachinke..ajte zdravo
Guest- Guest
Njemu. Sejkiju sam ja najveci problemYehudim wrote:Speare Shaker wrote:Sora wrote:Degenerirana Hrvatska
Tj hrvatsko pravosuđe
Pravi problem je naci - usraška lopovska banda.
Korumpirano sudstvo, klero utjecaj, paralelne strukture vlasti, nepotizam ...........
Jer mu ne dam srati
Pa uzmi brte LAXOGEL
Speare Shaker wrote:pismejker wrote:Davno veleumno rekoh,da se u svijetu buducnosti djeca idu iskoristiti u najraznorodnije svrhe..djeca su biznis buducnosti,jerbo su sva ostala podrucja zasicena ponudom..
Pretvoriti ih u ovisnike u nečemu, to je san snova svakog trgovca, proizvođača, sudionika tržišta i slično, a to je najlakše upravo u dječijoj dobi.
ma, ni to baš tako. većina ljudi imo normalan odnos prema nasilnim socijalističkin institucijama. mi mrzimo te institucije, mrzimo.
one ne utječu na nos, uspjevaju nas skrenuti s puta u smislu da nan ukradu vrime, ali više od toga ne.
2014-04-16
Nikako da uhvatite bit...Na djelu je razaranje ljudske vrste.
red wolf-
2016-02-10
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Njemački ministar financija kaže da će njemci bez crnaca i arapa postati degenerirani i incestuozni
» Zapad je Cudo
» "Zapad 2021"
» ZAPAD SMIRIO KOLINDU
» Zašto je Zapad u kurcu?
» Zapad je Cudo
» "Zapad 2021"
» ZAPAD SMIRIO KOLINDU
» Zašto je Zapad u kurcu?
Page 2 of 7