Za vojvodu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Za vojvodu
Bože dragi u šta nam se Europa pretvorila. Samo velikani mogu prepoznat borbu našeg vođe i najvećeg njemačkog sina. Vječna mu slava!
Sve ostale treba u logore
Re: Za vojvodu
Sieg heil
Sieg heil
Sieg heil
Vratit cemo se brate.
Opet ce se europom vioriti sveta zastava sa kukastim krizem
Sieg heil
Sieg heil
Vratit cemo se brate.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Samo nacionalsocijalizam može spasit Europu. Bože dragi vrati nam Hitlera na zemljuPABLO ESCOBAR wrote:Sieg heil
Sieg heil
Sieg heil
Vratit cemo se brate.
Ne pričaj gluposti o svetoj ideologiji.Serbia Strong wrote:U čemu je razlika? I jedni i drugi su pederčine...
Bracala šta misliš o doseljavanju arapa i crnaca u europu?
Ko uopce spominje srbe kad pricas o pederluku. Jeli objasni di mi to spominjemo srbe. Nepetljaj se di ti nije misto jeben ti cetnicku materSerbia Strong wrote:U čemu je razlika? I jedni i drugi su pederčine...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1