Pitanje za vojvodu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Pitanje za vojvodu
Koji je nogometaš najbolji na svijetu?
Prije odgovora zamolio bi te da pogledaš ovu sliku:
https://2img.net/h/s1.postimg.cc/26aidbrulr/22414359_10213133042775744_1510240749_n.png
Prije odgovora zamolio bi te da pogledaš ovu sliku:
https://2img.net/h/s1.postimg.cc/26aidbrulr/22414359_10213133042775744_1510240749_n.png
Re: Pitanje za vojvodu
Nakon ovoga mogu potvrditi da je Cristiano ronaldo pripadnik svetog katolickog arijevskog pokreta. Uvijek sam znao da usprkos cinjenici da je losiji od Messija u njemu ima ono nesto sto ga veze sa Nama i nasim VODJOM. Boze zar je Vodja toliko velik toliko mocan da ga se i u kontekstu nogometa spominje i slavi. Jos da Cristiano pridje u Schalke brate diga bi mu kapelicu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Brate Cristiano je stari nacist, samo to ne smije javno priznat! Ne bi se čudio da jednog dana potpiše za Schalke i tamo završi karijeruDesert_fox wrote:Nakon ovoga mogu potvrditi da je Cristiano ronaldo pripadnik svetog katolickog arijevskog pokreta. Uvijek sam znao da usprkos cinjenici da je losiji od Messija u njemu ima ono nesto sto ga veze sa Nama i nasim VODJOM. Boze zar je Vodja toliko velik toliko mocan da ga se i u kontekstu nogometa spominje i slavi. Jos da Cristiano pridje u Schalke brate diga bi mu kapelicu
Kako bi mu ga Hitler trpa u čmar...
Vise je volija guzit cigane, nego fiktivnu Evu haha...
:D
Vise je volija guzit cigane, nego fiktivnu Evu haha...
:D
Guest- Guest
Ti nastavi pusit kurac anti tomicu i borisu dezulovicu jebali te oni
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
koji debili obojica. pa ovako mozes svakog fudbalera da uhvatis...
daj se streljajte, gluperde...
daj se streljajte, gluperde...
Guest- Guest
Ante, volin te...Desert_fox wrote:Ti nastavi pusit kurac anti tomicu i borisu dezulovicu jebali te oni
<3
Al i ti i ja znamo da su Hitler i CR ista sorta...
I ne mislin pri tome da su arijevci, nacisti ili sta već...
Isti su ka i Ricky Martin...
Last edited by fridrih_niche on 11/10/2017, 09:10; edited 1 time in total (Reason for editing : Hjk)
Guest- Guest
koje kiselo grozdje, boze dragi...
ronaldo peder, hahahahhaha vic veka.
ronaldo peder, hahahahhaha vic veka.
Guest- Guest
svi najbolji nogometaši i zlatne lopte katolici zna se kome bog daje najviše talenta cr, messi, kaka, ronaldinho... može još unazad koliko hoćete svega vjera dominira
bafalo wrote:svi najbolji nogometaši i zlatne lopte katolici zna se kome bog daje najviše talenta cr, messi, kaka, ronaldinho... može još unazad koliko hoćete svega vjera dominira
hristo stoichkov nije bio katolik, zizou takodje...
Guest- Guest
Ti si gospemi bolestan covik ali bas poremecen u glavu. Nediraj ti meni vodju manijace a ostalina jebi mater kako te volja samo Vodju nedirajfridrih_niche wrote:Ante, volin te...Desert_fox wrote:Ti nastavi pusit kurac anti tomicu i borisu dezulovicu jebali te oni
<3
Jos nisi svjestan koliko je velik bio i ostao. Njegova ostavstina je najveci dar covjecanstvu. Ali preglup si da to shvatis
2015-09-13
Pele Messi CR7 Franz Sir Bobby Eusebio Best Platini Puskas Koscics Di Stefano Garrincha Rimario Rossi Cruiff Der Bomber Batistuta Del Pieto Pirlo MALDINI .... treneri Otmar Hitzfeld Jose Mourihno Trapattoni Ernst Happel Tomislav Ivic Alberto Pereirra ARIGGO SACCHI Lippi .... Michael Scumacher Senna Fanggio Prost Lauda Jack Stewart.Braća wrote:bafalo wrote:svi najbolji nogometaši i zlatne lopte katolici zna se kome bog daje najviše talenta cr, messi, kaka, ronaldinho... može još unazad koliko hoćete svega vjera dominira
hristo stoichkov nije bio katolik, zizou takodje...
katolicku vjeru ispocjeda i Michael Phelps kao i Usain Bolt.
Kao i Etto Roger Milla
Jednostavno katolicka dominacija u svijetu sporta i opcenito
2015-09-13
Katolicku vjeru ispovjeda i legendarni centar Utah Jazza Karl Malone kao i John Stockton.
Katolickoj vjeri su odani i vec sada legendarni Curry kao i manu ginobilli i tony parker.
Carmelo Anthony i James Harden. Katolik je i najuspjesniji nba igrac sa 11 naslova Bill Russell.
Katolickoj vjeri su odani i vec sada legendarni Curry kao i manu ginobilli i tony parker.
Carmelo Anthony i James Harden. Katolik je i najuspjesniji nba igrac sa 11 naslova Bill Russell.
2015-09-13
Katolicizam je najuspjesniha najjaca i najdominantnija vjera na svijetu. Sekte popzt protestanata luterana evangelika pa pravoslavaca su nista nula bodova. Jedina sansa im je da se poklone svetoj stolici i zakunu na bezuslovnu poslusnost.
Tocno se ponosim jer sam katolik
Tocno se ponosim jer sam katolik
2015-09-13
i tragicno bi bilo, obzirom da katolika ima preko 1.5 milijarde na svetu...
procentualno, katastrofa...
procentualno, katastrofa...
Guest- Guest
Svejedno te volin!Desert_fox wrote:Ti si gospemi bolestan covik ali bas poremecen u glavu. Nediraj ti meni vodju manijace a ostalina jebi mater kako te volja samo Vodju nedirajfridrih_niche wrote:Ante, volin te...Desert_fox wrote:Ti nastavi pusit kurac anti tomicu i borisu dezulovicu jebali te oni
<3
Jos nisi svjestan koliko je velik bio i ostao. Njegova ostavstina je najveci dar covjecanstvu. Ali preglup si da to shvatis
<3
Guest- Guest
vojvoda na ovoj temi si ispao neviđeno glup samo da bi malom mostarskom šiptaru dao malo pažnje, kakvo veličanje pederstva ovo je previše za tebe zato popuši lagano..
End- Posts : 21177
2015-08-25
scorpion-
2014-04-18
Jedi govna zagorac. Volim te ko oci u glavi ali to sto ti mrzis brata skorpiju neznaci da cu ga mrzit i ja. Jel ti jasno mater ti jebemEnd wrote:vojvoda na ovoj temi si ispao neviđeno glup samo da bi malom mostarskom šiptaru dao malo pažnje, kakvo veličanje pederstva ovo je previše za tebe zato popuši lagano..
2015-09-13
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Pitanje za vojvodu
» Pitanje za vojvodu
» pitanje za vojvodu...?
» PITANJE ZA VOJVODU
» pitanje za vojvodu
» Pitanje za vojvodu
» pitanje za vojvodu...?
» PITANJE ZA VOJVODU