Pukli vatrogasci:'Želimo malo popričati sa Torcidom i ovima u Hajduku"
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Pukli vatrogasci:'Želimo malo popričati sa Torcidom i ovima u Hajduku"
Da Juga je mrtva, ali nisu jugonostalgičari...I nebi imao ništa protiv njih u slučaju da se svojski ne trude zatrti hrvatski identitet. Nažalost, to nije slučaj.Ringo10 wrote:MA o kakvoj orjuni lupate. Ja stvarno ne znam koji je vama tamo kurac.
kakva ORJUNA i kakva Jugoslavija.
Baljezganje o Jugoslaviji, orjuni, udbi koja rovari i slicnim glupostima je taktika skretanja paznje budaletina na tuzno stanje u Hrvatskoj.
Jugoslavija je MRTVA, mrtva zauvijek, mrtva ko hetitsko carstvo i nikad se vise nece obnoviti jer niti ima niti ce ikada biti uvjeta za njeno povampirenje.
Prestanite vise trazit neprijatelje i mjerit ljubav prema Hrvatskoj proporcionalno sa kolicinom ustasluka. I prestanite vec jednom traziti vjestice i avetinje koje ne postoje.
Dopizdili vise i Bogu i svijetu.
Guest- Guest
Ma daj ... vi ste tamo stvarno beznadan slucaj ...cassanowa wrote:Da Juga je mrtva, ali nisu jugonostalgičari...I nebi imao ništa protiv njih u slučaju da se svojski ne trude zatrti hrvatski identitet. Nažalost, to nije slučaj.Ringo10 wrote:MA o kakvoj orjuni lupate. Ja stvarno ne znam koji je vama tamo kurac.
Baljezganje o Jugoslaviji, orjuni, udbi koja rovari i slicnim glupostima je taktika skretanja paznje budaletina na tuzno stanje u Hrvatskoj.
Jugoslavija je MRTVA, mrtva zauvijek, mrtva ko hetitsko carstvo i nikad se vise nece obnoviti jer niti ima niti ce ikada biti uvjeta za njeno povampirenje.
Prestanite vise trazit neprijatelje i mjerit ljubav prema Hrvatskoj proporcionalno sa kolicinom ustasluka. I prestanite vec jednom traziti vjestice i avetinje koje ne postoje.
Cuj jugonostagicari ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Da istina je. Neki su mi u RL i sami priznali da su jugonostalgičari. Znam ih dosta. Zašto im nebi vjerovao? I ponavljam, nemem ništa protiv njih sve dok ne počnu uništavati moj hrvatski identitet. Ono, poštujem ih dok to zaslužuju...Ima im se pravo sviđati bilo što, a s druge strane ja imam pravo braniti svoj identitet...Ringo10 wrote:Ma daj ... vi ste tamo stvarno beznadan slucaj ...cassanowa wrote:Da Juga je mrtva, ali nisu jugonostalgičari...I nebi imao ništa protiv njih u slučaju da se svojski ne trude zatrti hrvatski identitet. Nažalost, to nije slučaj.Ringo10 wrote:MA o kakvoj orjuni lupate. Ja stvarno ne znam koji je vama tamo kurac.
Cuj jugonostagicari ...
Guest- Guest
Prokrstario Hrvatsku uzduz i poprijeko, pricao sa gomilom ljudi, imam i rodbinu tamo i NIKAD NISAM SREO NI JEDNU OSOBU KOJA BI VRATILA JUGOSLAVIJU.cassanowa wrote:Da istina je. Neki su mi u RL i sami priznali da su jugonostalgičari. Znam ih dosta. Zašto im nebi vjerovao? I ponavljam, nemem ništa protiv njih sve dok ne počnu uništavati moj hrvatski identitet. Ono, poštujem ih dok to zaslužuju...Ima im se pravo sviđati bilo što, a s druge strane ja imam pravo braniti svoj identitet...Ringo10 wrote:Ma daj ... vi ste tamo stvarno beznadan slucaj ...cassanowa wrote:Da Juga je mrtva, ali nisu jugonostalgičari...I nebi imao ništa protiv njih u slučaju da se svojski ne trude zatrti hrvatski identitet. Nažalost, to nije slučaj.Ringo10 wrote:MA o kakvoj orjuni lupate. Ja stvarno ne znam koji je vama tamo kurac.
Cuj jugonostagicari ...
Ali osobu koja bi zaista voljela obnovu Jugoslavije. Moze on reci da je ONA NEKADASNJA Juga bila bolja ali to ne znaci da bi sad pravio drzavu sa likovima poput Vucica, Vulina, Tome Grobara, pa i sa Janezom Jansom ili Bakirom Izetbegovicem.
Ali sam sreo gomilu likova koji ljubav prema Hrvatskoj mjere kolicinom proustaskog opredjeljenja.
I to je vas stvarni problem pored ekonomije i demografije. A ne jugoslavenstvo i jugonostalgija.
prosjecan jugonostalgicar ima izmedju 60 i 70 godina ukoliko uopce postoji.
Uostalom da ste unaprijedili Hrvatsku umjesto sto ste sve zivo zajebali, ne bi danas ni pricali gluparije o ORJUNAMA i Jugovinama.
I otkuda vama uopce tolika narcisoidnost pa da mislite da svi okolo samo gore od silne zelje da sa vama stvaraju novu Jugo-zajednicu.
Jugu je nemoguce obnoviti i prestanite sa tim sranjima.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Onda očito nismo komunicirali s istim ljudima u Hrvatskoj glede jugonostalgije...Ringo10 wrote:Prokrstario Hrvatsku uzduz i poprijeko, pricao sa gomilom ljudi, imam i rodbinu tamo i NIKAD NISAM SREO NI JEDNU OSOBU KOJA BI VRATILA JUGOSLAVIJU.
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Jesu li Rusi MIG-ovima izvozali Vučića kao malo dijete?
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Mladi poručili vlastima : Jel mnogo ako želimo zemlju iz koje ne želimo da idemo ?
» Prosvjed imigranata u Bihaću : Ne želimo hranu , želimo u Hrvatsku
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Mladi poručili vlastima : Jel mnogo ako želimo zemlju iz koje ne želimo da idemo ?
» Prosvjed imigranata u Bihaću : Ne želimo hranu , želimo u Hrvatsku
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
Page 3 of 3