Jesu li Rusi MIG-ovima izvozali Vučića kao malo dijete?
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Jesu li Rusi MIG-ovima izvozali Vučića kao malo dijete?
http://www.index.hr/vijesti/clanak/jesu-li-rusi-s-migovima-izvozali-vucica-kao-malo-dijete/939368.aspx
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Jesu li Rusi MIG-ovima izvozali Vučića kao malo dijete?
,,na jebes cijenu i remont...sad neka dođe nato ako smije..oni imaju sest mig-29 od kojih neki nisu letjeli godinama..tih 6 vrijedi ko 66....ujke drhtite dogodine u kninu...
2015-09-08
Ne nadaj se. Ti MIG-ovi neće napadati Hrvatsku.
Na tvoju žalost sve ukazuje da ćeš u nekom eventualnom ratu da se biješ protiv nekakvih mundžosa.
A ako želiš protiv Srba,onda ti preporučujem da prijeđeš na islam i pridružiš se kakvom islamističkom pokretu.
Na tvoju žalost sve ukazuje da ćeš u nekom eventualnom ratu da se biješ protiv nekakvih mundžosa.
A ako želiš protiv Srba,onda ti preporučujem da prijeđeš na islam i pridružiš se kakvom islamističkom pokretu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
e moj naivko...takvi kao ti razmisljali su slicno i '91..'nece oni pa susjedi smo'....ja srbinu ne vjerujem ni dok spava....sa njima oprezan uvijek moras biti..i da sa munđosima ratujes oni ce uvijek pokusati iskoristiti priliku za sebe...daj boze da si u pravu..ali jbg ja im nikako ne vjerujem sto se moze..povijest je uciteljica zivota kako se kazejastreb wrote:Ne nadaj se. Ti MIG-ovi neće napadati Hrvatsku.
2015-09-08
Naime, modernizacija šest MIG-ova trebala bi se, po riječima Aleksandra Vučića, odvijati u tri faze, a njezina ukupna cijena iznosit će između 180 i 230 milijuna eura. Ako je taj iznos točan, čini se da će remont šest aviona koštati Srbiju puno više od uobičajene cijene za takve radove, a možda čak i više nego što bi iznosila kupnja već moderniziranih zrakoplova istog tipa.
Obzirom da su jedini Rusi ovlašteni za modernizaciju MIG-ova, cijenu remonta platit će Srbija, a iako se srpski premijer danas hvalio niskim troškovima koje su im omogućili Rusi, zanimljivo je uočiti da je Rusija krajem 2009. prodala Mijanmaru 20 MIG-ova 29 po cijeni od 400 milijuna eura. Po toj računici, Mijanmar je za svaki MIG 29 platio 20 milijuna eura, dok će Srbija samo za remont "doniranih" MIG-ova platiti oko 33 milijuna eura po komadu.
gg
Obzirom da su jedini Rusi ovlašteni za modernizaciju MIG-ova, cijenu remonta platit će Srbija, a iako se srpski premijer danas hvalio niskim troškovima koje su im omogućili Rusi, zanimljivo je uočiti da je Rusija krajem 2009. prodala Mijanmaru 20 MIG-ova 29 po cijeni od 400 milijuna eura. Po toj računici, Mijanmar je za svaki MIG 29 platio 20 milijuna eura, dok će Srbija samo za remont "doniranih" MIG-ova platiti oko 33 milijuna eura po komadu.
gg
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
ma znaju rusi kakvi su srbi..oni za cijenu ne pitaju a'k im spomenes da su 'velesila'...i rijec 'velika'...ako treba svakog srbina ce naopacke da im iz đepova istresu lovu..gargamel0101 wrote:Naime, modernizacija šest MIG-ova trebala bi se, po riječima Aleksandra Vučića, odvijati u tri faze, a njezina ukupna cijena iznosit će između 180 i 230 milijuna eura. Ako je taj iznos točan, čini se da će remont šest aviona koštati Srbiju puno više od uobičajene cijene za takve radove, a možda čak i više nego što bi iznosila kupnja već moderniziranih zrakoplova istog tipa.
gg
2015-09-08
Pa tako i ti danas razmišljaš sanjajući o nekom velikom hrvatsko-muslimansko-šiptarskom bratstvu.vuksadinare wrote:
e moj naivko...takvi kao ti razmisljali su slicno i '91.
Još nisi shvatio da nema nikakve hrvatsko-njemačke koalicije,jer će Švabo Mahmuda Al Rašida primiti u Berlin,a ti ćeš iz njemačke dobiti izgon,ako te ulove na baušteli.
Ne shvaćaš da nema ni američko-ruskog sukoba.
Ti nikako da se prilagodiš novim vremenima i novim uvjetima. Još uvijek si u 90-tima.
2014-04-22
..prilagodio sam se..ali za razliku od tebe ja spavam sa jednim okom...vjerujem samo sebi..i zato nikad mi se nista desilo nije..jastreb wrote:Pa tako i ti danas razmišljaš sanjajući o nekom velikom hrvatsko-muslimansko-šiptarskom bratstvu.vuksadinare wrote:
Još nisi shvatio da nema nikakve hrvatsko-njemačke koalicije,jer će Švabo Mahmuda Al Rašida primiti u Berlin,a ti ćeš iz njemačke dobiti izgon,ako te ulove na baušteli.
Ti nikako da se prilagodiš novim vremenima i novim uvjetima. Još uvijek si u 90-tima.
2015-09-08
Avioni su u letnom stanju. Remont i nadrgradnja se odnose na nove rakete i radare. To niko ne poklanja i morađ da ih platiš u svakom slučaju.vuksadinare wrote:,,na jebes cijenu i remont...sad neka dođe nato ako smije..oni imaju sest mig-29 od kojih neki nisu letjeli godinama..tih 6 vrijedi ko 66....ujke drhtite dogodine u kninu...
i dalje smo bolje prosli nego rumuni koji su eskadrilu f16 starih 30 godina platili pola milijarde...
Guest- Guest
dzango wrote:Avioni su u letnom stanju. Remont i nadrgradnja se odnose na nove rakete i radare. To niko ne poklanja i morađ da ih platiš u svakom slučaju.vuksadinare wrote:,,na jebes cijenu i remont...sad neka dođe nato ako smije..oni imaju sest mig-29 od kojih neki nisu letjeli godinama..tih 6 vrijedi ko 66....ujke drhtite dogodine u kninu...
i moderna avionika...
Guest- Guest
a vidis da ti se premijer hvali kako mu ej sve poklonjeno..samo trebaju gorivo platit...dzango wrote:Avioni su u letnom stanju. Remont i nadrgradnja se odnose na nove rakete i radare. To niko ne poklanja i morađ da ih platiš u svakom slučaju.vuksadinare wrote:,,na jebes cijenu i remont...sad neka dođe nato ako smije..oni imaju sest mig-29 od kojih neki nisu letjeli godinama..tih 6 vrijedi ko 66....ujke drhtite dogodine u kninu...
2015-09-08
vuksadinare wrote:a vidis da ti se premijer hvali kako mu ej sve poklonjeno..samo trebaju gorivo platit...dzango wrote:Avioni su u letnom stanju. Remont i nadrgradnja se odnose na nove rakete i radare. To niko ne poklanja i morađ da ih platiš u svakom slučaju.vuksadinare wrote:,,na jebes cijenu i remont...sad neka dođe nato ako smije..oni imaju sest mig-29 od kojih neki nisu letjeli godinama..tih 6 vrijedi ko 66....ujke drhtite dogodine u kninu...
nemoj da places, vucko...
Guest- Guest
ne placem ja....sto bi plakao..samo kazem...sve je đaba...Roki wrote:vuksadinare wrote:a vidis da ti se premijer hvali kako mu ej sve poklonjeno..samo trebaju gorivo platit...dzango wrote:Avioni su u letnom stanju. Remont i nadrgradnja se odnose na nove rakete i radare. To niko ne poklanja i morađ da ih platiš u svakom slučaju.vuksadinare wrote:,,na jebes cijenu i remont...sad neka dođe nato ako smije..oni imaju sest mig-29 od kojih neki nisu letjeli godinama..tih 6 vrijedi ko 66....ujke drhtite dogodine u kninu...
nemoj da places, vucko...
2015-09-08
Drugo su ti iskopali Srbi zarđalom kašikom?vuksadinare wrote:..prilagodio sam se..ali za razliku od tebe ja spavam sa jednim okom.jastreb wrote:Pa tako i ti danas razmišljaš sanjajući o nekom velikom hrvatsko-muslimansko-šiptarskom bratstvu.vuksadinare wrote:
2014-04-22
ne...drugo oko mi ej na ciljniku...jastreb wrote:Drugo su ti iskopali Srbi zarđalom kašikom?vuksadinare wrote:..prilagodio sam se..ali za razliku od tebe ja spavam sa jednim okom.jastreb wrote:Pa tako i ti danas razmišljaš sanjajući o nekom velikom hrvatsko-muslimansko-šiptarskom bratstvu.vuksadinare wrote:
2015-09-08
Roki wrote:dzango wrote:Avioni su u letnom stanju. Remont i nadrgradnja se odnose na nove rakete i radare. To niko ne poklanja i morađ da ih platiš u svakom slučaju.vuksadinare wrote:,,na jebes cijenu i remont...sad neka dođe nato ako smije..oni imaju sest mig-29 od kojih neki nisu letjeli godinama..tih 6 vrijedi ko 66....ujke drhtite dogodine u kninu...
i moderna avionika...
svejedno, 33 milijuna eura je puno za takav avion po komadu
potpuno novi F16 falcon košta 47 milijuna dolara po komadu, što je po trenutnom tečaju (dolar je ekstremno jak) nešto preko 40 milijuna eura...
a i novi jas grippen je tu negdje, cijena novog je u osnovnoj izvedbi oko 35 milijuna eura, opet govorimo o novom avionu
da li su u pitanju iznosi samo aparata ili uz to idu rezervni delovi, naoruzanje, obuka pilota i zemaljskog osoblja?
Guest- Guest
bracala..jastreb tvrdi da ti priznas bozic 25.12....i da ne bi imao nista protiv da ga vise ne slavis..7.1....Roki wrote:da li su u pitanju iznosi samo aparata ili uz to idu rezervni delovi, naoruzanje, obuka pilota i zemaljskog osoblja?
2015-09-08
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Pukli vatrogasci:'Želimo malo popričati sa Torcidom i ovima u Hajduku"
» Siniša Mihajlović: U Međugorju sam plakao kao malo dijete
» Jesu Rusi ukrali dizajn od najljepše Hrvatske dvorane?
» Rusi: Spriječen atentat na Vučića
» Smještaju li Rusi Vučiću!?Moskva nagovarala Vučića da koalira sa Đilasom i Obradovicem a Adem Vuchiqi odbio 'nepristojnu ponudu'
» Siniša Mihajlović: U Međugorju sam plakao kao malo dijete
» Jesu Rusi ukrali dizajn od najljepše Hrvatske dvorane?
» Rusi: Spriječen atentat na Vučića
» Smještaju li Rusi Vučiću!?Moskva nagovarala Vučića da koalira sa Đilasom i Obradovicem a Adem Vuchiqi odbio 'nepristojnu ponudu'
Page 1 of 5