Pola stvari ne razumijem što je ginekologinja rekla , znanstvene istine nisu temeljene na istini
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Pola stvari ne razumijem što je ginekologinja rekla , znanstvene istine nisu temeljene na istini
Zena uopće ništa nerazumljivo nije rekla , koji je dio to njoj bio znanstvena fantastika pitam se.. jajna stanica? Proces? Sta?Yehudim wrote:kaya wrote:Meni je najsmješnije moram priznati sto Marcel i ova aktivistica ne razumiju sto je ova doktorica pričala ali imaju svoje za reci , floskule uglavnom . Marcel jos ajde manje vise, ali ova ludaca je žensko pa uopće ne mogu shvatiti koji dio njoj nije bio jasan . Jer ova ništa toliko nerazumljivo i na latinskom nije pričala da netko ne bi razumio ..
Od kuda je to ludo stvore uopće došlo i je li imalo biologiju u školi
Jes ba......4 razreda pučke škole, ostalo samo vjeronauk
te rad pri palači velečasnih
Kakva biologija, geografija, fizika, kemija.......komu to triba.......to će sad i onako ukinuti.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Pola stvari ne razumijem što je ginekologinja rekla , znanstvene istine nisu temeljene na istini
A tek da je spomenila klitoris, G-točku, penetraciju,
orga(ni)zam, vulvu, pubis, la jaja, penis.................
bilo bi klečanja na kuruzma i vrmenti........nedilje ti, jat velju
orga(ni)zam, vulvu, pubis, la jaja, penis.................
bilo bi klečanja na kuruzma i vrmenti........nedilje ti, jat velju
Gnječ wrote:ajde zabranite abortus.
sad vi koji ste protiv abortusa lijepo ovdje napišite što će se desiti zabranom abortusa.
ajmo tipkovnice u ruke i krenite.
evo par primjera:
Police Officer Breastfeeding an Abandoned Newborn Baby
primjer drugi:
doctors did not touch the baby by hand that she was dirty, the police breastfeed
https://www.dailyxing.com/news/17561/the-touch-doctors-did-not-touch-the-baby-by-hand-that-she-was-dirty-the-police-breastfeed/eng
gdje je sotonska katolička crkva? gdje su sotonski psihopatski popi i sva bulumenta freakova koji urlaju pro life i gdje su odgovori na moje pitanje svim forumskim hrvatskim katoličkim kurvinim sinovima i kučkama koji se bore protiv pobačaja???
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Di ima dima - već gori ili u šali je uvijek barem pola istine
» Ćiro Blažević: U Zvezdi me nisu hteli jer sam Hrvat; Prosinečki? On je pola Srbin
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» Nina Obuljen rekla što namjerava sa neprofitnim udrugama i HAVC-om a rekla je:Kako drugi odluči(sud)
» Ukrajina pola-pola
» Ćiro Blažević: U Zvezdi me nisu hteli jer sam Hrvat; Prosinečki? On je pola Srbin
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» Nina Obuljen rekla što namjerava sa neprofitnim udrugama i HAVC-om a rekla je:Kako drugi odluči(sud)
» Ukrajina pola-pola
Page 4 of 4