Denkverbot
Page 48 of 50
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Re: Denkverbot
aben wrote:Gnječ wrote:aben wrote:tamo je nojmanja 30 iljod eurov
uzidaj si kuću od slame jebotipas mater bodulsku škrtu trebat će ti 100 bala slame. evo ti mativka može poslati slame iz slavonije mukte.
i prestani zajebavat ovaj napaćeni narod!
imun priručnik o tomu, ali na otocima nemo slame i gnjale, ne moreš to ko nos činiti.
ali zato imaš kamenja pun kurac i mukte je.
Guest- Guest
aben wrote:link?metilda wrote:aben wrote:tamo je nojmanja 30 iljod eurov
ima jedna od 7 kuna...
pa na gnječevu linku
Guest- Guest
https://www.scribd.com/doc/100924284/Priručnik-za-gradnju-kuća-od-bala-slame
2014-04-16
a ne, to je jesun euro, kad ne želiš mećati cijenu, ali skripta zahtijevo unos...metilda wrote:aben wrote:link?metilda wrote:aben wrote:tamo je nojmanja 30 iljod eurov
ima jedna od 7 kuna...
pa na gnječevu linku
2014-04-16
aben wrote:a ne, to je jesun euro, kad ne želiš mećati cijenu, ali skripta zahtijevo unos...metilda wrote:aben wrote:link?metilda wrote:aben wrote:tamo je nojmanja 30 iljod eurov
ima jedna od 7 kuna...
pa na gnječevu linku
šta ja znam, tako piše
Guest- Guest
metilda wrote:aben wrote:a ne, to je jesun euro, kad ne želiš mećati cijenu, ali skripta zahtijevo unos...metilda wrote:aben wrote:link?metilda wrote:
ima jedna od 7 kuna...
pa na gnječevu linku
šta ja znam, tako piše
ti si ćorava kokoš. a aben uopće nije ni pogledao link iz čega se da naslutiti da ga uopće kuća ne zanima jer da ga zanima ne bi ko retard tražio forumaše da mu traže linkove i kuće. na linku stranici ispod 1euro lijepo piše: montažne kuče po najpovoljnijim cijenama radimo.
cijena po m2 već od 550€.
Guest- Guest
a jel'? sad vidiš kako je pročitati rečenicu bez čitanja kontekstaGnječ wrote:metilda wrote:aben wrote:a ne, to je jesun euro, kad ne želiš mećati cijenu, ali skripta zahtijevo unos...metilda wrote:aben wrote:
link?
pa na gnječevu linku
šta ja znam, tako piše
ti si ćorava kokoš. a aben uopće nije ni pogledao link iz čega se da naslutiti da ga uopće kuća ne zanima jer da ga zanima ne bi ko retard tražio forumaše da mu traže linkove i kuće. na linku stranici ispod 1euro lijepo piše: montažne kuče po najpovoljnijim cijenama radimo.
Guest- Guest
metilda wrote:a jel'? sad vidiš kako je pročitati rečenicu bez čitanja kontekstaGnječ wrote:metilda wrote:aben wrote:a ne, to je jesun euro, kad ne želiš mećati cijenu, ali skripta zahtijevo unos...metilda wrote:
pa na gnječevu linku
šta ja znam, tako piše
ma odjebi kurbetino. to je oglas, ako nemožeš pročitati jebeni jednostavni oglas onda si zaista retardirana. kakav jebeni kontekst u oglasu????
Guest- Guest
Ako treba, nabaviti ćemo slamu.
Sjetila sam se priče o vuku i tri praščića :)
Sjetila sam se priče o vuku i tri praščića :)
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
:)Gnječ wrote:metilda wrote:aben wrote:a ne, to je jesun euro, kad ne želiš mećati cijenu, ali skripta zahtijevo unos...metilda wrote:aben wrote:
link?
pa na gnječevu linku
šta ja znam, tako piše
jo sun već prije deset godin dobi ponude od dom projekta, domus plusa, slobenskog marlesa, jednih bosanaca, a nedavno i od trexa. svi su skuplji od 600 eurov.
link ki si ti do sun prošo uzduž i popriko više puti nego ča si ti reko socijalizam i drug tito. kaskaš u u pizdu materinu:)
a kinezi su 220$
2014-04-16
Yes, we have minimum quantity. In the same way, if your quantity is large, we will also give discount.
I got your address, will check with ship company when Monday, then let you know.
tribalo bi viditi koliki je ot quantity.kic wrote:
Yes, we have minimum quantity. In the same way, if your quantity is large, we will also give discount.
I got your address, will check with ship company when Monday, then let you know.
ka bi u jedun kontejner stale dvi tri....
2014-04-16
Full container loading means how many sets of our houses can be loaded into one container, for example, for our STD33 into one container can load 3 sets of houses.
(moram reć da su jako brzi u feedbacku, ja u biti rijetko odgovorim)
kolike 3?kic wrote:
Full container loading means how many sets of our houses can be loaded into one container, for example, for our STD33 into one container can load 3 sets of houses.
(moram reć da su jako brzi u feedbacku, ja u biti rijetko odgovorim)
tipa tri od 50m2?
jer, to je fantastično, ako je kontejner 2000$, i unda iz rike do otoka ili do tvoje pripizdine još 500-1000 $
, unda reket državi 35%,
more se projti za 15000$ po kući!
2014-04-16
aben wrote::)Gnječ wrote:metilda wrote:aben wrote:a ne, to je jesun euro, kad ne želiš mećati cijenu, ali skripta zahtijevo unos...metilda wrote:
pa na gnječevu linku
šta ja znam, tako piše
jo sun već prije deset godin dobi ponude od dom projekta, domus plusa, slobenskog marlesa, jednih bosanaca, a nedavno i od trexa. svi su skuplji od 600 eurov.
link ki si ti do sun prošo uzduž i popriko više puti nego ča si ti reko socijalizam i drug tito. kaskaš u u pizdu materinu:)
a kinezi su 220$
jebem li ti majku koja te podojila šta ti ovdje glumataš govno šugavo rvacko ako znaš sve koji kurac postavljaš pitanja na koja znaš odgovor krv ti hrvatsku jebem.
kod koje kineske firme pregovarate jebem ti oca sad ću toj kineskoj firmi poslati mail da vas odjebe jer ste prevaranti. kurbin sine.
Guest- Guest
Gnječ wrote:aben wrote::)Gnječ wrote:metilda wrote:aben wrote:
a ne, to je jesun euro, kad ne želiš mećati cijenu, ali skripta zahtijevo unos...
šta ja znam, tako piše
a kinezi su 220$
jebem li ti majku koja te podojila šta ti ovdje glumataš govno šugavo rvacko ako znaš sve koji kurac postavljaš pitanja na koja znaš odgovor krv ti hrvatsku jebem.
kod koje kineske firme pregovarate jebem ti oca sad ću toj kineskoj firmi poslati mail da vas odjebe jer ste prevaranti. kurbin sine.
znun za domoće montažne, ali alibabu sun tek nedavno vidi. nis sigur kolika bi bila krajnja cijena, ali o ča pokaživaju je kul
https://www.alibaba.com/premium/Prefab+Houses.html?src=sem_ggl&mark=drm0611&tagId=00146851&product_id=60713980426&pcate=3113&cid=3113&ali_creative_id=37f611038885c6dc3ffb570785a68335&ali_image_material_id=&src=sem_ggl&cmpgn=1598332950&adgrp=55931447730&fditm=&tgt=aud-542990415573&locintrst=&locphyscl=1007616&mtchtyp=&ntwrk=d&device=c&dvcmdl=&creative=303218696628&plcmnt=www.ex-iskon-pleme.com&plcmntcat=boomuserlist%3A%3A684895288&p1=&p2=&aceid=&position=none&gclid=EAIaIQobChMInfnGsYO73gIVRSfgCh3E_AeyEAEYASABEgJE6fD_BwE
2014-04-16
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Page 48 of 50