Zoka i haiku gluposti: Mađarska može raditi što hoće, ali Mađarska tu nije bitna, Hrvatska ima rješenje
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Zoka i haiku gluposti: Mađarska može raditi što hoće, ali Mađarska tu nije bitna, Hrvatska ima rješenje
...koliko su 'pametni' i geostarteski 'potkovani' vidi se na ovom primjeru kad su uveli embargo na uvoz mlijeka u hrvatsku tj eu..misleci da ce ih brisel u tome podrzat..a ovi naredili zokiju da ukine embargo..svakom imalo llaiku ej jasno da ova(kva) eu nece jos dugo...samo ovim imbecilima iz jos malo vlasti to nije jasno...nikako im nije jasno da ovakva dosad strukturirana eu nece vise postojat u dogledno vrijeme i da se clanice unutar eu-a vec geostarteski poziciniraju i da ce eu biti najvjerojatnije federalizirana....a oni(zoka i ekipa) ne znaju gdje bi se pozicionirali..najradije bi na zapad ali ovima nije bas milo da nas prime u njihovu zonu...a posvađao se s drzavnicima gotovo cijele srednje europe...sto kolinda hvala bogu koliko toliko ublazava posljedice..jedino im ostaje 'region' kao alternativa a mislim narocito pusicka pa i zoki ne bi imali nista protiv toga..a josipovic bi bio odusevljen
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Zoka i haiku gluposti: Mađarska može raditi što hoće, ali Mađarska tu nije bitna, Hrvatska ima rješenje
više ti se ne zdopada?vili40 wrote:baš se pitam kakav bi on bio ratni Premijer a Pusićka ministrica vanjskih poslova u ratu?
Tony Soprano-
2015-08-15
nikada mi se ni dopadao nije,ma sve se srušilo onda kada je morao odstupiti onaj medved "jel ti znaš tko sam ja"Tony Soprano wrote:više ti se ne zdopada?vili40 wrote:baš se pitam kakav bi on bio ratni Premijer a Pusićka ministrica vanjskih poslova u ratu?
vili40-
2015-08-02
To je strašno koliko je taj čovjek glup
Njemu se komotno moze suditi za izdaju. Ako je HDZ zlocinacka org. onda je SDP izdajnicka organizacija. Sto jo HV ceka meni nije jasno.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Pusićka, kotromanović, milanče i ranković kažu da vojska ne služi za to i da treba nešto drugo radit!gargamel0101 wrote:Njemu se komotno moze suditi za izdaju. Ako je HDZ zlocinacka org. onda je SDP izdajnicka organizacija. Sto jo HV ceka meni nije jasno.
Guest- Guest
Tony Soprano-
2015-08-15
Zasto me tračate vas dva, asilovski i razbojnik dok me nema?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Znam ja, ti Kajo budno pratiš svog viteza kancelara :)kaja_333 wrote:Zasto me tračate vas dva, asilovski i razbojnik dok me nema?
Kermit-
2014-04-17
Pratim, pratim
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ne vjerujem da baš ne shvaćaju, pogotvo Pusićka, samo ona je spemna otrovati vodovod Zegeja samo da dobije stolicu u UN-u, to je problemnevjestin_razbojnik wrote:a to je ono krucijalno...odvojeni od realna svijeta, neka druga dimenzijavuksadinare wrote:sasma je jasno da zoki i njegova ekipa uopce nisu svjesni kakva je danas situacija u svijetu
Kermit-
2014-04-17
više nisi Kaja već Rada, Radoooo kaficu sa malo šećera hahahakaja_333 wrote:Pratim, pratim
Kermit-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Vlatka Pokos odlucila - ne raditi.'Ne moze mene nitko toliko platiti koliko ja mogu malo raditi'
» “Treba raditi. Neko kaže ne može se. Može se...” kraljica
» Evo prilike za one koji hoće raditi
» Hrvatska se ne može spasiti izborima, ali može neplaćanjem poreza
» Presađivao glave psima, pa sad hoće raditi pokuse i na čovjeku
» “Treba raditi. Neko kaže ne može se. Može se...” kraljica
» Evo prilike za one koji hoće raditi
» Hrvatska se ne može spasiti izborima, ali može neplaćanjem poreza
» Presađivao glave psima, pa sad hoće raditi pokuse i na čovjeku
Page 2 of 2