UMRO NAJVEĆI TALIJANSKI PLAYBOY
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: UMRO NAJVEĆI TALIJANSKI PLAYBOY
sta si se odma stica?!Gnječ wrote:Nice wrote:nikad od nas trgovaca kao od Talijana.Gnječ wrote:Nice wrote:Imamo mi ovakvih galebova na desetke po Dalmaciji...ovaj nije ni zgodan cak...:-D
daj barem jednoga koji ima svjetsku slavu ka i Zanza.
:-))
e vidiš to vama fali. vi ste grezi. nemate mota za oplemeniti nešto bilo što. vi uzidate grezu kuću i to je to cigla, beton i bloketi dalje vam mozak ne funkcionira neznate oplemeniti taj beton blokete i ciglu to sam još u jugi govorio raznim komunistima funkcionerima da su grezi, sirovine nemaju talent za lijepo, stiling i dizajn. ima dosta iznimaka da se razumijemo nisu svi bili grezi. bilo je malo arhitekata čiji su projekti state of the art remek djela arhitekture nažalost u ovoj recikliranoj ustaškoj vukojebini propadaju i ili su ti objekti i građevine srušene. žalosno za narod koji sebe smatra europrskom avangardom.
recimo Zanza kojeg nisam upoznao ali je njegova slava onda došla i do Istre bio je samozatajan običan čovjek koji je radio u disco klubu Blow up u Riminiju i lik je napravio promociju i reklamu za talijanski turizam više nego sve talijanske turističke agencije zajedno a sve je to radio volonterski mukte. nije bio žigolo niti je naplaćivao sebe.
postao je legenda i ostati će legenda i dalje će turistkinje dolaziti u Rimini zbog njega.
Dug jezik, hvalite me usta moja, podvalit, privarit..sta sad...ne mozemo uvik o Hrvatima..:-D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Re: UMRO NAJVEĆI TALIJANSKI PLAYBOY
E ovako se umire i odlazi u večnu slavu. Alal vera.
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Umro najveći nogometaš Diego Armando Maradona
» Najveći zemljoposjednik ujedno i najveći uhljeb koji siše proračun
» Tihomir Orešković - najveći idiot ili najveći Hrvat
» Playboy izabrao hrvatskog muškarca godine
» Playboy November 2017 - Ines Rau the first transgender Playmate.
» Najveći zemljoposjednik ujedno i najveći uhljeb koji siše proračun
» Tihomir Orešković - najveći idiot ili najveći Hrvat
» Playboy izabrao hrvatskog muškarca godine
» Playboy November 2017 - Ines Rau the first transgender Playmate.
Page 3 of 3