UMRO NAJVEĆI TALIJANSKI PLAYBOY
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: UMRO NAJVEĆI TALIJANSKI PLAYBOY
Moje znanje zabarskog prevodi: "poginuo u borbi, slava palome" ili?Gnječ wrote:MORIRE IN BATTAGLIA, ONORE AL MERITO!!
RIP Zanza
gabor, ne bih ga ni dotakla štapom.. sumnjam da će počivati u miru
Guest- Guest
Poginuo u borbi , zaslužena slavaStanojko wrote:Moje znanje zabarskog prevodi: "poginuo u borbi, slava palome" ili?Gnječ wrote:MORIRE IN BATTAGLIA, ONORE AL MERITO!!
RIP Zanza
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Stanojko wrote:Moje znanje zabarskog prevodi: "poginuo u borbi, slava palome" ili?Gnječ wrote:MORIRE IN BATTAGLIA, ONORE AL MERITO!!
RIP Zanza
tako otprilike: poginuo na zadatku, u borbi. slava mu.
Guest- Guest
Bravo ja!Gnječ wrote:Stanojko wrote:Moje znanje zabarskog prevodi: "poginuo u borbi, slava palome" ili?Gnječ wrote:MORIRE IN BATTAGLIA, ONORE AL MERITO!!
RIP Zanza
tako otprilike: poginuo na zadatku, u borbi. slava mu.
metilda wrote:gabor, ne bih ga ni dotakla štapom.. sumnjam da će počivati u miru
pop ga nije htio sahraniti.
"Zanza" senza funerali: il parroco ora si rifiuta
Maurizio Zanfanti, lo "Zanza" latin lover della riviera romagnola morto durante un rapporto sessuale, rischia di non avere i funerali.
Rimini, chiesa rifiuta i funerali di Zanza
La famiglia protesta. Il playboy romagnolo deceduto martedì notte sarà sepolto sabato
https://bologna.repubblica.it/cronaca/2018/09/28/news/rimini_chiesa_rifiuta_i_funerali_di_zanza-207586581/
Guest- Guest
vjerujem da ce cura brzo zaboraviti ovu malu neugodnost i nastaviti s aktivnostima
uz nesto mladje i adekvatnije partnere
uz nesto mladje i adekvatnije partnere
dijagram-
2015-08-09
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
On tebe bimetilda wrote:gabor, ne bih ga ni dotakla štapom.. sumnjam da će počivati u miru
Stapinom
Covjek je dokaz da je ljubav praksa
I da se moze usavršiti
U vremenu pedera i metroseksualaca ..super
A glupi pop ga nije htio sahraniti
Sta?
Ljubomora ?
I da se moze usavršiti
Sta?
Ljubomora ?
Sora wrote:Covjek je dokaz da je ljubav praksa
I da se moze usavršiti
Sta?
Ljubomora ?
Praksa kurac. Ovaj umro je od srčanog udara jer se predozirao viagrom.
Opasno je to.
Meni se jednom toliko začepio nos da nisam mogao disat.
crvenkasti-
2014-04-17
Digao ti se nos umjesto čune... nije čudo ovo demografsko propadanje...crvenkasti wrote:Sora wrote:Covjek je dokaz da je ljubav praksa
I da se moze usavršiti
Sta?
Ljubomora ?
Praksa kurac. Ovaj umro je od srčanog udara jer se predozirao viagrom.
Opasno je to.
Meni se jednom toliko začepio nos da nisam mogao disat.
Gnječ wrote:Noor wrote:ogavan
nije te htio jebat?
immortal-
2014-04-16
Sora wrote:Covjek je dokaz da je ljubav praksa
I da se moze usavršiti
Sta?
Ljubomora ?
ljubav da
Imamo mi ovakvih galebova na desetke po Dalmaciji...ovaj nije ni zgodan cak...:-D
2014-04-12
Nice wrote:Imamo mi ovakvih galebova na desetke po Dalmaciji...ovaj nije ni zgodan cak...:-D
daj barem jednoga koji ima svjetsku slavu ka i Zanza.
Guest- Guest
nikad od nas trgovaca kao od Talijana.Gnječ wrote:Nice wrote:Imamo mi ovakvih galebova na desetke po Dalmaciji...ovaj nije ni zgodan cak...:-D
:-))
2014-04-12
Nice wrote:nikad od nas trgovaca kao od Talijana.Gnječ wrote:Nice wrote:Imamo mi ovakvih galebova na desetke po Dalmaciji...ovaj nije ni zgodan cak...:-D
e vidiš to vama fali. vi ste grezi. nemate mota za oplemeniti nešto bilo što. vi uzidate grezu kuću i to je to cigla, beton i bloketi dalje vam mozak ne funkcionira neznate oplemeniti taj beton blokete i ciglu to sam još u jugi govorio raznim komunistima funkcionerima da su grezi, sirovine nemaju talent za lijepo, stiling i dizajn. ima dosta iznimaka da se razumijemo nisu svi bili grezi. bilo je malo arhitekata čiji su projekti state of the art remek djela arhitekture nažalost u ovoj recikliranoj ustaškoj vukojebini propadaju i ili su ti objekti i građevine srušene. žalosno za narod koji sebe smatra europrskom avangardom.
recimo Zanza kojeg nisam upoznao ali je njegova slava onda došla i do Istre bio je samozatajan običan čovjek koji je radio u disco klubu Blow up u Riminiju i lik je napravio promociju i reklamu za talijanski turizam više nego sve talijanske turističke agencije zajedno a sve je to radio volonterski mukte. nije bio žigolo niti je naplaćivao sebe.
postao je legenda i ostati će legenda i dalje će turistkinje dolaziti u Rimini zbog njega.
Guest- Guest
Nije to do Zanze nego do talijanka...Gnječ wrote:Nice wrote:Imamo mi ovakvih galebova na desetke po Dalmaciji...ovaj nije ni zgodan cak...:-D
sta si se odma stica?!Gnječ wrote:Nice wrote:nikad od nas trgovaca kao od Talijana.Gnječ wrote:Nice wrote:Imamo mi ovakvih galebova na desetke po Dalmaciji...ovaj nije ni zgodan cak...:-D
e vidiš to vama fali. vi ste grezi. nemate mota za oplemeniti nešto bilo što. vi uzidate grezu kuću i to je to cigla, beton i bloketi dalje vam mozak ne funkcionira neznate oplemeniti taj beton blokete i ciglu to sam još u jugi govorio raznim komunistima funkcionerima da su grezi, sirovine nemaju talent za lijepo, stiling i dizajn. ima dosta iznimaka da se razumijemo nisu svi bili grezi. bilo je malo arhitekata čiji su projekti state of the art remek djela arhitekture nažalost u ovoj recikliranoj ustaškoj vukojebini propadaju i ili su ti objekti i građevine srušene. žalosno za narod koji sebe smatra europrskom avangardom.
recimo Zanza kojeg nisam upoznao ali je njegova slava onda došla i do Istre bio je samozatajan običan čovjek koji je radio u disco klubu Blow up u Riminiju i lik je napravio promociju i reklamu za talijanski turizam više nego sve talijanske turističke agencije zajedno a sve je to radio volonterski mukte. nije bio žigolo niti je naplaćivao sebe.
postao je legenda i ostati će legenda i dalje će turistkinje dolaziti u Rimini zbog njega.
Dug jezik, hvalite me usta moja, podvalit, privarit..sta sad...ne mozemo uvik o Hrvatima..:-D
2014-04-12
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Umro najveći nogometaš Diego Armando Maradona
» Najveći zemljoposjednik ujedno i najveći uhljeb koji siše proračun
» Tihomir Orešković - najveći idiot ili najveći Hrvat
» Playboy izabrao hrvatskog muškarca godine
» Playboy November 2017 - Ines Rau the first transgender Playmate.
» Najveći zemljoposjednik ujedno i najveći uhljeb koji siše proračun
» Tihomir Orešković - najveći idiot ili najveći Hrvat
» Playboy izabrao hrvatskog muškarca godine
» Playboy November 2017 - Ines Rau the first transgender Playmate.
Page 2 of 3