ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bestraga nestao sirijski akademik

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Bestraga nestao sirijski akademik - Page 2 Empty Re: Bestraga nestao sirijski akademik

Post by Guest 28/9/2018, 12:22

Eroo wrote:
vuksadinare wrote:iš'o čoe'k sa formulom 'ako prođe prođe' i tako prelazio granice u potrazi za 'kcerkom'..nije ovaj bas takva budala..sto da riskira zdravlje,zivot,pentranje po gudurama,hodanje po mocvarama i pustopoljonima..dos'o coe'k lijepo na granicu..'trazim kcerku ona je kod vas preku molim vas pustite me'...zatim krene kano oka suza..i eto ga preko grane bez po muke :)

E, sad, ovuda neće proći i bit će vraćen tamo odakle je došao ito ekspresno...

A od nas onda dalje natrag, odakle je došao.

Guest
Guest

Back to top Go down

Bestraga nestao sirijski akademik - Page 2 Empty Re: Bestraga nestao sirijski akademik

Post by Yehudim 28/9/2018, 12:23

Eroo wrote: ili u nekoj od džamija, također nije isključena ta mogućnost

To je najizglednije.

Prije par god sam prolazio kraj djamije u Grazu i vidim jedno 20-tak njih,

tamo spavaju na krevetima na kat, kao u zatvoru slično, imaju menzu, mukte hrana,

piju čajeve i igraju karte po cili dan.

Spavači.

Samo u Njemačkoj je nestalo ispod radara na desetke tisuća islamista.

Nitko ne zna di su i šta spremaju.

2018-03-06

Back to top Go down

Post by Eroo 28/9/2018, 12:24

vuksadinare wrote:
Speare Shaker wrote:
vuksadinare wrote:iš'o čoe'k sa formulom 'ako prođe prođe' i tako prelazio granice u potrazi za 'kcerkom'..nije ovaj bas takva budala..sto da riskira zdravlje,zivot,pentranje po gudurama,hodanje po mocvarama i pustopoljonima..dos'o coe'k lijepo na granicu..'trazim kcerku ona je kod vas preku molim vas pustite me'...zatim krene kano oka suza..i eto ga preko grane bez po muke :)

To mu je za sad prošlo, ali vidjet ćemo što će mu se dogoditi u Sloveniji ili dalje na zapadu kada njihova policija shvati sa kim ima posla. Ova informacija je sad ipak došla od strane našeg MUP-a njihovim ministarstvima.
lija je to..takvi imaju ne jedan plan vec tri unaprijed...ne bi me zacudilo da na grani sa janezima proda foru..'da mu je bolesna baka preko koja je na samrti i prije nego sto vidi dragog alaha mora vidjeti unuka' :)
Ovdje može samo dobit žig u putovnicu, ili na čelo, ako je nema:

Bestraga nestao sirijski akademik - Page 2 1.13

drunken

2016-07-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare 28/9/2018, 12:30

stoji lik pored granicnog prijelaza sa slikom 'kceri'...suze liju ko iz kabla..priđe granicar..

'Merhaba.Sta je meho sta te muci'

'Ja.izgubiti kcerka ona tamo preko ja sam na svijetu svi tamo ja ovamo srce da mi puci moja kcerka ko zna mozda kod nekog makroa ja je traziti mogu preko'

'Ma moze meho,ali sigurno da ne muljas mozda'

'Ja ne muljati tako mi sina koji negdje isto preko mozda ga tamo ubili ja ga traziti'

'Meho sta nisi rek'o da kcerku trazis'

'Ma da..ja kcer traziti to ja krivo reko..evo samo da suze obrisem..alaha mi nikakav sin.'

'prolazi ali da te vise ne vidimo.Moras se odmah javiti kad kcer promađes u policiju'

'to sigurno evo trcim(he,he) ja se ispricati to mi suza usla u dusnik'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by marcellus 28/9/2018, 12:49

ova njegova "kćerka" je snimljena u vjenčanici, nije mu to kćerka nego žena.... tamo curice od sedam godina udaju za stare kozojebe

2014-04-16

Back to top Go down

Post by vuksadinare 28/9/2018, 12:52

al bas ima prevaranstku i lopovsku facu... :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by catabbath 28/9/2018, 13:16

No u srijedu je, pak, emisija Potraga na RTL-u objavila kako je Sirijac 30. kolovoza registriran u BiH te je tada iskazao namjeru za traženjem azila, ali uz njega nije bila i djevojčica. Uz to, Sektor granične policije Crne Gore odgovorili su da je njegov nezakonit prelazak državne granice Crne Gore iz Albanije zabilježen 23. kolovoza 2018. godine i tada je smješten u Prihvatilište za strance. Ni tada nije uz njega bila kćer koju spominje.

Auuu kako će Šprajc špricati po Maji  Bestraga nestao sirijski akademik - Page 2 1f600

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by omni 28/9/2018, 13:17

vuksadinare wrote:al bas ima prevaranstku i lopovsku facu... :D
Pa dobro sada ovo je neki lijecnik opce prakse, sto bi tek rekao da vidis atomskog fizicara ili primarijusa.
omni
omni

Male
2014-04-12

Back to top Go down

Post by Eroo 28/9/2018, 13:18

marcellus wrote:ova njegova "kćerka" je snimljena u vjenčanici, nije mu to kćerka nego žena.... tamo curice od sedam godina udaju za stare kozojebe
g. je stručnjak za informatiku i sigurnosna pitanja. Kao  takav je uzet u novu slo vladu, koja još nije profunkcionirala.
Pod velikim je pritiskom  lijevo-sučnih, tako da će se teško zadržati u vladi. Zbog ovoga: https://twitter.com/DamirCrncec

2016-07-22

Back to top Go down

Post by catabbath 28/9/2018, 13:44

Pišanje po Maji Sever

Bestraga nestao sirijski akademik - Page 2 +qeebs7Pbv+AAAAAElFTkSuQmCC

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by Leviathan2 28/9/2018, 15:15

vec je on i germaniji ziher
il bar u italiji

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics