I u Srbiji se za dobrim konjima prašina diže
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: I u Srbiji se za dobrim konjima prašina diže
Ne znam kako da tkažem, ali čak ni oni Pižonovi se ne slikaju po konjušnicama sa lakom setom koja ih obuzima, kao vaša predsednica. U kafani da. Ali opet bolje kafana nego konjušnica.Eroo wrote:nemate Hercegovce i sad bi vam Turci bili na Kalamegdanu i u Skadarliji.Pa rekoh ti da tvoji timare...I nebitno mi je ko su tvoji, a ko Pizzonovi...dzango wrote:Vodi ih obojicu kući. Kao i ostale što se krste šapom ili se uopšte ne krste. Ja ti lepo rekoh koji su naši.Eroo wrote:Svašta...Hrvat Dačić se ti krsti umjesto s 5 prsta s peto-krakom. Ustaša, garant.dzango wrote:Kod nas nije važno odakle je ko, sve dotk je naš. Da se krsti sa tri prsta i slavi krsnu Slavu. Sve su to naši ljudi i naše zemlje.Eroo wrote:
Opće poznato je da vama, gedžama, upravljaju hercegovci i crnogorci.
Na kraju krajeva crnogorci su vam dali i zadnju samostalnost, šta ne?
A hercegovci su uvijek tu da pripomognu. Neki od njih su čak i fetivi Hrvati.
Šešelj? Hrvat, kojemu bi Hrvati trebali podići spomenik, kao i Slobi, uostalom.
Bez takvih bi HR teško došla do svoje države. A bogami i vi ..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Svijet je tretira (državnici!) kao visoku NATO dužnosnicu, što ona, u biti, i dalje jeste. Dok god bude živa...dzango wrote:Ne znam kako da tkažem, ali čak ni oni Pižonovi se ne slikaju po konjušnicama sa lakom setom koja ih obuzima, kao vaša predsednica. U kafani da. Ali opet bolje kafana nego konjušnica.Eroo wrote:nemate Hercegovce i sad bi vam Turci bili na Kalamegdanu i u Skadarliji.Pa rekoh ti da tvoji timare...I nebitno mi je ko su tvoji, a ko Pizzonovi...dzango wrote:Vodi ih obojicu kući. Kao i ostale što se krste šapom ili se uopšte ne krste. Ja ti lepo rekoh koji su naši.Eroo wrote:Svašta...Hrvat Dačić se ti krsti umjesto s 5 prsta s peto-krakom. Ustaša, garant.dzango wrote:
Kod nas nije važno odakle je ko, sve dotk je naš. Da se krsti sa tri prsta i slavi krsnu Slavu. Sve su to naši ljudi i naše zemlje.
Vi možete o njoj misliti šta god hoćete, ali stvari će i dalje biti ovakve kao što rekoh.
Eroo wrote:Svijet je tretira (državnici!) kao visoku NATO dužnosnicu, što ona, u biti, i dalje jeste. Dok god bude živa...dzango wrote:Ne znam kako da tkažem, ali čak ni oni Pižonovi se ne slikaju po konjušnicama sa lakom setom koja ih obuzima, kao vaša predsednica. U kafani da. Ali opet bolje kafana nego konjušnica.Eroo wrote:nemate Hercegovce i sad bi vam Turci bili na Kalamegdanu i u Skadarliji.Pa rekoh ti da tvoji timare...I nebitno mi je ko su tvoji, a ko Pizzonovi...dzango wrote:Vodi ih obojicu kući. Kao i ostale što se krste šapom ili se uopšte ne krste. Ja ti lepo rekoh koji su naši.Eroo wrote:
Svašta...Hrvat Dačić se ti krsti umjesto s 5 prsta s peto-krakom. Ustaša, garant.
Vi možete o njoj misliti šta god hoćete, ali stvari će i dalje biti ovakve kao što rekoh.
Pa valjda bi ju sad trebali tretirati kao predsjednicu suverene države, a ne više kao NATO službenicu.
crvenkasti-
2014-04-17
Tretiraju je kao dobro informiranu predsjednicu suverene države.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Svijet je tretira (državnici!) kao visoku NATO dužnosnicu, što ona, u biti, i dalje jeste. Dok god bude živa...dzango wrote:Ne znam kako da tkažem, ali čak ni oni Pižonovi se ne slikaju po konjušnicama sa lakom setom koja ih obuzima, kao vaša predsednica. U kafani da. Ali opet bolje kafana nego konjušnica.Eroo wrote:nemate Hercegovce i sad bi vam Turci bili na Kalamegdanu i u Skadarliji.Pa rekoh ti da tvoji timare...I nebitno mi je ko su tvoji, a ko Pizzonovi...dzango wrote:
Vodi ih obojicu kući. Kao i ostale što se krste šapom ili se uopšte ne krste. Ja ti lepo rekoh koji su naši.
Pa valjda bi ju sad trebali tretirati kao predsjednicu suverene države, a ne više kao NATO službenicu.
Njeni of record savjeti su poželjni i itekako se uzimaju u obzir.
Eroo wrote:Tretiraju je kao dobro informiranu predsjednicu suverene države.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Svijet je tretira (državnici!) kao visoku NATO dužnosnicu, što ona, u biti, i dalje jeste. Dok god bude živa...dzango wrote:Ne znam kako da tkažem, ali čak ni oni Pižonovi se ne slikaju po konjušnicama sa lakom setom koja ih obuzima, kao vaša predsednica. U kafani da. Ali opet bolje kafana nego konjušnica.Eroo wrote:nemate Hercegovce i sad bi vam Turci bili na Kalamegdanu i u Skadarliji.
Pa rekoh ti da tvoji timare...I nebitno mi je ko su tvoji, a ko Pizzonovi...
Napisao si da svi i dalje tretiraju Kolindu kao NATO službenicu, samo što joj je sad radno mjesto u Hrvatskoj.
Što je onda Hrvatska? NATO sobica za njihove službenike?
crvenkasti-
2014-04-17
Uzmi to kako ti je najzgodnije i najlakše za tebe.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Tretiraju je kao dobro informiranu predsjednicu suverene države.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Svijet je tretira (državnici!) kao visoku NATO dužnosnicu, što ona, u biti, i dalje jeste. Dok god bude živa...dzango wrote:
Ne znam kako da tkažem, ali čak ni oni Pižonovi se ne slikaju po konjušnicama sa lakom setom koja ih obuzima, kao vaša predsednica. U kafani da. Ali opet bolje kafana nego konjušnica.
Napisao si da svi i dalje tretiraju Kolindu kao NATO službenicu, samo što joj je sad radno mjesto u Hrvatskoj.
Što je onda Hrvatska? NATO sobica za njihove službenike?
Eroo wrote:Tretiraju je kao dobro informiranu predsjednicu suverene države.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Svijet je tretira (državnici!) kao visoku NATO dužnosnicu, što ona, u biti, i dalje jeste. Dok god bude živa...dzango wrote:Ne znam kako da tkažem, ali čak ni oni Pižonovi se ne slikaju po konjušnicama sa lakom setom koja ih obuzima, kao vaša predsednica. U kafani da. Ali opet bolje kafana nego konjušnica.Eroo wrote:nemate Hercegovce i sad bi vam Turci bili na Kalamegdanu i u Skadarliji.
Pa rekoh ti da tvoji timare...I nebitno mi je ko su tvoji, a ko Pizzonovi...
čitam da je u svijetu porasla proizvodnja jogurta i kruha.
Guest- Guest
crvenkasti wrote:Eroo wrote:
Svijet je tretira (državnici!) kao visoku NATO dužnosnicu, što ona, u biti, i dalje jeste. Dok god bude živa...
U političkim elitama zapada se uvijek dobro pamti minuli rad i stare zasluge.
Guest- Guest
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Stjepan Mesic dize zivce Srbiji!Priznajte Kosovo pa razgovarajte o granicama
» Banjaluka uvodi policiju na konjima
» ide priprema za prekomjerno granatiranje dobrim vijestima
» Hrvatski i srpski oblaci nisu u dobrim odnosima
» Hrvat iz Banja luke ostro Plenkiju:'Provozajmo se.Tuda mogu samo zaprezna kola sa konjima.'
» Banjaluka uvodi policiju na konjima
» ide priprema za prekomjerno granatiranje dobrim vijestima
» Hrvatski i srpski oblaci nisu u dobrim odnosima
» Hrvat iz Banja luke ostro Plenkiju:'Provozajmo se.Tuda mogu samo zaprezna kola sa konjima.'
Page 5 of 5