I u Srbiji se za dobrim konjima prašina diže
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: I u Srbiji se za dobrim konjima prašina diže
ovaj stvarno ko da nema ogledalo, užas!!!!!tre wrote:a ružnog li muškarcakofein wrote:Lepa li si
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ovo izgleda ko da je alf je*o gudu...tre wrote:yudahimov uzor ljepotekofein wrote:Lijepa li si
T.- Posts : 17557
2014-04-14
T. wrote:tre wrote:yudahimov uzor ljepotekofein wrote:Lijepa li si
Ovo izgleda ko da je alf je*o gudu...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
neven ciganović ima bolji stajling od ovog srbe, da zube, frizuru i nazovi neki dekolte??? da ne spominjemNoor wrote:ovaj stvarno ko da nema ogledalo, užas!!!!!tre wrote:a ružnog li muškarcakofein wrote:Lepa li si
Prije gudinaT. wrote:Ovo izgleda ko da je alf je*o gudu...tre wrote:yudahimov uzor ljepotekofein wrote:Lijepa li si
Kako ste i u NATO-u uspeli da završite u konjušnici?Eroo wrote:NATO, bato!dzango wrote:Ovo je slika iz Beča? Baš je u elementu.crvenkasti wrote:dzango wrote:Znam da si predvideo. Još su živi u tebi pašnjaci tvog detinjstva i one kobile sa suncem u očima.Eroo wrote:
Predvidio sam takav komentar.
Uvijek znam odgovore unaprijed.
Što bih ja da mene ovako gleda?
A da, glupo pitanje.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Kako ste i u NATO-u uspeli da završite u konjušnici?Eroo wrote:NATO, bato!dzango wrote:Ovo je slika iz Beča? Baš je u elementu.crvenkasti wrote:dzango wrote:
Znam da si predvideo. Još su živi u tebi pašnjaci tvog detinjstva i one kobile sa suncem u očima.
A da, glupo pitanje.
Provjeri kad je bila pomoćnica glanog komandujućeg pa ti bude sve jasno.
Ne budi piksla. Posle setete o hrvatskom barjaku.kofein wrote:Efendija Džango ne može bez minđuše....valjda naušnice. Pih.
2014-04-19
Ko je bo komadant? Konj?Eroo wrote:dzango wrote:Kako ste i u NATO-u uspeli da završite u konjušnici?Eroo wrote:NATO, bato!dzango wrote:Ovo je slika iz Beča? Baš je u elementu.crvenkasti wrote:
A da, glupo pitanje.
2014-04-19
Nazovi kako hoćeš. Taj "konj" vam i danas kroji lancun.dzango wrote:Ko je bo komadant? Konj?Eroo wrote:dzango wrote:Kako ste i u NATO-u uspeli da završite u konjušnici?Eroo wrote:NATO, bato!dzango wrote:
Ovo je slika iz Beča? Baš je u elementu.
A da, glupo pitanje.
Sve jedno. Opet je konj. A vi opet, koliko vidimo, konjušari. Kako gpd okreneš, vi kod svakog gospodara završite u štali.Eroo wrote:Nazovi kako hoćeš. Taj "konj" vam i danas kroji lancun.dzango wrote:Ko je bo komadant? Konj?Eroo wrote:dzango wrote:Kako ste i u NATO-u uspeli da završite u konjušnici?Eroo wrote:
NATO, bato!
A da, glupo pitanje.
2014-04-19
Tko mi to kaže. A vidi vam se po portalima tko je i koliko konjušar.dzango wrote:Sve jedno. Opet je konj. A vi opet, koliko vidimo, konjušari. Kako gpd okreneš, vi kod svakog gospodara završite u štali.Eroo wrote:Nazovi kako hoćeš. Taj "konj" vam i danas kroji lancun.dzango wrote:Ko je bo komadant? Konj?Eroo wrote:dzango wrote:
Kako ste i u NATO-u uspeli da završite u konjušnici?
A da, glupo pitanje.
Doduše, kod vas to nazivate "timarnicima", valjda kao i vaša nešto južnija braća.
Jesu li vam rekli kako se to kaže na ruskom?
Ne bih znao. Nisam baš upućen u konjušarsku terminologiju. Jebiga, nemam takvu porodičnu tradiciju. Taman da nešto naučim od tebe. Nije ni čudo što si završio u Sloveniji. Ipak je u Hercegovini malo drugačiji odnos prema toj temi čak i kod Hrvata.Eroo wrote:Tko mi to kaže. A vidi vam se po portalima tko je i koliko konjušar.dzango wrote:Sve jedno. Opet je konj. A vi opet, koliko vidimo, konjušari. Kako gpd okreneš, vi kod svakog gospodara završite u štali.Eroo wrote:Nazovi kako hoćeš. Taj "konj" vam i danas kroji lancun.dzango wrote:Ko je bo komadant? Konj?Eroo wrote:
Doduše, kod vas to nazivate "timarnicima", valjda kao i vaša nešto južnija braća.
2014-04-19
Da nemate Hercegovce i sad bi vam Turci bili na Kalamegdanu i u Skadarliji.dzango wrote:Ne bih znao. Nisam baš upućen u konjušarsku terminologiju. Jebiga, nemam takvu porodičnu tradiciju. Taman da nešto naučim od tebe. Nije ni čudo što si završio u Sloveniji. Ipak je u Hercegovini malo drugačiji odnos prema toj temi čak i kod Hrvata.Eroo wrote:Tko mi to kaže. A vidi vam se po portalima tko je i koliko konjušar.dzango wrote:Sve jedno. Opet je konj. A vi opet, koliko vidimo, konjušari. Kako gpd okreneš, vi kod svakog gospodara završite u štali.Eroo wrote:Nazovi kako hoćeš. Taj "konj" vam i danas kroji lancun.dzango wrote:
Ko je bo komadant? Konj?
Jebiga, jedni su unaprijed predodređeni da konje jahaju, a tu ste drugi prirodno određeni da timarite..
Turcima su glave došle Gedže. Od Miloša Obilića, preko Karađorđa do Miloša. Ali ni u Hercegovini nisu voleli okupatore i dušmane. Za razliku od ovih zapadno koji se i danas slikaju u tuđim konjušnicama sa setom u očima.Eroo wrote:Da nemate Hercegovce i sad bi vam Turci bili na Kalamegdanu i u Skadarliji.dzango wrote:Ne bih znao. Nisam baš upućen u konjušarsku terminologiju. Jebiga, nemam takvu porodičnu tradiciju. Taman da nešto naučim od tebe. Nije ni čudo što si završio u Sloveniji. Ipak je u Hercegovini malo drugačiji odnos prema toj temi čak i kod Hrvata.Eroo wrote:Tko mi to kaže. A vidi vam se po portalima tko je i koliko konjušar.dzango wrote:Sve jedno. Opet je konj. A vi opet, koliko vidimo, konjušari. Kako gpd okreneš, vi kod svakog gospodara završite u štali.Eroo wrote:
Nazovi kako hoćeš. Taj "konj" vam i danas kroji lancun.
Jebiga, jedni su unaprijed predodređeni da konje jahaju, a tu ste drugi prirodno određeni da timarite..
2014-04-19
Opće poznato je da vama, gedžama, upravljaju hercegovci i crnogorci.dzango wrote:Turcima su glave došle Gedže. Od Miloša Obilića, preko Karađorđa do Miloša. Ali ni u Hercegovini nisu voleli okupatore i dušmane. Za razliku od ovih zapadno koji se i danas slikaju u tuđim konjušnicama sa setom u očima.Eroo wrote:Da nemate Hercegovce i sad bi vam Turci bili na Kalamegdanu i u Skadarliji.dzango wrote:Ne bih znao. Nisam baš upućen u konjušarsku terminologiju. Jebiga, nemam takvu porodičnu tradiciju. Taman da nešto naučim od tebe. Nije ni čudo što si završio u Sloveniji. Ipak je u Hercegovini malo drugačiji odnos prema toj temi čak i kod Hrvata.Eroo wrote:Tko mi to kaže. A vidi vam se po portalima tko je i koliko konjušar.dzango wrote:
Sve jedno. Opet je konj. A vi opet, koliko vidimo, konjušari. Kako gpd okreneš, vi kod svakog gospodara završite u štali.
Na kraju krajeva crnogorci su vam dali i zadnju samostalnost, šta ne?
A hercegovci su uvijek tu da pripomognu. Neki od njih su čak i fetivi Hrvati.
Kod nas nije važno odakle je ko, sve dotk je naš. Da se krsti sa tri prsta i slavi krsnu Slavu. Sve su to naši ljudi i naše zemlje.Eroo wrote:Opće poznato je da vama, gedžama, upravljaju hercegovci i crnogorci.dzango wrote:Turcima su glave došle Gedže. Od Miloša Obilića, preko Karađorđa do Miloša. Ali ni u Hercegovini nisu voleli okupatore i dušmane. Za razliku od ovih zapadno koji se i danas slikaju u tuđim konjušnicama sa setom u očima.Eroo wrote:Da nemate Hercegovce i sad bi vam Turci bili na Kalamegdanu i u Skadarliji.dzango wrote:Ne bih znao. Nisam baš upućen u konjušarsku terminologiju. Jebiga, nemam takvu porodičnu tradiciju. Taman da nešto naučim od tebe. Nije ni čudo što si završio u Sloveniji. Ipak je u Hercegovini malo drugačiji odnos prema toj temi čak i kod Hrvata.Eroo wrote:
Tko mi to kaže. A vidi vam se po portalima tko je i koliko konjušar.
2014-04-19
Svašta...Hrvat Dačić se ti krsti umjesto s 5 prsta s peto-krakom. Ustaša, garant.dzango wrote:Kod nas nije važno odakle je ko, sve dotk je naš. Da se krsti sa tri prsta i slavi krsnu Slavu. Sve su to naši ljudi i naše zemlje.Eroo wrote:Opće poznato je da vama, gedžama, upravljaju hercegovci i crnogorci.dzango wrote:Turcima su glave došle Gedže. Od Miloša Obilića, preko Karađorđa do Miloša. Ali ni u Hercegovini nisu voleli okupatore i dušmane. Za razliku od ovih zapadno koji se i danas slikaju u tuđim konjušnicama sa setom u očima.Eroo wrote:Da nemate Hercegovce i sad bi vam Turci bili na Kalamegdanu i u Skadarliji.dzango wrote:
Ne bih znao. Nisam baš upućen u konjušarsku terminologiju. Jebiga, nemam takvu porodičnu tradiciju. Taman da nešto naučim od tebe. Nije ni čudo što si završio u Sloveniji. Ipak je u Hercegovini malo drugačiji odnos prema toj temi čak i kod Hrvata.
Šešelj? Hrvat, kojemu bi Hrvati trebali podići spomenik, kao i Slobi, uostalom.
Bez takvih bi HR teško došla do svoje države. A bogami i vi ..
Vodi ih obojicu kući. Kao i ostale što se krste šapom ili se uopšte ne krste. Ja ti lepo rekoh koji su naši.Eroo wrote:Svašta...Hrvat Dačić se ti krsti umjesto s 5 prsta s peto-krakom. Ustaša, garant.dzango wrote:Kod nas nije važno odakle je ko, sve dotk je naš. Da se krsti sa tri prsta i slavi krsnu Slavu. Sve su to naši ljudi i naše zemlje.Eroo wrote:Opće poznato je da vama, gedžama, upravljaju hercegovci i crnogorci.dzango wrote:Turcima su glave došle Gedže. Od Miloša Obilića, preko Karađorđa do Miloša. Ali ni u Hercegovini nisu voleli okupatore i dušmane. Za razliku od ovih zapadno koji se i danas slikaju u tuđim konjušnicama sa setom u očima.Eroo wrote:
Da nemate Hercegovce i sad bi vam Turci bili na Kalamegdanu i u Skadarliji.
2014-04-19
nemate Hercegovce i sad bi vam Turci bili na Kalamegdanu i u Skadarliji.
Pa rekoh ti da tvoji timare...I nebitno mi je ko su tvoji, a ko Pizzonovi...dzango wrote:Vodi ih obojicu kući. Kao i ostale što se krste šapom ili se uopšte ne krste. Ja ti lepo rekoh koji su naši.Eroo wrote:Svašta...Hrvat Dačić se ti krsti umjesto s 5 prsta s peto-krakom. Ustaša, garant.dzango wrote:Kod nas nije važno odakle je ko, sve dotk je naš. Da se krsti sa tri prsta i slavi krsnu Slavu. Sve su to naši ljudi i naše zemlje.Eroo wrote:Opće poznato je da vama, gedžama, upravljaju hercegovci i crnogorci.dzango wrote:
Turcima su glave došle Gedže. Od Miloša Obilića, preko Karađorđa do Miloša. Ali ni u Hercegovini nisu voleli okupatore i dušmane. Za razliku od ovih zapadno koji se i danas slikaju u tuđim konjušnicama sa setom u očima.
Ne znam kako da tkažem, ali čak ni oni Pižonovi se ne slikaju po konjušnicama sa lakom setom koja ih obuzima, kao vaša predsednica. U kafani da. Ali opet bolje kafana nego konjušnica.Eroo wrote:nemate Hercegovce i sad bi vam Turci bili na Kalamegdanu i u Skadarliji.Pa rekoh ti da tvoji timare...I nebitno mi je ko su tvoji, a ko Pizzonovi...dzango wrote:Vodi ih obojicu kući. Kao i ostale što se krste šapom ili se uopšte ne krste. Ja ti lepo rekoh koji su naši.Eroo wrote:Svašta...Hrvat Dačić se ti krsti umjesto s 5 prsta s peto-krakom. Ustaša, garant.dzango wrote:Kod nas nije važno odakle je ko, sve dotk je naš. Da se krsti sa tri prsta i slavi krsnu Slavu. Sve su to naši ljudi i naše zemlje.Eroo wrote:
Opće poznato je da vama, gedžama, upravljaju hercegovci i crnogorci.
2014-04-19
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Stjepan Mesic dize zivce Srbiji!Priznajte Kosovo pa razgovarajte o granicama
» Banjaluka uvodi policiju na konjima
» ide priprema za prekomjerno granatiranje dobrim vijestima
» Hrvatski i srpski oblaci nisu u dobrim odnosima
» Hrvat iz Banja luke ostro Plenkiju:'Provozajmo se.Tuda mogu samo zaprezna kola sa konjima.'
» Banjaluka uvodi policiju na konjima
» ide priprema za prekomjerno granatiranje dobrim vijestima
» Hrvatski i srpski oblaci nisu u dobrim odnosima
» Hrvat iz Banja luke ostro Plenkiju:'Provozajmo se.Tuda mogu samo zaprezna kola sa konjima.'
Page 4 of 5