Kakvo Kosovo, kakvi bakrači, Hrvati su im najveći problem..:D
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Kakvo Kosovo, kakvi bakrači, Hrvati su im najveći problem..:D
Za muslimane posebno, govnjivom motkom.Sora wrote:Bas tako.
Hrvati su propali sa svojom drzavom ko Titanik
Hvataju se za srbe, muslimane i sve druge a nemaju petlje svoje dvoriste počistiti
Grozni ljudi
omni- Posts : 7009
2014-04-12
ajde srbo smiri se... ti si poslušan, voliš kune, miruješ dok ide Lijepa naša, vjerojatno te ćaća i ispratio u HV na odsluženje uz neku Markovu... i ne boj se nitko te neće dirati dok god si tako pametan... e ako poludiš pa počneš srbovati.... jebiga sam pao....sam se otkotrljo uz ujinu pomoć... :)))Gnječ wrote:ja samo znam da što se više vi hrvati bavite srbima to je znak da ste u totalnim govnima da vam je država rvacka u rasulu a vi hrvati bauljate ko muhe bez glave nemate muda počistiti vlastito dvorište pa su vam srbi kao neki ispušni ventil.
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ajde srbo smiri se... ti si poslušan, voliš kune, miruješ dok ide Lijepa naša, vjerojatno te ćaća i ispratio u HV na odsluženje uz neku Markovu... i ne boj se nitko te neće dirati dok god si tako pametan... e ako poludiš pa počneš srbovati.... jebiga sam pao....sam se otkotrljo uz ujinu pomoć... :)))Gnječ wrote:ja samo znam da što se više vi hrvati bavite srbima to je znak da ste u totalnim govnima da vam je država rvacka u rasulu a vi hrvati bauljate ko muhe bez glave nemate muda počistiti vlastito dvorište pa su vam srbi kao neki ispušni ventil.
ti svuda vidiš srbe. ajd popi si ljekić.
Guest- Guest
nu.... tebe, rvata, uvrijedilo... :)))Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:ajde srbo smiri se... ti si poslušan, voliš kune, miruješ dok ide Lijepa naša, vjerojatno te ćaća i ispratio u HV na odsluženje uz neku Markovu... i ne boj se nitko te neće dirati dok god si tako pametan... e ako poludiš pa počneš srbovati.... jebiga sam pao....sam se otkotrljo uz ujinu pomoć... :)))Gnječ wrote:ja samo znam da što se više vi hrvati bavite srbima to je znak da ste u totalnim govnima da vam je država rvacka u rasulu a vi hrvati bauljate ko muhe bez glave nemate muda počistiti vlastito dvorište pa su vam srbi kao neki ispušni ventil.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ej šipac što mu ne zaprjetiš pištoljem iz obližnjeg šumarka kao i do sada. Siguran sam da će se miha uplašitiGnječ wrote:michaellcmacha wrote:ajde srbo smiri se... ti si poslušan, voliš kune, miruješ dok ide Lijepa naša, vjerojatno te ćaća i ispratio u HV na odsluženje uz neku Markovu... i ne boj se nitko te neće dirati dok god si tako pametan... e ako poludiš pa počneš srbovati.... jebiga sam pao....sam se otkotrljo uz ujinu pomoć... :)))Gnječ wrote:ja samo znam da što se više vi hrvati bavite srbima to je znak da ste u totalnim govnima da vam je država rvacka u rasulu a vi hrvati bauljate ko muhe bez glave nemate muda počistiti vlastito dvorište pa su vam srbi kao neki ispušni ventil.
Koji lik cudi me da nije poceo vrištati ko sto inace po običaju zna zaskičati... al nekako mi smrdi da je sad plenkovicev igrac, a od branitelja mu je favorit đakić...:)
2015-08-08
Oš reći da je malo skrenio s kursa?? Inače prije par dana lik reče da nije bilo rata jer njega niko nije napao i da zato nije ni trebala HV da postoji ??? stoga bi ja rekao da je lik i dalje u idiotskom modu sa tendencijom blago linearnog povećanja istoga a samo dragi Bog zna kada će dotaknuti vrhunacmichaellcmacha wrote:Koji lik cudi me da nije poceo vrištati ko sto inace po običaju zna zaskičati... al nekako mi smrdi da je sad plenkovicev igrac, a od branitelja mu je favorit đakić...:)
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kakvo bre Kosovo, morate u NATO
» Demografija je naša Ahilova peta, naš najveći problem
» Problem za Plenkija:Najveći pad HDZ-a,SDP i MOST u porastu
» Boris Tadić- Srbija je najveći problem u regionu
» Pitanje migranata je najveći europski problem
» Demografija je naša Ahilova peta, naš najveći problem
» Problem za Plenkija:Najveći pad HDZ-a,SDP i MOST u porastu
» Boris Tadić- Srbija je najveći problem u regionu
» Pitanje migranata je najveći europski problem
Page 2 of 2