the best
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: the best
Pa Pederko je sad prosječan igrač...scorpion wrote:Znači hoćeš reći da je Neymar bolji od Ronalda? Niče znao sam da se ne kužiš u nogometfridrih_niche wrote:Nije medju 20 najboljih...End wrote:Remember how Neymar left Barcelona to escape Messi's shadow and win the Ballon d'Or?
Not a single vote in yesterday's competition. Pretty sure they call this Karma.
Pederko ni medju 50...
Al marketing je čudo...
;)
Ne znam o čemu ti pričaš, lik je posta nebitan, šta se tiče samog sporta...
Al za ove popratne stvari (plakanje, glumljenje dive i sl.) je dušu da...
Bas san vidija da mu je FIFA stavila da je visok 188 cm, iako je visok 185...
Kompleksas je mora urgirat kod FIFA-e da to srede...
Koja kmecava gluperda...
:D
Guest- Guest
Isto kao i messi, manje višefridrih_niche wrote:Pa Pederko je sad prosječan igrač...scorpion wrote:Znači hoćeš reći da je Neymar bolji od Ronalda? Niče znao sam da se ne kužiš u nogometfridrih_niche wrote:Nije medju 20 najboljih...End wrote:Remember how Neymar left Barcelona to escape Messi's shadow and win the Ballon d'Or?
Pederko ni medju 50...
Al marketing je čudo...
;)
Koja kmecava gluperda...
Ali koliko god da loše igra u zadnje vrijeme, barem 10 puta je bolji od one prevare neyčmara.
Piše da je visok 187cm. A ti znaš koliko je visok? Jesi ga mjerio prije sexa ili poslije?
Mogu forumske tu laprdati kol'ko im volja, ali u analima će za vijeke vijekova pisati da je najbolji igrač svijeta u 2018. godini Luka Modrić.
Zeko-
2015-08-26
Najbolji ce biti juventusovski sin cristiano ronaldo
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Pederko je isto ka i Messi najbolji strijelac i asistent Europe, strijelac najviše slobodnih u tekućoj godini, tvorac najvećeg broja šansi za suigrače, najbolja desetka i devetka svita?scorpion wrote:Isto kao i messi, manje višefridrih_niche wrote:Pa Pederko je sad prosječan igrač...scorpion wrote:Znači hoćeš reći da je Neymar bolji od Ronalda? Niče znao sam da se ne kužiš u nogometfridrih_niche wrote:Nije medju 20 najboljih...End wrote:Remember how Neymar left Barcelona to escape Messi's shadow and win the Ballon d'Or?
Pederko ni medju 50...
Al marketing je čudo...
;)
Koja kmecava gluperda...
Ali koliko god da loše igra u zadnje vrijeme, barem 10 puta je bolji od one prevare neyčmara.
Piše da je visok 187cm. A ti znaš koliko je visok? Jesi ga mjerio prije sexa ili poslije?
Lol!
Možete ti i Bracala još sto puta popusit kurac CR-u i on opet neće bit relevantan ka Messi...
Neymar je klaun, al ipak je trenutno bolji igrač od Pederka...
A npr. Mbappe je duplo bolji od njih dvojice zajedno...
;)
Pederko je visok 185 cm, al je kompleksas koji želi bit još visi...
To je činjenica, pogotovo kad vidiš kako se slikaje na terenu s ekipom...
Pa se propinje na prste da bude najviši, lol...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Pederko je isto ka i Messi najbolji strijelac i asistent Europe, strijelac najviše slobodnih u tekućoj godini, tvorac najvećeg broja šansi za suigrače, najbolja desetka i devetka svita?scorpion wrote:Isto kao i messi, manje višefridrih_niche wrote:Pa Pederko je sad prosječan igrač...scorpion wrote:Znači hoćeš reći da je Neymar bolji od Ronalda? Niče znao sam da se ne kužiš u nogometfridrih_niche wrote:
Nije medju 20 najboljih...
Pederko ni medju 50...
Al marketing je čudo...
;)
Koja kmecava gluperda...
Lol!
Možete ti i Bracala još sto puta popusit kurac CR-u i on opet neće bit relevantan ka Messi...
Neymar je klaun, al ipak je trenutno bolji igrač od Pederka...
A npr. Mbappe je duplo bolji od njih dvojice zajedno...
;)
Pederko je visok 185 cm, al je kompleksas koji želi bit još visi...
To je činjenica, pogotovo kad vidiš kako se slikaje na terenu s ekipom...
Pa se propinje na prste da bude najviši, lol...
Zeko-
2015-08-26
Neće. Samo je zlatna lopta bitna, sve ostalo su cirkus nagradeZeko wrote:Mogu forumske tu laprdati kol'ko im volja, ali u analima će za vijeke vijekova pisati da je najbolji igrač svijeta u 2018. godini Luka Modrić.
Najveća cirkus nagrada od 2015-e godine je ta novinarska nagrada zlatna lopta France footballa.
Zeko-
2015-08-26
Ajde nemoj lupat majke ti. Uvijek se gledala i uvijek će se gledat samo zlatna lopta. Zašto su se oni klošari is FIFA-e prišlepali zlatnoj lopti jedno vrijeme?Zeko wrote:Najveća cirkus nagrada od 2015-e godine je ta novinarska nagrada zlatna lopta France footballa.
- Zato jer su znali da imaju klošarsku nagradu
i to ce uzetiscorpion wrote:Neće. Samo je zlatna lopta bitna, sve ostalo su cirkus nagradeZeko wrote:Mogu forumske tu laprdati kol'ko im volja, ali u analima će za vijeke vijekova pisati da je najbolji igrač svijeta u 2018. godini Luka Modrić.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Hoćeš okladu da će zlatnu loptu uzet ili ronaldo ili mesi? Ali Ronaldo ipak veće šanseNoor wrote:i to ce uzetiscorpion wrote:Neće. Samo je zlatna lopta bitna, sve ostalo su cirkus nagradeZeko wrote:Mogu forumske tu laprdati kol'ko im volja, ali u analima će za vijeke vijekova pisati da je najbolji igrač svijeta u 2018. godini Luka Modrić.
Neće Messi dobit ništa ove godine...
Ne bi imalo smisla da ove nagrade odjednom postanu razumne...
Kad je bal, nek je maskenbal...
Nek je Pederko dobije, to mu je ionako najvažnije...
;)
;)
Guest- Guest
scorpion wrote:
Hoćeš okladu da će zlatnu loptu uzet ili ronaldo ili mesi? Ali Ronaldo ipak veće šanse
Nema šanse. Dosadili su obojica i Bogu i vragu.
Guest- Guest
Možeš kmečat koliko hoćeš, ali messi će opet dobit zlatnu loptu (najmanje još jednu u krarijeri) i ti ćeš bit sretan ko prasac kad se to dogodifridrih_niche wrote:Neće Messi dobit ništa ove godine...
;)
Vidjet ćešNema šanse. Dosadili su obojica i Bogu i vragu.Hoćeš okladu da će zlatnu loptu uzet ili ronaldo ili mesi? Ali Ronaldo ipak veće šanse
Ma jebe mi se za Messijeve Zlatne lopte...
Za mene je on najbolji svaku godinu od 2008.-e pa nadalje...
Niko mu nije ni blizu...
Šta nije ni čudno, ipak je najbolji ikad...
;)
Za mene je on najbolji svaku godinu od 2008.-e pa nadalje...
Niko mu nije ni blizu...
Šta nije ni čudno, ipak je najbolji ikad...
;)
Guest- Guest
scorpion wrote:Vidjet ćešNema šanse. Dosadili su obojica i Bogu i vragu.Hoćeš okladu da će zlatnu loptu uzet ili ronaldo ili mesi? Ali Ronaldo ipak veće šanse
Ja sam već vidio, a vidjet ćeš i ti.
Guest- Guest
Cristiano Ronaldo javno čestitao Modriću.
http://hr.n1info.com/a335516/Sport-Klub/Nogomet/Ronaldo-cestitao-Modricu-na-nagradi.html
http://hr.n1info.com/a335516/Sport-Klub/Nogomet/Ronaldo-cestitao-Modricu-na-nagradi.html
Guest- Guest
Nadji tu čestitku, pa vidi šta je poručija...Speare Shaker wrote:Cristiano Ronaldo javno čestitao Modriću.
Nijednom nije spomenija Luku niti mu je čestita hahahhaa...
:^O
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Nadji tu čestitku, pa vidi šta je poručija...Speare Shaker wrote:Cristiano Ronaldo javno čestitao Modriću.
Nijednom nije spomenija Luku niti mu je čestita hahahhaa...
:^O
"Congrats to Modrić to win. Very good."
Misliš na tu čestitku u kojoj ne spominje Modrića niti mu čestita?
Guest- Guest
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 6