the best
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: the best
ova nagrada nazvana po pijanom ircu je smijesna. svi znaju da je cr7 najbolji. ne znam jel postoji kakva komisija koja moze naknadno ovo ponistit.
Guest- Guest
Ovo je i onako smiješna nagrada. Ronaldo će uzet zlatnu loptukingkong7 wrote:ova nagrada nazvana po pijanom ircu je smijesna. svi znaju da je cr7 najbolji. ne znam jel postoji kakva komisija koja moze naknadno ovo ponistit.
Krivo. Zlatna lopta France footballa je od 2015-e smiješna nagrada.
Zeko-
2015-08-26
Što će? Osvojit će četiri Lige prvaka, postati junak Bernabeua, jedan od glavnih junaka trofejne ere najtrofejnijeg svjetskog kluba. Doći s reprezentacijom do finala Svjetskog prvenstva, što jedan Messi još nije dostigao...
Zeko-
2015-08-26
Remember how Neymar left Barcelona to escape Messi's shadow and win the Ballon d'Or?
Not a single vote in yesterday's competition. Pretty sure they call this Karma.
End- Posts : 21177
2015-08-25
The fact that Messi voted for Ronaldo, but Ronaldo didn't vote for Messi, says just about all you need to know about the difference between these two men.
2015-08-25
Lopetegui in June: Messi is the best.
Lopetegui in July: Cristiano is the best.
Lopetegui in September: Modric is the best.
2015-08-25
https://www.klix.ba/sport/nogomet/modric-dobio-punu-podrsku-dzeke-i-prosineckog-za-najboljeg-igraca-svijeta/180925011
EstebanEnrique-
2014-04-16
A da se ti nama napusis kurca.Speare Shaker wrote:Francuzi glasali samo za svoje.
Koji si sad ti
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Nije medju 20 najboljih...End wrote:Remember how Neymar left Barcelona to escape Messi's shadow and win the Ballon d'Or?
Pederko ni medju 50...
Al marketing je čudo...
;)
Guest- Guest
Savrsen opis retardiranosti sporta u jednom postu...End wrote:Lopetegui in June: Messi is the best.
Od cilog sporta možeš uzet samo Messija, a na sve ostalo pustit vodu...
;)
Guest- Guest
End wrote:The fact that Messi voted for Ronaldo, but Ronaldo didn't vote for Messi, says just about all you need to know about the difference between these two men.
darth_vader-
2014-04-17
PABLO ESCOBAR wrote:A da se ti nama napusis kurca.Speare Shaker wrote:Francuzi glasali samo za svoje.
Koji si sad ti
I kreće inicijacija...
darth_vader-
2014-04-17
‘Ronalda su kao klinca zvali plačljivko
“Kao mali imao je ogromnu želju za pobjedom, pa kad bi izgubio utakmicu ili ako mu netko od suigrača ne bi dodao loptu, znao se rasplakati. Upravo zbog toga smo ga prozvali plačljivko”, kazao je svojedobno Ricardo Santos, njegov bivši suigrač iz mlađih dobnih kategorija.glupi incestuozni pederko
2015-08-25
Znači hoćeš reći da je Neymar bolji od Ronalda? Niče znao sam da se ne kužiš u nogometfridrih_niche wrote:Nije medju 20 najboljih...End wrote:Remember how Neymar left Barcelona to escape Messi's shadow and win the Ballon d'Or?
Pederko ni medju 50...
Al marketing je čudo...
;)
PABLO ESCOBAR wrote:A da se ti nama napusis kurca.Speare Shaker wrote:Francuzi glasali samo za svoje.
Koji si sad ti
Hajdukovac od svoje šeste godine.
Imaš nešto protiv?
Čisto da znam koga sutra vodim na strijeljanje.
Guest- Guest
Gay Kmecko...End wrote:‘Ronalda su kao klinca zvali plačljivko
“Kao mali imao je ogromnu želju za pobjedom, pa kad bi izgubio utakmicu ili ako mu netko od suigrača ne bi dodao loptu, znao se rasplakati. Upravo zbog toga smo ga prozvali plačljivko”, kazao je svojedobno Ricardo Santos, njegov bivši suigrač iz mlađih dobnih kategorija.
glupi incestuozni pederko
:D
Guest- Guest
Pa Pederko je sad prosječan igrač...scorpion wrote:Znači hoćeš reći da je Neymar bolji od Ronalda? Niče znao sam da se ne kužiš u nogometfridrih_niche wrote:Nije medju 20 najboljih...End wrote:Remember how Neymar left Barcelona to escape Messi's shadow and win the Ballon d'Or?
Pederko ni medju 50...
Al marketing je čudo...
;)
Ne znam o čemu ti pričaš, lik je posta nebitan, šta se tiče samog sporta...
Al za ove popratne stvari (plakanje, glumljenje dive i sl.) je dušu da...
Bas san vidija da mu je FIFA stavila da je visok 188 cm, iako je visok 185...
Kompleksas je mora urgirat kod FIFA-e da to srede...
Koja kmecava gluperda...
:D
Guest- Guest
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 6