NEVIĐENA POMAMA ZA NAJNOVIJIM APPLEOVIM MOBITELOM U HRVATSKOJ Krenule prednarudžbe za novu generaciju iPhonea. HGSpot u prvim satima rasprodao najskuplji model po cijeni od 13.839 kuna, ostalih modela ima još samo nekoliko primjeraka
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: NEVIĐENA POMAMA ZA NAJNOVIJIM APPLEOVIM MOBITELOM U HRVATSKOJ Krenule prednarudžbe za novu generaciju iPhonea. HGSpot u prvim satima rasprodao najskuplji model po cijeni od 13.839 kuna, ostalih modela ima još samo nekoliko primjeraka
kladim se da ovi što su sudjelovali u najnovijoj pucnjavi na držićevoj su dan prije satima čekali,dapače kampirali za novi ajfon,mora se bit u trendu-zombie revolucija,došli su do točke pucanja(i to doslovno)zbog zaluđenosti tehnologijom,narodnjacima i igranjem nasilnih igrica
mizantrop- Posts : 300
2017-05-01
Re: NEVIĐENA POMAMA ZA NAJNOVIJIM APPLEOVIM MOBITELOM U HRVATSKOJ Krenule prednarudžbe za novu generaciju iPhonea. HGSpot u prvim satima rasprodao najskuplji model po cijeni od 13.839 kuna, ostalih modela ima još samo nekoliko primjeraka
Mate 10 i to još lite verzija, i koji će ti kurac više...8 jezgreni procesor, 64GB prostora, 4GB ram-a, baterija 3400mah, kamera 20 megapixela...i to je puno, 250 eura, ali kad je na rate, ne osjetiš... koji kurac ljudi inače rade s tim nabrijanim pizdarijama..dzango wrote:Ima P20. Ali i on skup.kofein wrote:Hektorović wrote:
Ameri se nešto žale na ove cijene, a u nas je duplo skuplje :D
Pa da . :)
Inače, u pretplatničkim paketima je prava slika višestruke cijene kod nas. Čekamo Huawei verziju, nema druge. :D
Last edited by jasambrend on 23/9/2018, 03:53; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
aben wrote:dijagram wrote:tocno, trosarine 300% na cijenu pa neka izvoleepikur37 wrote:lupiti poreze na ova sranja veća nego na cigarete
ne bih onda jedini nosio stari mob na dugmice iz 2005
složin se. a prikupljena sredstva se moru iskoristiti za kupnju službenih iphonea.
darth_vader-
2014-04-17
aben wrote:dijagram wrote:ne znam , ja si zadam ludjacki nenormalan rok za obaviti masu poslaepikur37 wrote:dijagram wrote:opa, ovima nedostaje racunala po ucionicama, narucili al ne stizeepikur37 wrote:
Nismo ni mi...odjeb sve eksperimantalno
Doduše dobio sam od OTP banke donaciju za neki softver...6000 kn :=)
Doći će pomalo...ništa u životu ne ide tako brzo kako zamislimo...ako mislim da mi za nešto treba tjedam...odmah računam mjesec i tako razmjerno dalje :D
onda kad krenem navalim da srusim te nenormalne rokove i budem gotov i prije
ako uspijem nikom nista, a ako ne nisam zadovoljan:)
da tako rodiš za državu, otkazale bi ti kočnice na autu vrlo brzo
darth_vader-
2014-04-17
Meni ne treba. Imam stari Y6. Ali volim da ženi svake godine uzmem novi.jasambrend wrote:Mate 10 i to još lite verzija, i koji će ti kurac više...8 jezgreni procesor, 64GB prostora, 4GB ram-a, baterija 3400mah, kamera 20 megapixela...i to je puno, 250 eura, ali kad je na rate, ne osjetiš... koji kurac ljudi inače rade s tim nabrijanim pizdarijama..dzango wrote:Ima P20. Ali i on skup.kofein wrote:Hektorović wrote:
Inače, u pretplatničkim paketima je prava slika višestruke cijene kod nas. Čekamo Huawei verziju, nema druge. :D
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Meni ne treba. Imam stari Y6. Ali volim da ženi svake godine uzmem novi.jasambrend wrote:Mate 10 i to još lite verzija, i koji će ti kurac više...8 jezgreni procesor, 64GB prostora, 4GB ram-a, baterija 3400mah, kamera 20 megapixela...i to je puno, 250 eura, ali kad je na rate, ne osjetiš... koji kurac ljudi inače rade s tim nabrijanim pizdarijama..dzango wrote:Ima P20. Ali i on skup.kofein wrote:Hektorović wrote:
Kakav šonjo.
Ja svoju išamaram, ako ona meni ne kupi.
crvenkasti-
2014-04-17
Zato nikada nećeš biti prva papuča Zemuna.crvenkasti wrote:dzango wrote:Meni ne treba. Imam stari Y6. Ali volim da ženi svake godine uzmem novi.jasambrend wrote:Mate 10 i to još lite verzija, i koji će ti kurac više...8 jezgreni procesor, 64GB prostora, 4GB ram-a, baterija 3400mah, kamera 20 megapixela...i to je puno, 250 eura, ali kad je na rate, ne osjetiš... koji kurac ljudi inače rade s tim nabrijanim pizdarijama..dzango wrote:Ima P20. Ali i on skup.kofein wrote:
Kakav šonjo.
Ja svoju išamaram, ako ona meni ne kupi.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ti mobilni telefoni su najgora nesreca i propast civilizacije. Gledam ovu mladez, pa to niko ni sa kim ne komunicira osim tim prokletim mobitelima i preko tih mreza.
Imam kcer od 17 godina, i pizdim od muke kad vidim da mladost provede tipkajuci po tom Ajfonu ... u pizdu materinu ...
Imam kcer od 17 godina, i pizdim od muke kad vidim da mladost provede tipkajuci po tom Ajfonu ... u pizdu materinu ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
ajfon je za seljake i bosance,
pravi muz koristi dobru staru nokiju 3210 il motorolu startac da se moze javit zeni iz birtije,
sve ostalo je gubitak vremena
pravi muz koristi dobru staru nokiju 3210 il motorolu startac da se moze javit zeni iz birtije,
Mobiteli su super, što su pametniji to bolje.
95% online kupovina se obavi preko mobitela.
95% online kupovina se obavi preko mobitela.
Trinity-
2014-04-17
:Daben wrote:Bastet wrote:osobno mi nije čudno da netko plati mobitel 2000 eura ako ne kupuje da bi se drugome pokazao i dokazao
mogu razumijeti da je nekome 2000 eura sitnica, pa mu je svejedno koji mobitel kupuje
mogu razumijeti i da postoje ljudi kojima je strast prčkati po takvim mobitelima jer su ti mobiteli "savršeni"
jedino mi je bedasto ako kupuju da bi sebi dodali na važnosti u društvu
jel imoš neki problijem s razumijevanjen i inače, ili samo u ovakovin stvorima?
mobitel, sat, auto i roba su nojjeftini nočin reprezentacije. ne koristiti ih za pokazivanje i dokazivanje znoči potpuno nerazumjevanje ljudske psihologije i vrlo vjerojatno zaostajanje biznisu.
Bastet-
2017-06-28
dobro da nisam prodo šator,još uvijek mogu kampirat pred hg spotom ko nekad pred algoritmom,sreća da mi je tu blizu u utrinama
mizantrop-
2017-05-01
Leviathan2 wrote:ajfon je za seljake i bosance,
iPhone je personal computing device... to nije "mobitel" u klasičnom smislu riječi... i većina ga niti ne koristi za klasične pozive.
60% Amerikanaca je na iPhoneu, posebno dominira među obrazovanijima i dobro stojećima...
Slično u UK.
iOS je ipak uglađeniji od Androida, iako osobno koristim oba.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ringo10 wrote:Ti mobilni telefoni su najgora nesreca i propast civilizacije. Gledam ovu mladez, pa to niko ni sa kim ne komunicira osim tim prokletim mobitelima i preko tih mreza.
Šteta vremena i energije...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Sve sto moze ajfoun,moze bilo koji Android,moze biko koji Windows Phone..sve su to personal computing devices,i za svaku platformu postoji stotine tisca programa..Android je slab na viruse,ako se unlocka,a ovako je vrlo nedoradjen OS,jerbo je potrebno 8 jezgri da najnoviji programi rade fluidno..4k displaji na mobilnima bilo kojima smatram idiotarijom za one budale koje misle da su nes s time posebno dobileHektorović wrote:Leviathan2 wrote:ajfon je za seljake i bosance,
iPhone je personal computing device... to nije "mobitel" u klasičnom smislu riječi... i većina ga niti ne koristi za klasične pozive.
60% Amerikanaca je na iPhoneu, posebno dominira među obrazovanijima i dobro stojećima...
Slično u UK.
iOS je ipak uglađeniji od Androida, iako osobno koristim oba.
4k dobiva smisao na 28 i vise inchnim monitorima..
RADITI nesto u spomenutom smislu na mobilnom uredjaju,je isto preseravanje..tablet,hajd hajd,ali hendi,,?
ajfoun OS je ispoliran,i za samo jednu marku uredjaja..android radi na desetinama uredjaja a tako je i ispoliran,nikako,samo trazi brutalno puno jezgri.,.,
WP..tja..njega koristim,sako malo mu nes dodaju,prilicno je asketskog izgleda osim pocetnog ekrana..
mail,sms,vacap,photo....meteo prognoze i navigacija je sve sto koristim..
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Desnica navija za Orbanov model ne samo zbog izbjeglica već i za getoizaciju manjina u Hrvatskoj
» U SVETOJ NEDELJI OTVARAJU ŠAMPANJAC: Planulo svih 150 primjeraka modela C_Two ukupne vrijednosti 255 milijuna eura!
» Milanović se tijekom kampanje rugao Tihomiru Oreškoviću, a on je u samo nekoliko mjeseci vođenja Vlade napravio nekoliko važnih stvari
» Stefanović najavljuje novu generaciju borbenih vozila
» Od Zagreba do Torina po cijeni od 69 kuna
» U SVETOJ NEDELJI OTVARAJU ŠAMPANJAC: Planulo svih 150 primjeraka modela C_Two ukupne vrijednosti 255 milijuna eura!
» Milanović se tijekom kampanje rugao Tihomiru Oreškoviću, a on je u samo nekoliko mjeseci vođenja Vlade napravio nekoliko važnih stvari
» Stefanović najavljuje novu generaciju borbenih vozila
» Od Zagreba do Torina po cijeni od 69 kuna
Page 4 of 4