Najtuzniji dogadaji u povijesti civilizacije
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Najtuzniji dogadaji u povijesti civilizacije
ti voliš antu, on voli ničea, znači voliš ga i ti...ne izvlači sescorpion wrote:Mala za podržavanje čmarničea u ovim ogavnim ispravljanjima mojih poruka, ima da te ispleksam po guziNoor wrote:neće on meni ništa
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ja čak i ne krijem da mi je niče drag. Jest da nema pojma o nogometu, ali je dobar momak. A ti ćeš svejedno dobit po guziNoor wrote:ti voliš antu, on voli ničea, znači voliš ga i ti...ne izvlači sescorpion wrote:Mala za podržavanje čmarničea u ovim ogavnim ispravljanjima mojih poruka, ima da te ispleksam po guziNoor wrote:neće on meni ništa
Kako je ovo poslo jos ce brat skorpija sprcit noorkuscorpion wrote:Ja čak i ne krijem da mi je niče drag. Jest da nema pojma o nogometu, ali je dobar momak. A ti ćeš svejedno dobit po guziNoor wrote:ti voliš antu, on voli ničea, znači voliš ga i ti...ne izvlači sescorpion wrote:Mala za podržavanje čmarničea u ovim ogavnim ispravljanjima mojih poruka, ima da te ispleksam po guziNoor wrote:neće on meni ništa
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Svakim danom aura je sjajnijakingkong7 wrote:boze kad god gdje god se spomene hitler odmah svi forumasi dodu i pisu o njemu. koliko je velik i mocan i koliko bljesti njegova aura boze kakav velikan
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Brate nemoj tako oštre riječi koristit u društvu jedne damePABLO ESCOBAR wrote:Kako je ovo poslo jos ce brat skorpija sprcit noorkuscorpion wrote:Ja čak i ne krijem da mi je niče drag. Jest da nema pojma o nogometu, ali je dobar momak. A ti ćeš svejedno dobit po guziNoor wrote:ti voliš antu, on voli ničea, znači voliš ga i ti...ne izvlači sescorpion wrote:Mala za podržavanje čmarničea u ovim ogavnim ispravljanjima mojih poruka, ima da te ispleksam po guziNoor wrote:neće on meni ništa
al bi ti rađe da tebe?!PABLO ESCOBAR wrote:Kako je ovo poslo jos ce brat skorpija sprcit noorkuscorpion wrote:Ja čak i ne krijem da mi je niče drag. Jest da nema pojma o nogometu, ali je dobar momak. A ti ćeš svejedno dobit po guziNoor wrote:ti voliš antu, on voli ničea, znači voliš ga i ti...ne izvlači sescorpion wrote:Mala za podržavanje čmarničea u ovim ogavnim ispravljanjima mojih poruka, ima da te ispleksam po guziNoor wrote:neće on meni ništa
2017-10-06
nemoj molim te, ante ce se pojist od ljubomorescorpion wrote:Ja čak i ne krijem da mi je niče drag. Jest da nema pojma o nogometu, ali je dobar momak. A ti ćeš svejedno dobit po guziNoor wrote:ti voliš antu, on voli ničea, znači voliš ga i ti...ne izvlači sescorpion wrote:Mala za podržavanje čmarničea u ovim ogavnim ispravljanjima mojih poruka, ima da te ispleksam po guziNoor wrote:neće on meni ništa
2017-10-06
nema Antiša šlifa ni zere...scorpion wrote:Brate nemoj tako oštre riječi koristit u društvu jedne damePABLO ESCOBAR wrote:Kako je ovo poslo jos ce brat skorpija sprcit noorkuscorpion wrote:Ja čak i ne krijem da mi je niče drag. Jest da nema pojma o nogometu, ali je dobar momak. A ti ćeš svejedno dobit po guziNoor wrote:ti voliš antu, on voli ničea, znači voliš ga i ti...ne izvlači sescorpion wrote:
Mala za podržavanje čmarničea u ovim ogavnim ispravljanjima mojih poruka, ima da te ispleksam po guzi
2017-10-06
Noor wrote:nemoj molim te, ante ce se pojist od ljubomorescorpion wrote:Ja čak i ne krijem da mi je niče drag. Jest da nema pojma o nogometu, ali je dobar momak. A ti ćeš svejedno dobit po guziNoor wrote:ti voliš antu, on voli ničea, znači voliš ga i ti...ne izvlači sescorpion wrote:Mala za podržavanje čmarničea u ovim ogavnim ispravljanjima mojih poruka, ima da te ispleksam po guziNoor wrote:neće on meni ništa
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ukrajinci su najstariji narod na svijetu i začetnici civilizacije
» svjetionik zapadne civilizacije ide u obračun s još jednom pandemijom
» Sorosovanje:'Kineski predsjednik zna veliku tajnu.Prijeti nam kraj civilizacije.'
» George Soros: Kineski predsjednik krije veliku tajnu. Prijeti nam kraj civilizacije
» Varoufakis se oteo kontroli,hvali Merkel:'Ona je još jedini političar koja je na strani civilizacije'
» svjetionik zapadne civilizacije ide u obračun s još jednom pandemijom
» Sorosovanje:'Kineski predsjednik zna veliku tajnu.Prijeti nam kraj civilizacije.'
» George Soros: Kineski predsjednik krije veliku tajnu. Prijeti nam kraj civilizacije
» Varoufakis se oteo kontroli,hvali Merkel:'Ona je još jedini političar koja je na strani civilizacije'
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2