Sorosovanje:'Kineski predsjednik zna veliku tajnu.Prijeti nam kraj civilizacije.'
Page 1 of 1
Sorosovanje:'Kineski predsjednik zna veliku tajnu.Prijeti nam kraj civilizacije.'
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2366911&index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_m
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Sorosovanje:'Kineski predsjednik zna veliku tajnu.Prijeti nam kraj civilizacije.'
samo nije rekao konkretno koje...ako je kraj pedersko-neoliberalno-ljevicarske civilizacije...razumijem ga..bezveze je bacao novac na nesto sto ce nestati
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Sorosovanje:'Kineski predsjednik zna veliku tajnu.Prijeti nam kraj civilizacije.'
Epikure, moglo bi biti šoldov, samo triboš propagirati kroj civilizacije...
2014-04-16
aben wrote:Epikure, moglo bi biti šoldov, samo triboš propagirati kroj civilizacije...
Evo, doduše tu ja trčim a ovaj s transparentom je redwolf.
Meni šoldi njemu apokalipsa...pošteno.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ja sam mislio da se redwolf nalazi u psihijatrijskoj ustanovi i da mu ne daju van.epikur37 wrote:aben wrote:Epikure, moglo bi biti šoldov, samo triboš propagirati kroj civilizacije...
Evo, doduše tu ja trčim a ovaj s transparentom je redwolf.
Meni šoldi njemu apokalipsa...pošteno.
Guest- Guest
Naposlijetku, šta Soroša boli kurac za civilizaciju....
Sad sam ga vidio našta liči...Ko da ima za umrit svaki čas.
Sad sam ga vidio našta liči...Ko da ima za umrit svaki čas.
Guest- Guest
Similar topics
» George Soros: Kineski predsjednik krije veliku tajnu. Prijeti nam kraj civilizacije
» "ZLO KOJE HODA" Preminuo najgori serijski ubica iz Engleske, i sa sobom u grob odneo VELIKU TAJNU
» Užas: kineski predsjednik priprema rat
» BLIŽI SE KRAJ AMERIČKOM DOLARU? Kineski profesor
» Kineski predsjednik najavio da će slomiti zanos islamističkih terorista
» "ZLO KOJE HODA" Preminuo najgori serijski ubica iz Engleske, i sa sobom u grob odneo VELIKU TAJNU
» Užas: kineski predsjednik priprema rat
» BLIŽI SE KRAJ AMERIČKOM DOLARU? Kineski profesor
» Kineski predsjednik najavio da će slomiti zanos islamističkih terorista
Page 1 of 1