štakori prvi napuštaju brod koji tone...
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: štakori prvi napuštaju brod koji tone...
Predzadnja je evergreen...abraham wrote:Rado slusano kod Raskovica
T.- Posts : 17557
2014-04-14
imo baš srbsku gubicu
2014-04-16
SDP je u raspadu ali ovo šta ih ta stara uhljebska garda napušta to je u biti dobro za SDP, ako preživi naravno.
catabbath-
2015-08-22
Od nje se ovomu nisam nadal, vjeroval sam da će biti do zadnjega u ekipi.
Što da napišem?
Ništa mi ne pada na pamet.
Glup.
Ništa mi ne pada na pamet.
Glup.
crvenkasti-
2014-04-17
Milanka je inače poznata po tome da je rado davala pičke u zamjenu za mjesto na partijskim listama i položaj u partiji, ali Kenwood Kenon tu ima problem što je baba sad već stara i za kurac...
marcellus wrote:Milanka je inače poznata po tome da je rado davala pičke u zamjenu za mjesto na partijskim listama i položaj u partiji, ali Kenwood Kenon tu ima problem što je baba sad već stara i za kurac...
Ja sam mislio da je lezba.
catabbath-
2015-08-22
catabbath wrote:marcellus wrote:Milanka je inače poznata po tome da je rado davala pičke u zamjenu za mjesto na partijskim listama i položaj u partiji, ali Kenwood Kenon tu ima problem što je baba sad već stara i za kurac...
priča se da je, ali nije ona davala muškarcima iz gušta nego za profit pa je svejedno što je
uglavnom partijska sponzoruša
Kakvi, na brijunima se derala ,u jednoj sobi ona u drugoj njena pokcerka s osiguranjem:)catabbath wrote:marcellus wrote:Milanka je inače poznata po tome da je rado davala pičke u zamjenu za mjesto na partijskim listama i položaj u partiji, ali Kenwood Kenon tu ima problem što je baba sad već stara i za kurac...
dijagram-
2015-08-09
Kad sam prije nekoliko godina ovdje najavljivao raspad na SDP+SKH
to nije bila šala, ja sam to najozbiljnije mislio.
Eroo wrote:Kad sam prije nekoliko godina ovdje najavljivao raspad na SDP+SKH
Ja sam isto prije dosta mislio, ali to je bilo davno. Već dugo ništa.
crvenkasti-
2014-04-17
Milanka Opačić otišla je iz SDP-a i ostavila 18.000 kuna nepodmirenog duga za članarinu. Kako doznajemo u SDP-u, Milanka Opačić nije plaćala članarinu od početka prošle godine kada je stranka, suočena s financijskim problemima, povećala članarine i to posebno za one članove stranke koji ostvaruju prihode na dužnostima koje proizlaze iz članstva u SDP-u.
Na pitanje namjerava li svojoj, sada već bivšoj stranci podmiriti dug, dala je negativan odgovor navodeći kako je ona u 28 godina svoje odradila za SDP.
straca
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
catabbath wrote:SDP je u raspadu ali ovo šta ih ta stara uhljebska garda napušta to je u biti dobro za SDP, ako preživi naravno.
mlada garda je još gora imaju jednog što su ga stavili da vodi APIS
Kad je došo HDZ otkrilo se da je istovremeno bio član i HDZ-a i SDP-a i to zadnjih deset godina
svejedno je dobio otkaz i dvjesto tisuća kuna otpremnine, al onda je tražio milijun i pol kuna za neisplaćene bonuse
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/472601/u-hrvatskoj-otkrivena-nova-vrsta--megauhljeb-istovremeno-je-bio-clan-hdz-a-i-sdp-a-dakako-fino-je-to-unovcio
Lovro Mateš, koji je četiri godine kao SDP-ov kadar bio član Uprave Apis IT-a i nedavno zatražio isplatu nagrade od 1,29 milijuna kuna, istodobno je upisan kao član HDZ-a, otkrivaju 24 sata, zaključujući kako su pronašli 'megauhljeba'.
Tu informaciju za 24sata je službeno, pismenim putem, potvrdila i Ena Ercegovac iz odjela za članstvo HDZ-a Zagreb.
Mateš je dugogodišnji član SDP-a. Od 2009. bio je zaposlen i u Zagrebačkom holdingu, dok ga je vodio SDP-ovac Ivo Čović. SDP ga je zatim u vrijeme Kukuriku vlade gurnuo u upravu Apis IT-a, tvrtke u zajedničkom vlasništvu Zagreba i države. Tek je nedavno smijenjen, a u upravi je bio od 2012. s još dva člana SDP-a: Hrvojem Somunom i Denisom Hrestakom.
Lovro Mateš, koji je četiri godine kao SDP-ov kadar bio član Uprave Apis IT-a i nedavno zatražio isplatu nagrade od 1,29 milijuna kuna, istodobno je upisan kao član HDZ-a, otkrivaju 24 sata, zaključujući kako su pronašli 'megauhljeba'.
Tu informaciju za 24sata je službeno, pismenim putem, potvrdila i Ena Ercegovac iz odjela za članstvo HDZ-a Zagreb.
Mateš je dugogodišnji član SDP-a. Od 2009. bio je zaposlen i u Zagrebačkom holdingu, dok ga je vodio SDP-ovac Ivo Čović. SDP ga je zatim u vrijeme Kukuriku vlade gurnuo u upravu Apis IT-a, tvrtke u zajedničkom vlasništvu Zagreba i države. Tek je nedavno smijenjen, a u upravi je bio od 2012. s još dva člana SDP-a: Hrvojem Somunom i Denisom Hrestakom.
Ketman?marcellus wrote:
Milanka ostala dužna 18000 kn članarine.
Eroo wrote:Ketman?marcellus wrote:
Ko?
catabbath wrote:Milanka ostala dužna 18000 kn članarine.
kaže da je to odradila u naturi.
Similar topics
» Nema posla u Irskoj , štakori napuštaju brod
» Brod, štakori...
» brod štakori
» Jutarnji, brod, štakori, uhljebistan...
» Hrvatska raspad, tone brod, Srbija ko gliser
» Brod, štakori...
» brod štakori
» Jutarnji, brod, štakori, uhljebistan...
» Hrvatska raspad, tone brod, Srbija ko gliser
Page 2 of 2