Rat prije rata
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Rat prije rata
Jašta. Uvek protiv nesoja i nekrsta.vuksadinare wrote:pa tko ej to ocekivao od spc-a...onda ne bi bili spc..dzango wrote:Jok će da bude na šiptarskim i ustaškim stavovima.vuksadinare wrote:ma pusti sad spc..znamo o njoj sve..pa nije spc dovela milosevica na vlast...u sljedecim epizodama govorit ce s eu tome da je i dio navodno 'hrvatskih' komunsita imao prste u dovođenju milosevica na vlast o petoj koloni...koja je surovala sa kos-om...tko je presutno dozvolio mitingasenje srba po hrvatskoj 1989 i 1990...spc je odivijek bila na velikosrpskim stajalistima nista novo..tre wrote:Znamo, samo je malo bolje seciramo da se vidi koju ulogu ima SPC u svim tim ratovimavuksadinare wrote:ljudi znate li vi o cemu je tema?..skrenuli ste skroz u druge vode
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
je bas se javili pravi 'vjernici' i 'hriscani'..sjecam se jednog pravoslavnog popa iz vrlike koji je kukao mom rođaku jos tamo pocetkom osamdesetih..'ovi tvoji bar pune vasu crkvu a ovi moji krenu prema mojoj crkvi ali onda skrenu u krcmu ili partijske urede'dzango wrote:Jašta. Uvek protiv nesoja i nekrsta.vuksadinare wrote:pa tko ej to ocekivao od spc-a...onda ne bi bili spc..dzango wrote:Jok će da bude na šiptarskim i ustaškim stavovima.vuksadinare wrote:ma pusti sad spc..znamo o njoj sve..pa nije spc dovela milosevica na vlast...u sljedecim epizodama govorit ce s eu tome da je i dio navodno 'hrvatskih' komunsita imao prste u dovođenju milosevica na vlast o petoj koloni...koja je surovala sa kos-om...tko je presutno dozvolio mitingasenje srba po hrvatskoj 1989 i 1990...spc je odivijek bila na velikosrpskim stajalistima nista novo..tre wrote:
Znamo, samo je malo bolje seciramo da se vidi koju ulogu ima SPC u svim tim ratovima
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Naravno, prihvatljivije vam je boriti se uz turke nego uz one koji su vam došli u pomoć protiv osmanlijadzango wrote:Jašta. Uvek protiv nesoja i nekrsta.vuksadinare wrote:pa tko ej to ocekivao od spc-a...onda ne bi bili spc..dzango wrote:Jok će da bude na šiptarskim i ustaškim stavovima.vuksadinare wrote:ma pusti sad spc..znamo o njoj sve..pa nije spc dovela milosevica na vlast...u sljedecim epizodama govorit ce s eu tome da je i dio navodno 'hrvatskih' komunsita imao prste u dovođenju milosevica na vlast o petoj koloni...koja je surovala sa kos-om...tko je presutno dozvolio mitingasenje srba po hrvatskoj 1989 i 1990...spc je odivijek bila na velikosrpskim stajalistima nista novo..tre wrote:
Znamo, samo je malo bolje seciramo da se vidi koju ulogu ima SPC u svim tim ratovima
Ono jesu se pravi javili. Otac nacije, valjda zato što vam je svima jebao mater, vam je Brozov general.vuksadinare wrote:je bas se javili pravi 'vjernici' i 'hriscani'..sjecam se jednog pravoslavnog popa iz vrlike koji je kukao mom rođaku jos tamo pocetkom osamdesetih..'ovi tvoji bar pune vasu crkvu a ovi moji krenu prema mojoj crkvi ali onda skrenu u krcmu ili partijske urede'dzango wrote:Jašta. Uvek protiv nesoja i nekrsta.vuksadinare wrote:pa tko ej to ocekivao od spc-a...onda ne bi bili spc..dzango wrote:Jok će da bude na šiptarskim i ustaškim stavovima.vuksadinare wrote:
ma pusti sad spc..znamo o njoj sve..pa nije spc dovela milosevica na vlast...u sljedecim epizodama govorit ce s eu tome da je i dio navodno 'hrvatskih' komunsita imao prste u dovođenju milosevica na vlast o petoj koloni...koja je surovala sa kos-om...tko je presutno dozvolio mitingasenje srba po hrvatskoj 1989 i 1990...spc je odivijek bila na velikosrpskim stajalistima nista novo..
Jel može netko biti sam sebi na ignore da se ne nervira bezveze?
crvenkasti-
2014-04-17
Ne valja. Čim sam napisao, vidio sam.
Trebalo bi nekako da se ignoriram, pa da ni znam da pišem. Onda me ne bi bilo briga, i mogao bih pisati što god hoću.
Trebalo bi nekako da se ignoriram, pa da ni znam da pišem. Onda me ne bi bilo briga, i mogao bih pisati što god hoću.
crvenkasti-
2014-04-17
verovatno crkva, koja jekaya wrote:U tim ratovima za skladište.. ovaj lovu je crkva koja ima veze s kršćanstvom ko Lucifer :) je jednostavno vidjela svoju priliku da proširi Srbiju do Tokija :)pizzon wrote:neko je zeleo po svaku cenu da zadrzi tekovine
revolucije. tu je puko, pre svega na zapadu.
tre, ne kenjaj.ta ekipa
ignorisala je spc. to se
najbolje videlo na gazimestanu. on je bio
pred. i patrijarh.
spaljivala " veštice "
dalje, prodaje oproste za grehove itd. ima veze za hriscanstvom
kolko i taj lucufer.
Guest- Guest
popio sam nesto piva
sunce ko da miluje
mozda, bi vam yebo kayu, uz dupustenje : )
kayO , izvini !
sunce ko da miluje
kayO , izvini !
Guest- Guest
znaci vec pijes i spremas se na marakanu..znam te ticopizzon wrote:popio sam nesto piva
sunce ko da miluje
kayO , izvini !
2015-09-08
http://www.telegraf.rs/vesti/870961-da-li-ste-znali-srbi-u-vreme-karadjordja-nabijali-vestice-na-kolac-i-pekli-ih-na-vatripizzon wrote:verovatno crkva, koja jekaya wrote:U tim ratovima za skladište.. ovaj lovu je crkva koja ima veze s kršćanstvom ko Lucifer :) je jednostavno vidjela svoju priliku da proširi Srbiju do Tokija :)pizzon wrote:neko je zeleo po svaku cenu da zadrzi tekovine
revolucije. tu je puko, pre svega na zapadu.
tre, ne kenjaj.ta ekipa
ignorisala je spc. to se
najbolje videlo na gazimestanu. on je bio
pred. i patrijarh.
spaljivala " veštice "
dalje, prodaje oproste za grehove itd. ima veze za hriscanstvom
kolko i taj lucufer.
kajo sto mislis je'l najbolji poslovni potez biti obavjestajac i dousnik obavjestajnih sluzbi
2015-09-08
repriza ??????vuksadinare wrote:jucer bila prva epizoda na prvom programu htv-a u 8..svakog ponedjeljka ce biti epizode...doista inac ekritican prema nasim serijama..ali ova je dobra uspjesnica...AssadNaPodmornici wrote:moze li se di gledati ovo
immortal-
2014-04-16
nemortal wrote:repriza ??????vuksadinare wrote:jucer bila prva epizoda na prvom programu htv-a u 8..svakog ponedjeljka ce biti epizode...doista inac ekritican prema nasim serijama..ali ova je dobra uspjesnica...AssadNaPodmornici wrote:moze li se di gledati ovo
2015-09-08
UDBA odnosno SDB je bila organizirana po republikama a KOS je bio centraliziran.
DA, nakon Titove smrti krenuo je pohod za unitarizaciju Juge. Konacan cilj je bio likvidacija republika ili bar njihovo svodjenje na razinu sa ovlastima kulturno umjetnickih drustava.
DA, nakon Titove smrti krenuo je pohod za unitarizaciju Juge. Konacan cilj je bio likvidacija republika ili bar njihovo svodjenje na razinu sa ovlastima kulturno umjetnickih drustava.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Finci u panici prije gostovanja u BiH!Naime boje se - rata
» Izrael: Sirijski rat je praktično gotov, a Sirijska vojska postaje jača nego prije rata
» Kraus: Poviješću Domovinskog rata manipulira se kao i onom Drugog svjetskog rata
» Suljo:'Nemam proslosti prije 2012.Sto je prije toga bilo?Sve mi je u magli.Sjecam se samo 'Oluje'x
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
» Izrael: Sirijski rat je praktično gotov, a Sirijska vojska postaje jača nego prije rata
» Kraus: Poviješću Domovinskog rata manipulira se kao i onom Drugog svjetskog rata
» Suljo:'Nemam proslosti prije 2012.Sto je prije toga bilo?Sve mi je u magli.Sjecam se samo 'Oluje'x
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
Page 4 of 4